סופרבול

אני לא תכננתי לראות את המשחק כי קמתי לעבודה ואז הוא כבר התחיל, מזל שלא היה משחק צמוד כי הייתי נשאר כל הלילה אבל במחצית כבר סגרו את הסיפור ואני סגרתי את הטלויזיה והלכתי לישון, את רד הוט ראיתי כבר בארץ.
\
במחצית השנייה עשיתי את מה שאני יודע לעשות הכי טוב - לאכול 😃

במחצית השנייה עשיתי את מה שאני יודע לעשות הכי טוב - לאכול 😃

אני דוגרי מקנא בך, נראה לי מגניב לראות את זה בבר אמריקאי עם בחורות אמריקאיות שמתלהבות מפוטבול במקום לראות בבית במיטה ולקום שעתיים אחרי זה לעבוד.

אני דוגרי מקנא בך, נראה לי מגניב לראות את זה בבר אמריקאי עם בחורות אמריקאיות שמתלהבות מפוטבול במקום לראות בבית במיטה ולקום שעתיים אחרי זה לעבוד.
זה לא כזה כיף כמו שאתה חושב. הברים ביום הזה מפוצצים עד 0 מקום ואנשים מגיעים לברים האלו 5 שעות לפני כדי לתפוס מקום שאפשר לראות בכלל משהו על המסך. רוב האנשים (חבורה של חברים/משפחה) מזמינים פיצה ויושבים מול טלויזיה 5000 אינץ עם בירה ושטויות מהצד.

זה לא כזה כיף כמו שאתה חושב. הברים ביום הזה מפוצצים עד 0 מקום ואנשים מגיעים לברים האלו 5 שעות לפני כדי לתפוס מקום שאפשר לראות בכלל משהו על המסך. רוב האנשים (חבורה של חברים/משפחה) מזמינים פיצה ויושבים מול טלויזיה 5000 אינץ עם בירה ושטויות מהצד.

גם נחמד, העיקר שלא צריך לקום בבוקר ללכת למשרד ואז לאמן מ16:00 עד 22:00 בלילה ואז לדחוף עוד אימון בעצמך על 3 וחצי שעות שינה 🤬😵

קצת הוצאתי עצבים, לא נורא...

כולם צחקו על זה שאני מקווה שסיאטל תקח ותראו מי אוכל את הכובע 😛
משחק מטורף, דנבר חטפה השפלה מטורפת, חבל לי בשביל מאנינג.

אני חייב להתחיל להכיר קבוצות ושחקנים- אני מכיר 4 שחקנים ברמה גבוהה, אחד מהם פרש. אני מכיר פחות מ-6 קבוצות שאני יודע מה הרמה שלהן.
יש לכם מושג איך אני מתחיל להכיר שחקנים וקבוצות? אני חושב על להתחיל לחרוש על MADDEN 12 עם אימולטור של PS2 וללמוד את השחקנים לפי הרייטינג במשחק:s59:

כולם צחקו על זה שאני מקווה שסיאטל תקח ותראו מי אוכל את הכובע 😛
משחק מטורף, דנבר חטפה השפלה מטורפת, חבל לי בשביל מאנינג.

אני חייב להתחיל להכיר קבוצות ושחקנים- אני מכיר 4 שחקנים ברמה גבוהה, אחד מהם פרש. אני מכיר פחות מ-6 קבוצות שאני יודע מה הרמה שלהן.
יש לכם מושג איך אני מתחיל להכיר שחקנים וקבוצות? אני חושב על להתחיל לחרוש על MADDEN 12 עם אימולטור של PS2 וללמוד את השחקנים לפי הרייטינג במשחק:s59:

שנה הבאה תרשם לפנטזי ליג, אתה תכיר את כולם טוב טוב

מצאתי לבינתיים תמונה אחת.

צפה בקובץ המצורף 15171

ועכשיו ברצינות עם כל הכבוד למכבי נתניה, עלי לעשות סדר רציני בתמונות.
רק אל תגיד לי שאתה אוהד של נתניה...

יסלחו לי אלילי הפוטבול, אבל מהמחצית היה ממש משעמם.....
מהמחצית כבר עלו אצלי חשדות שאולי המשחק מכור..
הפספוסי תאקלים היו הזויים.
לפני שנתיים בקנדה,התקשרתי לספורט בר שישמרו לי מקום, ובעלת המקום אמרה לי שהייתי צריך להתקשר שבוע לפני.
בסוף התפשרנו על בית חב"ד.

עזבו אתכם סופרבול, מה עם סקרלט "כפרה עליה" ?

עזבו אתכם סופרבול, מה עם סקרלט "כפרה עליה" ?

הפרסומת של הבירה הייתה הכי חזקה בתולדות הפרסומות, לא הבנתי רק אם ההוא ברצינות לא ידע מה שהולך או שהוא שחקן כי הוא קיבל את כל העניין בצורה די "אדישה"

הפרסומת של הבירה הייתה הכי חזקה בתולדות הפרסומות, לא הבנתי רק אם ההוא ברצינות לא ידע מה שהולך או שהוא שחקן כי הוא קיבל את כל העניין בצורה די "אדישה"

מה בירה ? לא היה סודה סטרים עם סקרלט ג'והנסון ?

רק אל תגיד לי שאתה אוהד של נתניה...

מהמחצית כבר עלו אצלי חשדות שאולי המשחק מכור..
הפספוסי תאקלים היו הזויים.
לפני שנתיים בקנדה,התקשרתי לספורט בר שישמרו לי מקום, ובעלת המקום אמרה לי שהייתי צריך להתקשר שבוע לפני.
בסוף התפשרנו על בית חב"ד.

נה נה נה נה נתניהההה אאאאאווואואווו

• פותח/ת השרשור
כן....לדעתי הפאדיחה הכי גדולה בהיסטוריה. רשומה נטו על פייטון מנינג
מנינג אמנם לא היה גדול, בלשון המעטה, אבל לא הייתי רושם את ההפסד הזה על שמו. האופנסיב ליין שלו לא נתן לו שניה לנשום.

יצא לי לראות משהו כמו 30 סופרבולס, ולדעתי סיאטל נתנה את אחת ההופעות הכי משכנעות (לפחות בחלק ההגנתי).

כאילו לא הספיק ההפסד של ברצלונה בשבת, הגיעה גם התבוסה של דנוור. איזה יופי של שבוע!

מנינג אמנם לא היה גדול, בלשון המעטה, אבל לא הייתי רושם את ההפסד הזה על שמו. האופנסיב ליין שלו לא נתן לו שניה לנשום.

יצא לי לראות משהו כמו 30 סופרבולס, ולדעתי סיאטל נתנה את אחת ההופעות הכי משכנעות (לפחות בחלק ההגנתי).

כאילו לא הספיק ההפסד של ברצלונה בשבת, הגיעה גם התבוסה של דנוור. איזה יופי של שבוע!

מנינג זה הברונקוס, לפחות בצד ההתקפי , אין אף אחד שמנהל לו את ההתקפה הוא שולט על הליין, הוא שולט על הNO HADELE הוא שולט על הכל, אין לו אופנסיב קורדינייטור כי הוא בעצם האופנסיב קורדינייטור, ככה שהוא נכבה כל ההתקפה נכבית וזהו, אין מה לעשות משם. ותאמין לי שבהתקפה שכל שניה נכנסים לך בליצים מהסייפטי והליינבקרים והקורנרים שומרים 1-1 יש הרבה מה לעשות פשוט צריך לדעת גם למסור ולקבל את ההיט אחרי זה שזה משהו שהוא מפחד ממנו וכל העונה לא התמודד מול לחץ כזה. יש לו את המטרות הכי טובות בליגה לדעתי למסור להם ב1 על 1 זה ממש לא בעיה (בשבילו) ככה שאם הוא לא היה משקשק מהמכה אחרי המסירה לדעתי המשחק היה נראה אחרת.
נכון שסיאטל נתנו הצגת הגנה מדהימה, אבל אני מאמין שאם מנינג לא היה עושה במכנסיים הוא היה קורא גם את ההגנה הזאת ומוציא מהלכים נכונים הבעיה שרעדו לו הידיים והוא לא הצליח לתפקד, מה לעשות, קורה....

• פותח/ת השרשור
אני מאמין שאם מנינג לא היה עושה במכנסיים הוא היה קורא גם את ההגנה הזאת ומוציא מהלכים נכונים
יכול להיות שאתה צודק. באופן טבעי אני מזדהה עם הזקן שבחבורה 😃

יכול להיות שאתה צודק. באופן טבעי אני מזדהה עם הזקן שבחבורה 😃

תשמע, אני אמנם מאשים אותו בהפסד. זה עדיין לא מוריד ממה שהוא עשה כל הקריירה וגם בעונה הזאת, זה מה שיפה בפוטבול ובסופרבול בפרט שבדר"כ אין כזה דבר "עליונות" מי שיותר חכם\רוצה ינצח במשחק הזה.

נה נה נה נה נתניהההה אאאאאווואואווו
לא מאמין!
אני לא לבד..
אוהד אותם עוד מהיסודי

לצערי,

התרחשה השגיאה הבאה:
אתה נדרש להעניק מוניטין ל-3 משתמשים לפני שתוכל להעניק מוניטין למשתמש זה.

• פותח/ת השרשור
זה מה שיפה בפוטבול ובסופרבול בפרט
אני עוד זוכר את השוק כשהפטריוטס עם הקוורטרבק החצי-טירון בריידי ניצחו את הראמס (2002) שהיו מצויינים באותה שנה. אבל זאת לא היתה תבוסה והמשחק הוכרע רק בסיום. אני לא יודע אם היה סופרבול שנגמר בתוצאה כל-כך רחוקה מהליין (שהיה, כזכור, 2.5 נקודות לדנוור).

אני עוד זוכר את השוק כשהפטריוטס עם הקוורטרבק החצי-טירון בריידי ניצחו את הראמס (2002) שהיו מצויינים באותה שנה. אבל זאת לא היתה תבוסה והמשחק הוכרע רק בסיום. אני לא יודע אם היה סופרבול שנגמר בתוצאה כל-כך רחוקה מהליין (שהיה, כזכור, 2.5 נקודות לדנוור).

זה המשחק שנגמר בבעיטה בהארכה?

בכל מקרה לא סתם בריידי הוא ה"קאמבק קיד".

דרך אגב אם כבר בהימורים עסקינן, באמצע המשחק בשידור של ערוץ הספורט אחד השדרנים זרק שהבעלים של הדאלס מווריקס מהNBA שם לא זוכר איזה סכום על זה שנקודות הראשונות יהיו בסייפטי והוא זכה ב20 מליון דולר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית