הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התועלת של קרוספיט

aloniman

משתמש פעיל
889
18
נק' מוניטין:
94
889
18
עיקר התעולת של קרוספיט בא בזכות זה שהוא שישה אימונים בשבוע?
תהיה תרומה לכך שאני יעשה 2 מטקונים או 3 בשבוע?

עיקר התעולת של קרוספיט בא בזכות זה שהוא שישה אימונים בשבוע?
תהיה תרומה לכך שאני יעשה 2 מטקונים או 3 בשבוע?

אם תתכנן אותם נכון- לא תהיה שום בעיה.

"התועלת" בקרוספיט זה שיום אחד אתה יכול לעסוק בוויטליפטינג, יום אחד בתרגילי משקל גוף, ויום אחר בריצה, בהנחה שאתה מתאמן שלושה ימים בשבוע, הייתי הולך על-

1) יום א'- הרמה כבדה+ מטקון של תרגילי משקל גוף שלא יקח יותר מ10 דקות.

2) יום ב'- תרגל במשך חצי שעה תרגילי התעמלות על טבעות/מתח, אח"כ בצע אימון אינטרוולים של ריצה/מכונת חתירה אם יש לך בהישג יד.

3) יום ג'- בתע מטקון המשלב ברזלים ותרגילי משקל גוף, רצוי שהוא יהיה בסביבות ה15-20 דקות.

דוגמא:

1) סקוואט 5*3 + כמה שיותר סיבובים ב10 דקות: 5 מתח, 10 ברפיז.

2) חצי שעה עבודה על מאסל אפים + 8*400 מטר ריצה עם יחס מנוחה עבודה של 1:2

3) כמה שיותר סיבובים ב20 דקות של: 10 ת'רסטרים במשקל מסוים, 10 מתח.

*כל הכתוב לעיל לא רלוונטי אם אתה לא נמצא תחת השגחה בזמן האימון!

• פותח/ת השרשור
אם תתכנן אותם נכון- לא תהיה שום בעיה.

"התועלת" בקרוספיט זה שיום אחד אתה יכול לעסוק בוויטליפטינג, יום אחד בתרגילי משקל גוף, ויום אחר בריצה, בהנחה שאתה מתאמן שלושה ימים בשבוע, הייתי הולך על-

1) יום א'- הרמה כבדה+ מטקון של תרגילי משקל גוף שלא יקח יותר מ10 דקות.

2) יום ב'- תרגל במשך חצי שעה תרגילי התעמלות על טבעות/מתח, אח"כ בצע אימון אינטרוולים של ריצה/מכונת חתירה אם יש לך בהישג יד.

3) יום ג'- בתע מטקון המשלב ברזלים ותרגילי משקל גוף, רצוי שהוא יהיה בסביבות ה15-20 דקות.

דוגמא:

1) סקוואט 5*3 + כמה שיותר סיבובים ב10 דקות: 5 מתח, 10 ברפיז.

2) חצי שעה עבודה על מאסל אפים + 8*400 מטר ריצה עם יחס מנוחה עבודה של 1:2

3) כמה שיותר סיבובים ב20 דקות של: 10 ת'רסטרים במשקל מסוים, 10 מתח.

*כל הכתוב לעיל לא רלוונטי אם אתה לא נמצא תחת השגחה בזמן האימון!

אני יוכל לעשות מטקון בשישי,שבת,שלישי לאימוני ריצה בשני,ראשון וחמישי

קרוספיט שם למטרה להביא מתאמנים כללים למצב שהם "fit" ההגדרה של fitness ע"פ קרוספיט היא הגדרה קצת שונה מה"תפיסה" העולמית
ובקצרה היא אומרת שפשוט תהיה מוכן לכל מה שיפילו עליך מבחינת אימונים או סוג של ספורט או שהחיים ביום יום ולאכול בריא. לקרוספיט יש תועלת גם אם תעשה אימון 1 בשבוע כמובן שהתועלת תגדל ככל שתעשה יותר אימונים. אף אחד לא אמר ש6 אימונים זה המהות של קרוספיט.
אם תעשה 3 אימוני קרוספיט , אבל תעשה אימונים נכונים עם הגיוון הנכון תוכל להגיע לתוצאות יפות מאד
מקווה שעזרתי, בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
קרוספיט שם למטרה להביא מתאמנים כללים למצב שהם "fit" ההגדרה של fitness ע"פ קרוספיט היא הגדרה קצת שונה מה"תפיסה" העולמית
ובקצרה היא אומרת שפשוט תהיה מוכן לכל מה שיפילו עליך מבחינת אימונים או סוג של ספורט או שהחיים ביום יום ולאכול בריא. לקרוספיט יש תועלת גם אם תעשה אימון 1 בשבוע כמובן שהתועלת תגדל ככל שתעשה יותר אימונים. אף אחד לא אמר ש6 אימונים זה המהות של קרוספיט.
אם תעשה 3 אימוני קרוספיט , אבל תעשה אימונים נכונים עם הגיוון הנכון תוכל להגיע לתוצאות יפות מאד
מקווה שעזרתי, בהצלחה.

הבנתי, תודה

Back
למעלה תחתית