הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים טסט פרופ ופניל

• פותח/ת השרשור Lokoman
  • פורסם בתאריך

Lokoman

משתמש מתחיל
34
1
נק' מוניטין:
2
34
1
התחלתי סייקל טסט פרופ ופניל של חברת וורמוג׳ט יום כן יום לא 1 פניל 1 פרופ
עכשיו אני בזריקה שנייה כל פעם אחרי יש כאבים מטורפים לא מצליח ללכת בקושי וביום הזריקה בלילה עלה לי החום גם בזריקה הראשונה וגם בשנייה רק בלילה יש חום
רציתי לדעת עם משהו ניתקל בדבר כזה

ובקשר לחום שעולה לי ביום ההזרקה ישלך מושג האם זה קשור?
יש מה שנקרא "טסט פלו" אבל זה לא כ"כ תואם את התיאור שלך. יכול להיות שאתה פשוט חולה.
לגבי הרגל, זה אתר ההזרקה הכואב ביותר. לא כ"כ ברור לי מדוע לא התחלת עם הישבן.

מצטרף למשה לגבי המיקום של הזריקה לרוב ברגל תמיד יכאב קצת/הרבה פעם כך פעם כך.
עדיף ישבן בהרבה ואם לא ישבן אז כתף.
לגבי החום שעולה לך אמרת שהחומרים הם של חברת VERMODJE זה לא שמן פשוט יש שם תוספת של שמן אלואט גם. ויש אנשים שהם טיפה רגישים לסוג הזה וזה אחת התכונות שעולה חום. אם אחרי שעברת לישבן אתה רואה שזה ממשיך אצלך ולא מפסיק תנסה לקחת תרופה שנקראת מיסוליד כדור לפני הזריקה זה יכול לעזור. וגם לאוריד כאבים.

מצטרף למשה לגבי המיקום של הזריקה לרוב ברגל תמיד יכאב קצת/הרבה פעם כך פעם כך.
עדיף ישבן בהרבה ואם לא ישבן אז כתף.
לגבי החום שעולה לך אמרת שהחומרים הם של חברת VERMODJE זה לא שמן פשוט יש שם תוספת של שמן אלואט גם. ויש אנשים שהם טיפה רגישים לסוג הזה וזה אחת התכונות שעולה חום. אם אחרי שעברת לישבן אתה רואה שזה ממשיך אצלך ולא מפסיק תנסה לקחת תרופה שנקראת מיסוליד כדור לפני הזריקה זה יכול לעזור. וגם לאוריד כאבים.
תגובה טובה מאוד. חוץ מהקטע עם הכתף. גם כואב (קצת פחות מברגל) גם שריר קטן וגם אזור קטן להזרקה (משולש) ובעייתי לאנשים שלא בטוחים איך להזריק בכתף. בייחוד אם הוא רגיש לשמן.
קודם כל תתמקד בישבן.

בדאך כלל הכאבים והחום הוא לא מהאתיל אוליאט אלא מהאלכוהול והבנזיל ששמים בפרופ שהחומר לא יקרוס

• פותח/ת השרשור
אני מחר עושה עוד זריקה אני יעשה בישבן מקווה שהכל ילך חלק ולא יעלה חום שוב אעדכן אותכם

לגבי החום
אני לפחות שהזרקתי 200 מ״ג פרופ בשוט
אחד העלה לי תחום
ירדתי ל150 והיה בסדר.
לפי דעתי תזריק 100 כול יום עדיף.

התחלתי סייקל טסט פרופ ופניל של חברת וורמוג׳ט יום כן יום לא 1 פניל 1 פרופ
עכשיו אני בזריקה שנייה כל פעם אחרי יש כאבים מטורפים לא מצליח ללכת בקושי וביום הזריקה בלילה עלה לי החום גם בזריקה הראשונה וגם בשנייה רק בלילה יש חום
רציתי לדעת עם משהו ניתקל בדבר כזה

החום יכול לעלות מכמה סיבות:

1.חום יכול לעלות בתחילת סייקל כתוצאה מחומר חזק ותגובה מהירה של מערכת החיסון - אבל מדובר בד"כ בחום שיימשך יום יומיים ולאחר-מכן מערכת החיסון תתרגל והתופעה תעבור. ולפי התיאור שלך זה לא המצב.

2. חום יכול לקרות גם מתוצאה של שימוש ביותר מדיי ממסים על בסיס אלכוהול שמגרים את אזור הזריקה (גם הם גורמים לתגובה חיסונית) ההבדל הוא שבכל פעם שתזריק מערכת החיסון תגיב עקב השימוש הגבוה בממסים - נשמע יותר כמו מה שקורה פה.

3. חום יכול לקרות גם כתוצאה של תהליכי עיקור (חיטוי) לא מספיק סטריליים כך שישנם פרוגנים או פתוגנים אשר הוכנסו לגופך. במקרים כאלו סביר שתתפתח דלקת באזור הזריקה או תסמינים דמויי שפעת. מה שלא המצב פה.

4. חום יכול לקרות גם כתוצאה של רגישות חיסונית לאחד מהמרכיבים - אם זה BB או BA או שמן אלואט או אפילו הקריסטלים.

בכל אופן הסיבות שונות ומשונות - בין הרגל לטוסיק לא צריך להיות הבדל מלבד אולי בתחושת הכאב - אך בטח ובטח לא בתגובה של הגוף.

יש גם את החומר הרדמה שהרבה ug מכניסים בייצור כדי להפחית את כאב ההזרקה , guaiacol שהוא גם גורם לחום וכאבים לחלק מהמשתמשים

יש גם את החומר הרדמה שהרבה ug מכניסים בייצור כדי להפחית את כאב ההזרקה , guaiacol שהוא גם גורם לחום וכאבים לחלק מהמשתמשים

חח אתה שומע את הדיסוננס בזה?

מכניסים חומר להפחתת כאב בהזרקה שגורם לכאב וחום...

אגב, החומר הזה נמצא בנובה וזה חלק מהסיבות לריח

חח אתה שומע את הדיסוננס בזה?

מכניסים חומר להפחתת כאב בהזרקה שגורם לכאב וחום...

אגב, החומר הזה נמצא בנובה וזה חלק מהסיבות לריח
כן אבל אבל בגלל שמכניסים guaiacol בייצור זה יכול להפחית זמנית את הכאב . בקשר לשפעת וחום זה יכול להתחיל גם יום אחרי ההזרקה והכאב באיזור באותו רגע לא יורגש וזה מה שהבחור שלנו מרגיש , זאת אומרת שזאת הבעיה גם בוורמודג׳ שהוא לא האורגינל מכניסים את ה guaiacol , בעבר הייתי משתמש עם החברה ולא הייתי מקבל את התופעות לוואי הללו

נערך לאחרונה:
כן אבל אבל בגלל שמכניסים guaiacol בייצור זה יכול להפחית זמנית את הכאב . בקשר לשפעת וחום זה יכול להתחיל גם יום אחרי ההזרקה והכאב באיזור באותו רגע לא יורגש וזה מה שהבחור שלנו מרגיש , זאת אומרת שזאת הבעיה גם בוורמודג׳ שהוא לא האורגינל מכניסים את ה guaiacol , בעבר הייתי משתמש עם החברה ולא הייתי מקבל את התופעות לוואי הללו

אהה אני לא בטוח בכלל. זה משהו שהיית מריח.

חוץ מזה ממה שהבנתי הכל בסדר אם הוא לא חזר לפה.

• פותח/ת השרשור
חברים אתמול עשיתי בישבן והכל עבר חלק עד היום הכאבים היו ניסבלים ולא היה חום מקווה שהכל בסדר מה דעתכם?

חברים אתמול עשיתי בישבן והכל עבר חלק עד היום הכאבים היו ניסבלים ולא היה חום מקווה שהכל בסדר מה דעתכם?
נסה עוד כמה פעמים ותראה מה קורה. על סמך פעם אחת קשה לקבוע. קח בחשבון שבישבן בד״כ מזריקים עם מחטים אחרים מאשר בשאר הגוף (1.5 אינץ), אלא אם יש לך % שומן יחסית נמוך ואין הרבה שומן בישבן (הייתי אומר באזור ה 10% שומן ומטה). אם הזרקת עד עכשיו עם 1.5 אינץ לרגל, אז זו יכולה להיות גם סיבה למה היה לך כואב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית