עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בן 19
1.76
93~ קילו
סקוואט 166*5 אם מעניין אתכם.. השבוע הולך על 180 בעזרתי יתברך.
חחח ילדות ! אם אתה רציני תן באן מעכשיורשמתי חוב לראק 180x1.
אחלה משקלים כל הכבוד. הקצב עליית משקל שלך מטורף - יבש או לא יבש בתחרות, 20 קילו זה הרבה...בן 19
1.76
93~ קילו
תביא לי גםרשמתי חוב לראק 180x1.
18 קילואחלה משקלים כל הכבוד. הקצב עליית משקל שלך מטורף - יבש או לא יבש בתחרות, 20 קילו זה הרבה...
כמה אתה מכניס ביום?
שלישי או רביעיאיך גדלת... אני זוכר אותך ממש ממזמן, שמתי לב שמשלב מסויים פשוט קפצת מדרגה, מה גרם לכך?
ובאיזה סבב מסה חיטוב אתה נמצא כרגע?
משקל סקוואט יפה, תחתונים ככה ככה, הבנץ' מפגר מאחור... 😉בן 19
1.76
93~ קילו
אתה עם כל הס**קלים ל1חץ רק 3פלטות עם מכנסי מושבניקיםמשקל סקוואט יפה, תחתונים ככה ככה, הבנץ' מפגר מאחור... 😉
איזה סייקלים?! אל תקשקש שטויות...😖אתה עם כל הס**קלים ל1חץ רק 3פלטות עם מכנסי מושבניקים
עדכון מאתמול 91 קילו (יורד)
![]()
![]()
2 וחצי :( אבל יש לי עוד זמן... מה שכן אנחנו עם אותם נתונים 😛איזה סייקלים?! אל תקשקש שטויות...😖
מכנסיים כאלה והאולסטאר השחורות שלי איכותיות הרבה יותר מתחתוני הנשים שלך...
אתה לוחץ 3 פלטות?
(אגב, יש שם יותר)
אני אגלה לך סוד 🤫2 וחצי 😭 אבל יש לי עוד זמן... מה שכן אנחנו עם אותם נתונים 😛
אני בעד סקוואט בכל תוכנית, אבל אי אפשר לכפ]ות אותו במידה ויש לך סיבה רפואית\חוסר התאמה אישית\אלטרנטיבה שמשרתת את המטרה שלך \כל התשובות נכונותאני אגלה לך סוד 🤫
הסקוואט שלי מפגר מאוד מאחור. למעשה אין לי מושג כמה הוא.
לפני שלוש שנים עברתי פריצת דיסק בחוליות התחתונות ועכשיו הסקוואטים הם תחת אימת הפריצה (שאני כבר לא מרגיש) ------ (תירוצים זה למו**ים).
אני עושה סקוואטים... כבר כמה חודשים את אותם המשקלים... 😉אני בעד סקוואט בכל תוכנית, אבל אי אפשר לכפ]ות אותו במידה ויש לך סיבה רפואית\חוסר התאמה אישית\אלטרנטיבה שמשרתת את המטרה שלך \כל התשובות נכונות
שיהיה בהצלחה 😃) אצלי הסקוואט הכי חזק אני מניח כי מעולם לא הפסקתי לעשות אותו בניגוד לתרגילים אחרים
היי תזכר בפלאפונים של 2007 ותחשיב את שלי כבעל איכות מעולה.אני עושה סקוואט 60 קילו על 10 חזרות ואחרי זה לא יכול ללכת יומיים....
ושם מידה 46 בג׳ינס... חחח נ.ב
אלי כך את הטלפון שלך
וזרוק אותו לפח....
מה זה האיכות תמונה הזאת ?
?? זה סמסונג S3 2013 מינימגיע לך מוניטין על זה שאתה מסתדר עם טלפון מ2007