יעוץ תזונה

• פותח/ת השרשור
הוא דיבר על 99% מהמאמנים בארץ, ולא משנה מה, הוא צודק.

עדיין לא הבנתי במה המאמנים כאן יותר טובים מהמאמנים בחדר כושר?
יש להם הכשרה מיוחדת שאין למאמנים אחרים?
בגלל שפשגשתה כמה אהבלים אתה מכליל את זה על 99%!

בוא נעשה בדיקה ונראה כמה מהיועצים שכאן עובדים גם בחדר כושר......
ולגבי כול האוכלוסיה.... אנחנו חיים בעולם קפיטליסטי.... כך זה עובד
כבר היו מדינות שניסו את זה אחרת עובדה שזה לא עבד.

עדיין לא הבנתי במה המאמנים כאן יותר טובים מהמאמנים בחדר כושר?
יש להם הכשרה מיוחדת שאין למאמנים אחרים?
בגלל שפשגשתה כמה אהבלים אתה מכליל את זה על 99%!

בוא נעשה בדיקה ונראה כמה מהיועצים שכאן עובדים גם בחדר כושר......
ולגבי כול האוכלוסיה.... אנחנו חיים בעולם קפיטליסטי.... כך זה עובד
כבר היו מדינות שניסו את זה אחרת עובדה שזה לא עבד.

אם כל הכבוד ויש הרבה כבוד, לא הבנתי כלום, המאמנים פה הרבה יותר טובים, אני לא צריך להוכיח לך שום דבר, ואת תביני אתזה כאשר תצאי מהבועה שכל מה שמאמן הכושר אומר שווה זהב. ויש לי ניסיון מר וכאוב עם מאמנים ובזבוז זמן.
אם הוא היה מאמן באמת טוב, אז הוא היה עובד איתך על תזונה, שהיא דבר החשוב ביותר באימונים.

• פותח/ת השרשור
המאמנים פה הרבה יותר טובים, אני לא צריך להוכיח לך שום דבר,

אתה לא צריך להוכיח לי כלום! כי אתה פשוט לא יכול....

השאלה הייתה מאוד פשוטה וברורה:
במה הם יותר טובים?
למדו יותר?
במוסדות יותר טובים/יוקרתיים?
יש להם יותר ניסיון?

אני בטוחה שהם מאוד מקצועיים! כבודם במקומם מונח!!!! לא פחות מהמאמן שלי.....
אבל לי אישית הגישה של מאמן צמוד מתאימה יותר. למישהו אחר מתאים לעשות את זה בכוחות עצמו ויעוץ איטרנתי מספיק להם.

ואת תביני אתזה כאשר תצאי מהבועה שכל מה שמאמן הכושר אומר שווה זהב. ויש לי ניסיון מר וכאוב עם מאמנים ובזבוז זמן.

אני מתה על ההכרזות האלה!!!
השגתי תוצאות מעולות עם המאמן שלי!!!
אז איפה הבועה?

לא נראה לי שהרעיון של האתר הזה הוא לגרום לאנשים להפסיק להשתמש במאמנים שיש להם ולעבור ליעוץ מהאתר בלבד....
מנהלים, בבקשה תקנו אותי עם אני טועה....

אתה לא צריך להוכיח לי כלום! כי אתה פשוט לא יכול....

במה הם יותר טובים? בגישה שלהם, לפסול מיתוסים ולא לפחד להרים משקל.
למדו יותר? כן.
במוסדות יותר טובים/יוקרתיים? ווינגיט, אוהלו ושיאים בת"א הם בסה"כ נותנים לך מדריך חדר כושר. השאלה אם אתה ממשיך לצבור ידע כל הזמן ולחשוב מחוץ לקופסא ולא לחשוב שאם קיבלת היתר לאמן מאיזה מוסד פח, אומר שאתה יודע הכל.
יש להם יותר ניסיון? אתה יכול להיות בעל ניסיון של 20 שנה בתחום, ולהישאר עם הידע שקיבלת מלפני 20 שנה, שווה משהו? לא בהכרח.

אני בטוחה שהם מאוד מקצועיים! כבודם במקומם מונח!!!! לא פחות מהמאמן שלי.....
אבל לי אישית הגישה של מאמן צמוד מתאימה יותר. למישהו אחר מתאים לעשות את זה בכוחות עצמו ויעוץ איטרנתי מספיק להם.

אני מתה על ההכרזות האלה!!!
השגתי תוצאות מעולות עם המאמן שלי!!! השאלה היא כמה זמן לקח לך, אולי את רצית תוצאות מינימליות אז אני לא יודע.
יש פה המון אנשים שקיבלו תוצאות מעולות מהייעוץ האישי שפה, את לא נתת לי אפילו אחת מהתוצאות של המאמן שלך(בלי לזלזל בו כמובן).

אז איפה הבועה?

לא נראה לי שהרעיון של האתר הזה הוא לגרום לאנשים להפסיק להשתמש במאמנים שיש להם ולעבור ליעוץ מהאתר בלבד....
מנהלים, בבקשה תקנו אותי עם אני טועה....
😃

זה מביך 🙁
אבל נראה לי שאני יצטרך להתגבר על זה
תודה
את יכולה להריץ חיפוש כשיש לך שאלה מסוימת בשביל לראות אם פתחו נושא דומה , תוכלי לקרוא שם את התגובות וללמוד... אם לא מצאת שום דבר דומה, אז תשאלי בעצמך אין מה לעשות... את גם יכולה לפנות בהודעה פרטית למשתמשים/מנהלים ולבקש עזרה

• פותח/ת השרשור
אם יש דבר אד שברור לגמרי ממה שכתבת עד עכשיו, הרי הוא שאת ממש לא מפונקת...

😛
אז אולי סתם עצלנית. מכול האינפורמציה שאני צריכה לקלוט עכשיו (רפואה, ספורט, תזונה)
באה לי שמישהו ילעס לי את זה ויאכיל אותי בכפית 👶 (הבנת הנקרא עף פעם לא היה הצעד החזק שלי)

במה הם יותר טובים?
למדו יותר?
במוסדות יותר טובים/יוקרתיים?
יש להם יותר ניסיון?
אלה שאלות טובות מאד, ומה שעומד מאחריהן היא מחשבה נכונה. האוירה באתר הזה היא מאד לוקאל-פטריוטית, וזה באמת מגיע לפעמים לאמירות קיצוניות כמו "99% מהמאמנים בארץ לא שוים כלום" שכשאתה קורא אותן אתה צריך לעצור את עצמך מלהגיב (התגובה ההולמת צריכה להיות: "יש לך מחקר שמוכיח את המספר הזה?") כי זה לא יוליך לשום מקום. ניסיתי פעם להעיר שגם מאמן שאמר איזה דבר שגוי הוא לא בהכרח אידיוט (התגובה: "מי שאמר לך את זה הוא אידיוט" מאד נפוצה כאן), וזה לא נגמר טוב; המסקנה של אותו אשכול היתה שלא רק שההוא אידיוט, גם אני מטומטם, מה שמראה לך שלפעמים טיעון שגוי מוביל בכל זאת למסקנות נכונות.

האמת היא שהמאמן השכיח הוא באמת לא משהו, מהסיבה הפשוטה שרוב המאמנים לא טורחים להתעדכן ולהמשיך ללמוד אחרי שקיבלו את התעודה, וכמובן שהם לא יכולים להיות מאמנים טובים. כאן מסתתרת תשובה חלקית לשאלות שלך: החבר'ה כאן, מעצם העובדה שהם כאן, מוכיחים שהם כן ממשיכים ללמוד ולצבור ידע. לא בהכרח כל מה שהם לומדים כאן הוא נכון, ולא בהכרח הם יידעו ליישם את הידע הזה בצורה אופטימלית באימון, אבל ברור שזה עדיף על פני האלטרנטיבה: להם יש לפחות סיכוי סביר להיות מאמנים טובים.

וברור לכל אחד שיש הרבה מאמנים מצויינים שם בחוץ, פשוט הסיכוי להתקל באחד כזה לא מאד גדול כי יש הרבה יותר מאמנים בינוניים ומטה.

בוא נגיד את זה ככה
המאמנים פה מסתמכים על דבר שנקרא מדע ועל מחקרים
רוב (לא 99 אבל לדעתי זה ברור שמעל 50%) מסתמכים על דבר שנקרא ״ברו סיינס״ (אדם גדול אמר לאדם קטן שגבינה ממאדים עושה שרירים אז זה נכון )
בשילוב עם קורס מסכן שהם למדו שגם רובו לא נכון מאותה הסיבה שהמדריכים שלהם הם כמוהם או יותר נכון כמו שהם עתידים להיות....
ולכן אני אישית לא הייתי סומך עליהם וכשמדריך מתחיל להרצות לי על ״חלון ההזדמנויות״ או על זה שסקוואט פוגע בברכיים אני אוטומטית מסיק שהוא אידיוט , שם אוזניות ועושה אחורה פנה.

• פותח/ת השרשור
וכשמדריך מתחיל להרצות לי על ״חלון ההזדמנויות״

האמת שמאמן שלי דווקא לא מרצה לי על תזונה. מעבר להסבר כללי מה בריא ומה לא, הוא מהתחלה אמר שהוא לא מומחה לתזונה ולא מוסמך לתת לי עצות ושעדיף שאני יתייעץ עם איש מקצוע

וברור לכל אחד שיש הרבה מאמנים מצויינים שם בחוץ, פשוט הסיכוי להתקל באחד כזה לא מאד גדול כי יש הרבה יותר מאמנים בינוניים ומטה.

אז כנראה שיש לי מזל, כי התוצאות שאני הגעתי אליהם, בהתחשב במגבלות שלי, מדברות בעד עצמן

אז כנראה שיש לי מזל, כי התוצאות שאני הגעתי אליהם, בהתחשב במגבלות שלי, מדברות בעד עצמן
הבעיה שהרבה אנשים גם בפורום לא מבינים שאת רוב האנשים, לא בדיוק מעניין כמה ידע יש למאמן שלהם. מה שחשוב להם זה כימיה עם המאמן. אם את נהנת מהאימונים, מתחברת למאמן, ו״כיף״ לך להתאמן איתו - אז כל השאר לא חשוב. מאמנים שבתחום הזה מספר שנים, יודעים טוב מאוד שאלו שהם אנשי שיווק ו״אנשי כימיה״ (אישיות) מצויינים, הם אלו שיש להם את הכי הרבה מתאמנים והם גם אלו שהמתאמנים הכי נהנים באימונים שלהם. מאמן יכול להיות הכי חכם בעולם, שולט הכי טוב בחומר הכי עדכני בעולם, אבל ברגע שאין לו כימיה עם המתאמן - זה לא שווה כלום והמתאמן בסופו של דבר יעזוב אותו.
זה על רגל אחת עניין של מתאמנים-מאמנים בהקשר של אימונים אשיים. מה שכן, קשה היום למצוא את 2 הדברים יחד במאמן אחד ואם מצאת אחד כזה, אז הוא שווה זהב.

Back
למעלה תחתית