ייעוץ לצבור ידע על חומרים

• פותח/ת השרשור moomoo
  • פורסם בתאריך

moomoo

משתמש מתחיל
134
15
נק' מוניטין:
87
134
15
מחפש אתרים ללמוד יותר על חומרים,הזרקות,מינונים
קראתי פה הרבה באתר אבל יש דבר שלא מובן לי. כלומר פה באתר אומרים לקחת סקייל ראשון רק טסט סתם שאלה מי קובע מה המינון ?
לבנאדם 2 מטר 100 קילו גוף, ולאדם מטר 70 75 קילו גוף לא יכולים לקחת אותו מינון. עוד דבר יש הרבה אנשים פה ובחוץ שמכינים סקיילים לאנשים. חלקם מבינים ויודעים מה לעשות מאיפה הם צברו את הידע הזה ?? אתרים,ספרים,רופאים??
בגדול אני מנסה להרחיב את הידע שלי בתחום

תודה מראש

זה לא משנה נתונים התחלתיים בין אנשים שונים
סייקל ראשון עושים רגוע מבלי לקפוץ מעל הפופיק .. פה באתר ממליצים טסט כחומר בסיס שזה סייקל טוב מאוד ואפשר להשיג ממנו הרבה,אם עושים הכל בהתאם כמובן
ככל שהגוף שלך יהיה עם יותר וותק וניסיון תוכל לשדרג את הסייקלים שלך.. לא קופצים מהר

אתה יכול לקרא בפורומים מחול יש מלא יידע שם שאפשר ללמוד וגם יש ספרים על אנבולים של וויליאם לאוולין אנבוליקס

עוד דבר יש הרבה אנשים פה ובחוץ שמכינים סקיילים לאנשים. חלקם מבינים ויודעים מה לעשות מאיפה הם צברו את הידע הזה ?? אתרים,ספרים,רופאים??
הם ביצעו חיפוש וקראו נעוצים בפורום סטרואידים ותרופות מבית LBS.

חחחח אז הם אנשים מתים כבר חחח
שאני אבין:
1. אתה מגיע לכאן לבקש עזרה ומלכלך על האתר בו זמנית?
2. אם אותם הדבילים שמייעצים לילדים בני 16 לקחת דיבול כסייקל ראשון (מאוד נפוץ) היו באמת קוראים את הנעוצים והמאמרים באתר, לכמה ילדים היה עדיין עומד הבולבול היום.

• פותח/ת השרשור
שאני אבין:
1. אתה מגיע לכאן לבקש עזרה ומלכלך על האתר בו זמנית?
2. אם אותם הדבילים שמייעצים לילדים בני 16 לקחת דיבול כסייקל ראשון (מאוד נפוץ) היו באמת קוראים את הנעוצים והמאמרים באתר, לכמה ילדים היה עדיין עומד הבולבול היום.
צוחקים מה אתה כבד

צוחקים מה אתה כבד
אתה רוצה ללמוד על חומרים, תקרא את הנעוצים. נכון לרגע זה לא הפנמת מאית המידע שקיים בפורום.
אחרי שתפנים את אותו חלקיק המידע חזור עם שאלות.

@Tom

אני מאוד מעריך את דעתך אבל אני חולק עלייך בנושא הזה.
הנעוצים הם מקום מעולה להתחיל ממנו אבל בתור אחד ששוקל לקחת סייקל בעתיד הקרוב-רחוק לא אעשה את זה עד שאני אבין הרבה מעבר לכמות המידע שיש בנעוצים.
לדעתי, שמתעסקים בחומרים כאלו כדאי מאוד להבין לעומק כל דבר ולא סתם קניתי את הספר Anabolics שכולל בו המון המון מידע.

@Tom

הנעוצים הם מקום מעולה להתחיל ממנו אבל בתור אחד ששוקל לקחת סייקל בעתיד הקרוב-רחוק לא אעשה את זה עד שאני אבין הרבה מעבר לכמות המידע שיש בנעוצים.
לדעתי, שמתעסקים בחומרים כאלו כדאי מאוד להבין לעומק כל דבר ולא סתם קניתי את הספר Anabolics שכולל בו המון המון מידע.
אתה לא חולק עלי. נדמה לך שאתה חולק עלי.
גם לי יש את הספר. הוא מעולה. אלא שאני לא בטוח שמרבית המשתמשים שעברו על הנעוצים טרחו להיכנס ולקרא את תתי הקישורים שמופיעים שם. אתה טוען שזה מקום להתחיל ממנו, כאן אני חולק עליך. המידע בנעוצים מורחב כל העת אך הוא רוחבי ויש בו הרבה מעבר לפרופילי סטרואידים.
יתר על כן אם ערכת חיפוש לאחרונה בנושאים השונים היית נוכח לדעת שהרבה מהשאלות שנענות בפורום בפירוט רב אינן בעלות מענה בספר המדובר.
לא טענתי שLBS הוא מקור בלעדי לידע בתחום, לא מדובר בספריה הסודית של הואתיקן, אך בהחלט ניתן בו מענה לספקטרום מאוד רחב של תתי נושאים הקשורים בתחום, ברמה גבוהה ככל שהמשתמש דורש (ולפעמים גם אם אינו דורש) ובזמן אמת.

@Tom

הידע הכי טוב הוא הנסיון, ביום מן הימים כשתתחיל לראשונה אתה תלמד על עצמך בצורה הטובה ביותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית