הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ג'ייסון בלהה בעצבים על ג'ף סייד

• פותח/ת השרשור WeaKid
  • פורסם בתאריך
“You're claiming you are all about the 'aesthetic lifestyle'. Really all the aesthetics lifestyle is, is getting yourself pretty so you can sell your mouth and asshole to rich gay dudes. Its about time someone said this shit.” Amen.
כמו שהתגובה הראשונה אומרת

נחמד לראות שיש עוד אנשים בפורום שעוקבים אחרי ג'ייסון... הוא ועוד בחור הודי (sebastian fitness solutions) נותנים את המידע הכי טוב שיש בתחום הזה ביוטיוב..

“You're claiming you are all about the 'aesthetic lifestyle'. Really all the aesthetics lifestyle is, is getting yourself pretty so you can sell your mouth and asshole to rich gay dudes. Its about time someone said this shit.” Amen.
כמו שהתגובה הראשונה אומרת
פשוט שונא את החוסר פרגון הזה
מה שכן עכשיו אני רואה את הסרטונים ונראה שהבחור יודע מה הוא מדבר וג'ף אמר שטויות..
אבל לדעתי כל מי שיגיד "כל מה שזה יתן לך זה למצוץ ת'זין של עצמך ולקבל בתחת" פשוט קנאי מת.
ג'ף נראה מדהים,ושהמישהו יחלוק עלי.
,בין אם הוא יגיד שהוא טבעי ובין אם לא, למי אכפת,הוא מוכר את הגוף שלו,ברגע שיגיד שהוא מוזרק,50% מההכנסה שלו לפחות סביר להניח תרד

מה שכן עכשיו אני רואה את הסרטונים ונראה שהבחור יודע מה הוא מדבר וג'ף אמר שטויות..
אבל לדעתי כל מי שיגיד "כל מה שזה יתן לך זה למצוץ ת'זין של עצמך ולקבל בתחת" פשוט קנאי מת.
,בין אם הוא יגיד שהוא טבעי ובין אם לא, למי אכפת,הוא מוכר את הגוף שלו,ברגע שיגיד שהוא מוזרק,50% מההכנסה שלו לפחות סביר להניח תרד
אבל זה לא שהבחור תקף אותו סתם ככה משום מקום... ג'ף העלה סרטונים של Q&A שהוא נותן עצות מטומטמות וגרועות שיכולות לפגוע באנשים אם הם יקשיבו לו.. ויש לו מאות אלפי עוקבים אז תחשוב על הנזק.. ובקשר לזה שג'ף נראה מדהים, יש הרבה שיחלקו עלייך, אבל עזוב אנשים שמתעסקים בתחום הזה, קח תמונה של ג'ף ותראה לסתם ידידה שלך ותשאל אותה מה היא חושבת, 95% אחוז מהבנות יגידו לך איכס אבל זה כבר נושא אחר..

מזל שלא אמרת אליוט הולס

אליוט נותן לפעמים עצות טובות אבל הרבה פעמים הוא גם מדבר שטויות.. העצות שלו על החיים האמת יותר טובות מהעצות על המכון כושר
.

• פותח/ת השרשור
ניראה לי שהוא אמר את זה יותר מעצבים מאשר כוונה
בכל מיקרה, יהיה מעניין ליראות את ג'ייסון מרביץ לג'ף, Just saying 🙄

מזל שלא אמרת אליוט הולס
מה הבעיה עם אליוט? חוץ מזה שהוא מסנן הוא בנאדם שמבין עניין

אבל זה לא שהבחור תקף אותו סתם ככה משום מקום... ג'ף העלה סרטונים של Q&A שהוא נותן עצות מטומטמות וגרועות שיכולות לפגוע באנשים אם הם יקשיבו לו.. ויש לו מאות אלפי עוקבים אז תחשוב על הנזק.. ובקשר לזה שג'ף נראה מדהים, יש הרבה שיחלקו עלייך, אבל עזוב אנשים שמתעסקים בתחום הזה, קח תמונה של ג'ף ותראה לסתם ידידה שלך ותשאל אותה מה היא חושבת, 95% אחוז מהבנות יגידו לך איכס אבל זה כבר נושא אחר..

אליוט נותן לפעמים עצות טובות אבל הרבה פעמים הוא גם מדבר שטויות.. העצות שלו על החיים האמת יותר טובות מהעצות על המכון כושר
.
אצלי יש ידידות שאוהבות סקוואט ודדליפט גבוהה 🤘

ניראה לי שהוא אמר את זה יותר מעצבים מאשר כוונה
בכל מיקרה, יהיה מעניין ליראות את ג'ייסון מרביץ לג'ף, Just saying 🙄

מה הבעיה עם אליוט? חוץ מזה שהוא מסנן הוא בנאדם שמבין עניין

אצלי יש ידידות שאוהבות סקוואט ודדליפט גבוהה 🤘
לא אוהב את אליוט, זה הכל

.
אני מסכים שג'ף יצא חמור (אמנם לא ראיתי את הסרטון שלו,אבל ממה שנאמר פה אני יאמין שזה נכון)
אבל דיברתי ספציפית על הקטע שיש כעס עליו שרשת על פיטנסים שלא אומרים שהם טבעיים..

ואתה רציני? אני לא מאמין ש95% יגידו שזה לא יפה http://25.media.tumblr.com/d3210caf713bf5552a6597ef03841f7e/tumblr_msde7w4cFx1qz7b12o1_500.jpg

אני עוד שניה מרטיב מלראות את זה ואין לי פות.
מה שכן לאחרונה אני שומע הרבה מתיימרות של "וואו שרירים זה כזה מוגזם לא צריך יותר מידי לחיות בחדכ" ואז שהם יראו מישהו כמוהו תיפול להם הלסת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית