הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נורמות לא תקינות אחרי סייקל

• פותח/ת השרשור karios
  • פורסם בתאריך

karios

משתמש מתחיל
114
30
נק' מוניטין:
32
114
30
שבת שלום כולם,
אני מפרסם כאן הודעה בשם חבר שנקלע לבעיה לאחר הסייקל שביצע, אמרתי לו שכאן זה המקום האיכותי ביותר לעצות כאלה.

ההודעה מובאת כאן כלשונו:

"אחרי סייקל מתמשך של חיטוב שכלל מסטרון ווינסטרול בזריקות ואנאבר בכדורים, T3 למשך שבוע אחד מינון של 0.25 וקלן 120 מק"ג ביום.
וביצוע פיסיטי שכזה: 5 זריקות פרגניל סה"כ 5CC טמוקסיפן 2 כדורים 1 בוקר 1 ערב כלומיד כדור אחד בערב למשך 3 שבועות LIV52 2 כדורים ביום למשך 4 או 5 שבועות.
הגיעו התוצאות של בדיקות הדם וערכי הכבד והTSH טיפה גבוהים מהטווח ערכי הכבד נמצאים ב53 (הטווח התקין 0-37) ערכי הTSH נמצאים ב6.7 (הטווח התקין עד 4.5)

מה כדאי לעשות כדי לטפל ב2 הבעיות האלו? הטסט והLH בסדר גמור.
כמו כן, הck מאוד גבוה אבל הדוקטור אבחן את זה כבר מזמן ואמר שזה בגלל שאני מתאמן וזה נפוץ אצל ספורטאים."

שבת שלום כולם,
אני מפרסם כאן הודעה בשם חבר שנקלע לבעיה לאחר הסייקל שביצע, אמרתי לו שכאן זה המקום האיכותי ביותר לעצות כאלה.

ההודעה מובאת כאן כלשונו:

"אחרי סייקל מתמשך של חיטוב שכלל מסטרון ווינסטרול בזריקות ואנאבר בכדורים, T3 למשך שבוע אחד מינון של 0.25 וקלן 120 מק"ג ביום.
וביצוע פיסיטי שכזה: 5 זריקות פרגניל סה"כ 5CC טמוקסיפן 2 כדורים 1 בוקר 1 ערב כלומיד כדור אחד בערב למשך 3 שבועות LIV52 2 כדורים ביום למשך 4 או 5 שבועות.
הגיעו התוצאות של בדיקות הדם וערכי הכבד והTSH טיפה גבוהים מהטווח ערכי הכבד נמצאים ב53 (הטווח התקין 0-37) ערכי הTSH נמצאים ב6.7 (הטווח התקין עד 4.5)

מה כדאי לעשות כדי לטפל ב2 הבעיות האלו? הטסט והLH בסדר גמור.
כמו כן, הck מאוד גבוה אבל הדוקטור אבחן את זה כבר מזמן ואמר שזה בגלל שאני מתאמן וזה נפוץ אצל ספורטאים."
הסייקל נראה רע מאוד.
מה משך הסייקל?
מהם המינונים?
שבוע T3 במינון של 250 מק"ג(?!) מתי נפסק לעומת בדיקת הדם?
מה מינון הוויני? האם יש צרבות? עדיף לתסף ב-TUDCA מאשר בLIV52.
מתי נסתיים הסייקל?

• פותח/ת השרשור
"וינסטרול 350 מג שבוע
אנאבר 3 כדורים ביום
מסטרון 350 מג לשבוע
הt3 הכוונה הייתה ל0.025
הכל נפסק לפני כשלושה חודשים אין צרבות.
סייקל שנמשך שישה שבועות"

"וינסטרול 350 מג שבוע
אנאבר 3 כדורים ביום
מסטרון 350 מג לשבוע
הt3 הכוונה הייתה ל0.025
הכל נפסק לפני כשלושה חודשים אין צרבות.
סייקל שנמשך שישה שבועות"
סייקל די קצר. שבוע ב-25מק"ג לא יפגע בבלוטת התריס, אלה אפילו לא מינונים ומשך שיפגעו בייצור העצמי.
ערכי הכבד ישובו לנורמה עם וללא LIV52 שגם כך השפעתו מינורית.
להבא עדיף לא לעשות את הסייקל ללא טסט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית