הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל פרופיונט

mma.israel

משתמש מתחיל
20
1
נק' מוניטין:
1
20
1
שלום לחברי הפורום , סייקל שלישי לאחר 6 שנים שאני נקי 😃

אני לא בודיבילדר לכן לצרכים שלי אני מסתפק בטסט פרופיונט לתקופה של 8 שבועות מינון 400 מג של נובה פארם יום כן יום לא.

2 סייקלים ראשונים הרצתי טסט אנטט ל10 שבועות עם פרגניל רק בסוף הסייקל. קראתי פה שיש שיטה לקחת את הפרגניל תוך כדי. מישהו יוכל לשפוך לי קצת אור בדיוק איך וכמה? קראתי 500 יחידות בשבוע אבל הנחתי שזה משתנה בהתאמה לסייקל עצמו אז איך מומלץ לי לקחת?

ומה בנוגע לכלומיד ונולבה סוף הסייקל מה המינון שמומלץ לקחת? עבר הרבה זמן אני די שכחתי ואני גם בטוח שהמדע קצת יותר מעודכן. תודה לעוזרים!!

שלום לחברי הפורום , סייקל שלישי לאחר 6 שנים שאני נקי 😃

אני לא בודיבילדר לכן לצרכים שלי אני מסתפק בטסט פרופיונט לתקופה של 8 שבועות מינון 400 מג של נובה פארם יום כן יום לא.

2 סייקלים ראשונים הרצתי טסט אנטט ל10 שבועות עם פרגניל רק בסוף הסייקל. קראתי פה שיש שיטה לקחת את הפרגניל תוך כדי. מישהו יוכל לשפוך לי קצת אור בדיוק איך וכמה? קראתי 500 יחידות בשבוע אבל הנחתי שזה משתנה בהתאמה לסייקל עצמו אז איך מומלץ לי לקחת?

ומה בנוגע לכלומיד ונולבה סוף הסייקל מה המינון שמומלץ לקחת? עבר הרבה זמן אני די שכחתי ואני גם בטוח שהמדע קצת יותר מעודכן. תודה לעוזרים!!

היי,

ראשית הייתי מעלה את המינון במיוחד אם מדובר בug תוצרת נובה פארם. תזריק ראשון שלישי ורביעי 1.5cc בכל פעם. יוצא לך כ5 ויאלים סהכ לפי חישוב מהיר.

לגבי הפרגניל, המשתנה היחיד הוא בתזמון - בין אם אתה לוקח טסט אננטט שנכנס מאוחר או טסט פרופיונט שנכנס בזריקות הראשונות. לפרגניל חשוב להוסיף בנזיל אלכוהול, על מנת שלא תצטרך לזרוק אמפולה לצורך העיניין של 5000iu כאשר הזרקת רק 250 יחידות. את הפרגניל אתה מתחיל מהשבוע ה2 לסייקל, ומפצל את המינון ל2 זריקות. אני אישית הולך לתת 100iu EOD מכיוון שאני הולך להשבית את הציר חזק.

כלומיד נולבה 4 ימים לאחר הזריקה האחרונה של הטסט פרופ, אני אישית לוקח כדור אחד של נולבה עם 2 כלומיד במהלך 10 ימים ואז יורד ביום העשירי לכדור אחד כלומיד(1נולבה) וממשיך עד שנגמרים לי הכדורים. יוצא 30 יום עגול.

עליך להצטייד ב2 חפיסות נולבה שמכילות 40 כדורים, ו4 קופסאות כלומיד שמכילות 40 כדורים. אתה משתמש בכ35 כדורים.

חשוב לבצע בדיקות דם בעלות פרופיל הורמונאלי מלא לפני הסייקל ולאחריו.

מקווה שעזרתי, אם יש לך עוד שאלות תייג את המומחים.

• פותח/ת השרשור
תודה על העזרה , פעם הייתי פשוט מחלק את הפרגניל לכמה מזרקים ומשאיר אותם במקרר וכל פעם משתמש באחד... מצד שני אם יש לי 5000 יחידות לחלק אותם ל250 זה לא הגיוני...
מה עושים במצב כזה??

@Eyal

תודה על העזרה , פעם הייתי פשוט מחלק את הפרגניל לכמה מזרקים ומשאיר אותם במקרר וכל פעם משתמש באחד... מצד שני אם יש לי 5000 יחידות לחלק אותם ל250 זה לא הגיוני...
מה עושים במצב כזה??

@Eyal

• קח 10ml של מים סטריליים וערבב עם 0.1ml של בנזיל אלכוהול.
  • קח את האמפולה ושאב עם מזרק (מחט פילטר).
  • ערבב 5000iu עם אותם 1ml.
  • החלף מחט והוסף לתוך הויאל.
יש לך כרגע 11ml של 5000iu פרגניל עם מים בקטריוסטטיים (ריכוז של 0,9% בדיוק, כמו שצריך).
כל 1ml הוא 450iu, משמע עליך להזריק חצי מיל ואף קצת מעבר בכדי לקבל ערך של 250iu.

• פותח/ת השרשור
אייל תזכה למצוות , אז יש לי כבר את הפרגניל עכשיו אני רק צריך ללכת לקנות ויאל ומים סטריליים ולערבב את זה עם הפרגניל??
יש בסופר פארם דברים כאלה?

ד.א אתה אייל שהייתה בבעלותו פעם mr2?

אייל תזכה למצוות , אז יש לי כבר את הפרגניל עכשיו אני רק צריך ללכת לקנות ויאל ומים סטריליים ולערבב את זה עם הפרגניל??
יש בסופר פארם דברים כאלה?

ד.א אתה אייל שהייתה בבעלותו פעם mr2?

היי,

יש לך ב eBay, חפש מים של Hospira, מגיע בויאל של 30ml ואמור להספיק לך לחצי שנה (אם אתה מערבב 10mL עם הפרגניל ל-5000 יחידות, כל 1 יחידה = 500IU) או שאם תחתוך את המים לחצי בויאל אתה תקבל ויאל של 30ml לשנה שלמה (ובהנחה שאתה מריץ 2 סייקלים בשנה, זה אומר 3 שנים). המים מחזקים שנה וחצי, ככה שהייתי אומר ויאל אחד של 30ml זה דיי ויותר לסייקליסט הממוצע.

בנוגע לויאל ריק, יש באפשרותך 3 אופציות.

הראשונה היא להזמין מeBay.
השניה, לבקש מהדילר שלך.
השלישית - להשתמש בויאל ריק של טסט לאחר שביצעת שטיפה פנימית.

ולגבי mr2, אז לא:)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית