- פותח/ת השרשור
לא היתה הארכה, אבל הבעיטה התבצעה כשעל שעון המשחק שניה אחת (או אפס, אני לא בטוח).זה המשחק שנגמר בבעיטה בהארכה?
20 מליון לבעלים של המווריקס זה כמו שאני אזכה ב-20 שקל בערך.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא היתה הארכה, אבל הבעיטה התבצעה כשעל שעון המשחק שניה אחת (או אפס, אני לא בטוח).זה המשחק שנגמר בבעיטה בהארכה?
לא היתה הארכה, אבל הבעיטה התבצעה כשעל שעון המשחק שניה אחת (או אפס, אני לא בטוח).
20 מליון לבעלים של המווריקס זה כמו שאני אזכה ב-20 שקל בערך.
מה שאני זוכר בעיקר הוא שראיתי את המשחק בשבוע פיגור, כי זה מה שהיה אז בארץ (METV שידרו אותו מלבנון, כאמור בפיגור).
לא מאמין!
אני לא לבד..
אוהד אותם עוד מהיסודי
לצערי,
התרחשה השגיאה הבאה:
אתה נדרש להעניק מוניטין ל-3 משתמשים לפני שתוכל להעניק מוניטין למשתמש זה.
זה המשחק שנגמר בבעיטה בהארכה?
בכל מקרה לא סתם בריידי הוא ה"קאמבק קיד".
דרך אגב אם כבר בהימורים עסקינן, באמצע המשחק בשידור של ערוץ הספורט אחד השדרנים זרק שהבעלים של הדאלס מווריקס מהNBA שם לא זוכר איזה סכום על זה שנקודות הראשונות יהיו בסייפטי והוא זכה ב20 מליון דולר.
לא הייתי במשחק של נתניה מאז הרס ה"קופסא"..אני כל משחק בית יושב בתא הכבוד, אתה מוזמן.
בטוח יזכירו את העניין הזה בסיקורים הקרובים.או שהם מכרו את המשחק או שמשהו קרה להם.
נטו על פייטון מאנינג?כן....לדעתי הפאדיחה הכי גדולה בהיסטוריה. רשומה נטו על פייטון מנינג
נטו על פייטון מאנינג?
אתה רוצה לומר לי שהגנה לא מתפקדת, שלא הצליחה לעצור דרייבים ארוכים של סיאטל זה אשמתו?
מה לגביי הספיישל טימס הזוועתי?
מה לגביי המשחק הנוראי של קו ההתקפה?או האין משחק ריצה שהלך שם?
פףף
כשל מערכתי. זה הכל.
טוב אחי.כל זה לא היה משנה, אם הם היו שמים 50 נקודות על הלוח והם יותר ממסוגלים לעשות את זה כן, גם נגד סיאטל
טוב אחי.
כמו שכתבתי בהודעה שלי לפניי המשחק- אם ההגנה תבוא לדנבר יהיה קשה מאוד לנצח.
לא סתם אומרים שהגנות מביאות אליפויות. הגנה טובה תשתק את ההתקפה הטובה ביותר, לראייה הסופרבול הנ"ל.
ד"א, הבנתי שבסופרבול הזה דווקא נשברו 2 שיאים התקפיים..ע"י דנבר!
@Crossfiter אתה שמת לב במהלך העונה מול איזה קבוצות הבורנקוס שיחקו? אני אזכיר לך:
מחזור ראשון, רייבנס- ההגנה ה-12 בליגה.
מחזור שני, ג'יאנטס- ההגנה ה-18 בליגה.
מחזור שלישי, ריידרס- ההגנה ה-29 בליגה.
מחזור רביעי, איגלס- ההגנה ה-17 בליגה.
מחזור חמישי, קאובויז- ההגנה ה-26 בליגה.
מחזור שישי, יאגוארז- ההגנה ה-28 בליגה.
מחזור שביעי, קולטס- ההגנה ה-9 בליגה.
מחזור שמיני, רדסקינס- ההגנה ה-30 בליגה.
מחזור עשירי, צ'ארג'רס- ההגנה ה-11 בליגה.
מחזור 11, צ'יפס- ההגנה ה-5 בליגה.
מחזור 12, פטס- ההגנה ה-10 בליגה.
מחזור 13, צ'יפס- ההגנה ה-5 בליגה.
מחזור 14, טיטאנס- ההגנה ה-16 בליגה.
מחזור 15, צ'ארג'רס- ההגנה ה-11 בליגה.
מחזור 16, טקסאנס- ההגנה ה-24 בליגה.
מחזור 17, ריידרס- ההגנה ה-29 בליגה.
אפשר לראות שהיו לברונקוס רק 4 משחקים מול הגנות שהן בטופ 10, כששניים מהם היו נגד מקומות 9 ו-10 ועוד שניים נגד אותה קבוצה (הצ'יפס). את הצ'יפס הם דווקא ניצחו בצורה מרשימה, אבל נגד הפטס והקולטס הם הפסידו.
הם שיחקו נגד הגנות קלות ואפילו מאד קלות ברוב העונה, וכשהם שיחקו נגד הגנות קשות הם ניצחו רק 50% מהמשחקים.
אין פלא שמאנינג שבר כל כך הרבה שיאים ודנבר זכתה בתואר ההתקפה הטובה בליגה, ואין פלא שברגע שהם מתמודדים מול ההתקפה הכי קשה בליגה הם מפסידים ככה, במיוחד ביום לא טוב שלהם.
אז אמנם זו ההתקפה הכי טובה נגד ההגנה הכי טובה ומשחק ממש צמוד על הנייר, אבל בפועל כשרואים מול מי ההתקפה "הכי טובה" שיחקה אפשר להבין שהם בכלל לא פייבוריטים.
לא יודע אם אתה לא מבין מתום לב או כי אתה לא רוצה להביןמה שכתבת עכשיו לא משנה כלום לסופרבול וליכולת ההתקפית של הברונקוס בסופרבול, יש הבדל בין לשים 20 נקודות ולהפסיד לבין 8. שאתה שם 8 זה נטו אשמתו של הק.ב גם נגד הגנה מקום 1 בליגה.
כן ההגנה של סיהוקס טובה, עדיין מנינג מספיק מנוסה עם מספיק כלים התקפיים כדי לשבור אותה
מצד שני אפשר לתת את הדוגמא של ג'ים קלי נגד דלאס בשנות התשעים...התרומה שלי לדיון/ויכוח פה היא Super Bowl XIII
ינואר 1979.
הסטילרס עם ההגנה מס' 1 בליגה (the Steel Curtain) נגד הקאובויז עם ההגנה מס' 2-3 בעונה הסדירה.
תוצאת הסיום של המשחק?
35-31 לפיטסבורג
והשושלת המדהימה ממשיכה.
לא נראה לי שהבנת את המסר שניסיתי להעביר.מה שכתבת עכשיו לא משנה כלום לסופרבול וליכולת ההתקפית של הברונקוס בסופרבול, יש הבדל בין לשים 20 נקודות ולהפסיד לבין 8. שאתה שם 8 זה נטו אשמתו של הק.ב גם נגד הגנה מקום 1 בליגה.
כן ההגנה של סיהוקס טובה, עדיין מנינג מספיק מנוסה עם מספיק כלים התקפיים כדי לשבור אותה