הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון חיטוב לא רגיל

• פותח/ת השרשור WII
  • פורסם בתאריך

WII

משתמש קבוע
1,986
1,301
נק' מוניטין:
2,375
1,986
1,301
אני הולך לעשות סייקל חיטוב ולאחר הרבה דילמות והרבה הרהורים החלטתי לא לקנות אנדרגראונד , הלכתי על טסט אננטט מהבית מרקחת. כי זה הדבר היחיד שאני יכול להשיג בשוק הרפואי היום. אני יודע שזה לא כל כך נהוג ונפוץ אבל זה מה יש- לא ממש בא לי להזריק משהו שעשו באיזה יחידת דיור שתי שרירנים אנלפאבתים...פשוט אכלתי על זה סרט
כמובן בעולם אלטרנטיבי היתי הולך על ויני של זמבון ופרופ אוקראיני.
בכל מקרה הסייקל נכון להיום ימשך 10 שבועות , 500 מ״ג בשבוע (שבועיים ראשונים 750- העמסה על מנת שיכנס לפעולה יותר מהר)
עכשיו לשאלה -
אני הולך רוצה להריץ t3 וקלן :
1) איך לשלב אותם ? וכמה זמן
2) האם קטוטיפן ילך עם זה (t3)
3) מה זה בדיוק קטוטיפן - האם זה משווק בבתי מרקחת ? איך בדיוק קוראים לתרופה ? יש תמונה ?
תודה לעונים

• פותח/ת השרשור
תודה - מצאתי את זה בגוגל מה לגבי שילוב של t3 עם הפרופיטן והקלו ביחד איך לשב ?
איך נקראת התרופה t3 בארץ ?

תודה - מצאתי את זה בגוגל מה לגבי שילוב של t3 עם הפרופיטן והקלו ביחד איך לשב ?
איך נקראת התרופה t3 בארץ ?
T3 ניתן לשלב עם קלן (אפילו רצוי) בסייקל עם קטוטיפן למשך 3-4 שבועות (תלוי במשך סייקל הסטרואידים ובשימוש בקטוטיפן)
מבחינת מינון, רצוי להעלות מינון בהדרגה מ-25מק"ג ועד 100מק"ג ולאחר מכן לרדת בחזרה ל-25מק"ג. שהות שווה במשך בכל מינון, מספר הימים לשהייה במינון ייקבע בהתאם למספר השבועות (חלק שווה).
התרופה נקראת Cytomel (זה בעצם T3).
בשום אופן לא להמשיך מעבר ל-4 שבועות מפאת גרימת נזק לבלוטת התריס ובשום אופן אין להשתמש שלא בסייקל המכיל טסט מאחר ופירוק השריר יהיה אכזרי.
אתה מתכוון לעשות את הסייקל עם סוסטנון?

מאיפה אתה יודע ששתי שרירנים אנאלפבתיים מכינים תחומרים ולא שרירן אנאלפבית ?
לא בא לחנך פה אף אחד חס וחלילה, אבל אם אתם כבר מדברים על אנאלפבתים, אל תכתבו "שתי" שרירנים, זה קצת מצחיק.

לא בא לחנך פה אף אחד חס וחלילה, אבל אם אתם כבר מדברים על אנאלפבתים, אל תכתבו "שתי" שרירנים, זה קצת מצחיק.
לא בא לחנך אבל אומרים : "אם כבר אתם" ולא "אם אתם כבר"....
התחביר שלך שגוי...😉

חוץ מיזה תשים לב מי פתח את הפוסט אני בסך הכל עשיתי קופי פסט , ותודה לך שתיקנת אותנו לא הייתי מצליח לישון היום בלילה ...

• פותח/ת השרשור
מאיפה אתה יודע ששתי שרירנים אנאלפבתיים מכינים תחומרים ולא שרירן אנאלפבית ?
מכיוון שזה תהליך מסויים שדורש הפעלה של המוח ולשרירן אנלפאבת אחד זה יהיה קצת מסובך לכן הוא זקוק לעזרה פה ושם. כמו כן זה חוק טבע - בד״כ הם באים בזוגות 😃
מודה באשמה גם אני טיפה אנלפאבת אבל לצערי עדיין לא ׳שרירן׳ וכבר מזמן לא גר ביחידת דיור 😃
Tom
אני הולך לעשות סייקל של אננטט כמו שציינתי בתחילת הטסט , לפי מה שהבנתי מהמקור שלי סוסטנון כבר לא משווק / מאוד קשה להשיג במקום ׳שמוציא חשבונית קבלה לאחר הקנייה׳
לגבי הt3 אני לא מוצא ברשת את השם המסחרי שווק בישראל - מישהו יכול לעזור או לתת קישור לתרופה שמשווקת בארץ

מכיוון שזה תהליך מסויים שדורש הפעלה של המוח ולשרירן אנלפאבת אחד זה יהיה קצת מסובך לכן הוא זקוק לעזרה פה ושם. כמו כן זה חוק טבע - בד״כ הם באים בזוגות 😃

מודה באשמה גם אני טיפה אנלפאבת אבל לצערי עדיין לא ׳שרירן׳ וכבר מזמן לא גר ביחידת דיור 😃
Tom
אני הולך לעשות סייקל של אננטט כמו שציינתי בתחילת הטסט , לפי מה שהבנתי מהמקור שלי סוסטנון כבר לא משווק / מאוד קשה להשיג במקום ׳שמוציא חשבונית קבלה לאחר הקנייה׳
לגבי הt3 אני לא מוצא ברשת את השם המסחרי שווק בישראל - מישהו יכול לעזור או לתת קישור לתרופה שמשווקת בארץ
וואלה ?? אז בא אני יחדש לך , זה לא שרירן ולא אנלפאבית , תאמין לי לא כל שרירן יודע להכין חומרים , זה שיש מניאקים שחותכים במינונים זה לא אומר שהם אנלפבתים זה אומר שהם מניאקים

• פותח/ת השרשור
וואלה ?? אז בא אני יחדש לך , זה לא שרירן ולא אנלפאבית , תאמין לי לא כל שרירן יודע להכין חומרים , זה שיש מניאקים שחותכים במינונים זה לא אומר שהם אנלפבתים זה אומר שהם מניאקים
בוא נתפשר : זה שזה שרירנים לרוב זה בטוח !
זה שהם מנייאקים לטענתך , אני מקבל
זה שהם אנלפאבתים עכשיו תורך להסכים איתי רבותי בבקשה בואו נשאר בנושא של האשכול ולא במי מכין מה...
אני חוזר לשאלה ואודה למי שיתן תשובה.
איך נקרא הt3 שמשווק בישראל , ז״א מה השם המסחרי איך זה נראה אולי איזה תמונה..

בוא נתפשר : זה שזה שרירנים לרוב זה בטוח !
זה שהם מנייאקים לטענתך , אני מקבל
זה שהם אנלפאבתים עכשיו תורך להסכים איתי רבותי בבקשה בואו נשאר בנושא של האשכול ולא במי מכין מה...
אני חוזר לשאלה ואודה למי שיתן תשובה.
איך נקרא הt3 שמשווק בישראל , ז״א מה השם המסחרי איך זה נראה אולי איזה תמונה..
ציטומל

• פותח/ת השרשור
מדובר בתרופת מרשם. יש לך מרשם?
מה זה משנה ,גם טסטוסטרון דפו זה תרופה עם מרשם וגם איקקלומין וגם תומקסיפן ואת כל אלה ניתן להשיג בלי בעיה.
אני רק רוצה לדעת את השם המסחרי של זה ואיך זה נראה - מרשם או לא מרשם אני כבר אדע איך להשיג את זה
למה, יש הרבה תמונות.
יש המון תמונות אבל אין אחת של ״ציטומל״

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית