הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון חיטוב לא רגיל

• פותח/ת השרשור WII
  • פורסם בתאריך

WII

משתמש קבוע
1,986
1,301
נק' מוניטין:
2,375
1,986
1,301
אני הולך לעשות סייקל חיטוב ולאחר הרבה דילמות והרבה הרהורים החלטתי לא לקנות אנדרגראונד , הלכתי על טסט אננטט מהבית מרקחת. כי זה הדבר היחיד שאני יכול להשיג בשוק הרפואי היום. אני יודע שזה לא כל כך נהוג ונפוץ אבל זה מה יש- לא ממש בא לי להזריק משהו שעשו באיזה יחידת דיור שתי שרירנים אנלפאבתים...פשוט אכלתי על זה סרט
כמובן בעולם אלטרנטיבי היתי הולך על ויני של זמבון ופרופ אוקראיני.
בכל מקרה הסייקל נכון להיום ימשך 10 שבועות , 500 מ״ג בשבוע (שבועיים ראשונים 750- העמסה על מנת שיכנס לפעולה יותר מהר)
עכשיו לשאלה -
אני הולך רוצה להריץ t3 וקלן :
1) איך לשלב אותם ? וכמה זמן
2) האם קטוטיפן ילך עם זה (t3)
3) מה זה בדיוק קטוטיפן - האם זה משווק בבתי מרקחת ? איך בדיוק קוראים לתרופה ? יש תמונה ?
תודה לעונים

מה זה משנה ,גם טסטוסטרון דפו זה תרופה עם מרשם וגם איקקלומין וגם תומקסיפן ואת כל אלה ניתן להשיג בלי בעיה.
אני רק רוצה לדעת את השם המסחרי של זה ואיך זה נראה - מרשם או לא מרשם אני כבר אדע איך להשיג את זה
יש המון תמונות אבל אין אחת של ״ציטומל״
צ י ט ו מ ל.
C Y T O M E L.
אני מכיר רשת בתי מרקחת אחד לפחות שמייבא אותה. כנס לשם עם מרשם ורכוש את התרופה.

• פותח/ת השרשור
צ י ט ו מ ל.
C Y T O M E L.
אני מכיר רשת בתי מרקחת אחד לפחות שמייבא אותה. כנס לשם עם מרשם ורכוש את התרופה.
אתה כבר בטח שמת לב שאני פרימיטיבי - לכן אני לא קונה באינטרנט חוץ מזה אין לי מרשם, אני קונה בבית מרקחת (לא כל בתי המרקחת בארץ זה סופר פארם , יש אלטרנטיבטת) ישירות באופן פיזי .
פשוט לפני הקניה אני רוצה לבדוק באינטרנט אל התרופה שמשווקת בארץ איך היא נראת ומה המחיר לצרכן.

נערך לאחרונה:
מה זה משנה ,גם טסטוסטרון דפו זה תרופה עם מרשם וגם איקקלומין וגם תומקסיפן ואת כל אלה ניתן להשיג בלי בעיה.
אני רק רוצה לדעת את השם המסחרי של זה ואיך זה נראה - מרשם או לא מרשם אני כבר אדע איך להשיג את זה
יש המון תמונות אבל אין אחת של ״ציטומל״
isravil, באמת שאני לא מבין אותך כל הדף מלא תמונות של cytomel/T3 .

לא יודע מה יש למכשיר שלי לי הוא מראה כל מיני שטויות וכל מיני תמונות של סטרואידים
כשאני אגיע הביתה אני אנסה להוריד למחשב ואז אנסה להעלות לפורום.
לא יודע מה יש למכשיר שלי לי הוא מראה כל מיני שטויות וכל מיני תמונות של סטרואידים
5. cytomel.jpg
4. cytomel.jpg
3. cytomel.jpg

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית