הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הדיאטה פשוט נתקעה ..

יעלי4

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
אהלן חברים חדשה כאן ובבעיה
אז ככה בת 21 במשקל נוכחי 58
עשיתי דיאטה שהחזיקה מעמד יפה בה ירדתי למשקל 55
עליתי לאחרונה 3 קילו אך מוזר..אני מקפידה על תפריט דיאטה של 1200 -1000 קלוריות
מוקפד מאוד חשבתי להתחיל לשלב את שורף השומן ליפוקאט מכיוון שהדיאטה פשוט נתקעת ואני לא מצליחה לרדת בחזרה את ה3 -4 קילו העקשניים האלה למרות התזונה הנכונה ולמרות הכושר והספורט..
התפריט שלי הוא כזה

בוקר - ירק 1-2 פרוסות לחם קל עם גבינה כל שהי וירק

ביניים: יוגורט/ חטיף חלבון/ פרי

ארוחת צהריים המכילה ירקות סלט/ ירקות מבושלים עם חזה עוף מופחת בשמן

עוד ארוחת ביניים

ובערב כמו הבוקר

מה עליי לעשות? האם התפריט תקין והאם באמת לשלב גם את שורף השומן ?

נראה כמו תפריט ממש ממש דל, את חייבת להוסיף עוד אוכל.

ומהי תכנית האימון שלך ?

• פותח/ת השרשור
3 אימוני ריצה וכח בשבוע

מה תכנית הכוח כוללת ? אלו תרגילי כוח את עושה ?

http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

תקראי את הכתבה ולבסוף תחשבי כמה ערכי חלבון, פחמימות ושומן את צריכה. יש לך מחשבון תזונה בסוף הכתבה שיכול לעזור.

http://www.kilogram.co.il/875/תפריטי-תזונה-לנשים-למטרת-חיטוב-והורדת/ תפריט חיטוב לנשים במשקל של עד 60KG

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יש אולי תפריט חיטוב אחר מומלץ ?

בוקר - ירק 1-2 פרוסות לחם קל עם גבינה כל שהי וירק
ביניים: יוגורט/ חטיף חלבון/ פרי
ארוחת צהריים המכילה ירקות סלט/ ירקות מבושלים עם חזה עוף מופחת בשמן
עוד ארוחת ביניים
ובערב כמו הבוקר

דווקא התפריט שלך נראה טוב אלא בבדיקה הכי מינימלית אין לך כאן 1000 עד 1200 קלוריות אלא יותר כמו 1300+.
אם תעשי חשבון פשוט (הלכתי על כמויות מינימליות) של שתי ארוחות ביניים - יוגורט 1.5% או 0% (אפילו בלי פרי), בוקר וערב של סלט ירקות+כף שמן+2 פרוסות לחם קל+חצי גביע קוטג 3%, וצהרים של סלט+כף שמן+ 150 גר חזה עוף
תגלי שאת לפחות על 1300-1400 קלוריות.
אז קודם כל חשוב שתדעי היכן את עומדת (לפעמים אנחנו בתחושה שלא אכלנו כלום ולכן מוסיפים איזה פרט זניח וכאן את כבר מעל ה-1200).
מצד שני אני ממש לא חושבת שכדאי לך לרדת מתחת ל1200 קלוריות (מנסיון, זה גיהנום) ולכן לדעתי את צריכה לבחון את העצימות ומשך האימונים האירוביים שלך.
ולבסוף צריך להוסיף את העובדה שאת מרגישה שהמשקל נתקע. לזה יש גם בסיס פיסיולוגי וכאן כבר את צריכה את המומחים. אם יש באפשרותך להרשם לייעוץ מאוד ממליצה לך על כך.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
תאמת שהסתכלתי על התפריט הזה וכן הוא דומה רק שהוא עזר לי לגוון ולהוסיף עוד דברים שלא ידעתי שאפשר בדיאטה
איך אפשר באמת להתייעץ פה עם המומחים?
ואולי באמת אשלב יותר מוצרים כמו יוגורט 0% ואוריד פירות לטובת דברים שבעלי יותר ערכים תזונתיים כמו אגוזי מלך טחינה כמו בתפריט שעוז הציע למעלה
האם יצא לך אישית לנסות שורף שומן?

יצא לי לצרוך שורף שומן וזה פשוט גימיק.

את לא חייבת את התוסף אבל אם את ממש רוצה לקנות את יכולה לקנות כדורי קפאין(ששורפי השומן מורכבים ברובם ממנו).

נסי לבדוק מחדש את סך הערכים שלך (כמה את שורפת ביום בלי פעילות, כמה את שורפת בכל פעילות גופנית)...יכול להיות שפה קבור הכלב ואת צריכה לשנות את גודל הגרעון- לשנות, לא בהכרח להגדיל אותו...יכול להיות שאת גם בגרעון גדול מדי.
יותר חשוב מזה לדעתי- אין לך כמעט שומן בתפריט. יכול להיות שזו הסיבה שנתקעת. הגוף נוהג להכנס למצב "סטרס" כשהוא לא מקבל מספיק שומן, ומתחיל "להקשר אליו יתר על המידה"- בפועל, לאגור אותו ולא לוותר עליו כל כך בקלות. נסי לקרוא במאמרים על anabolic diet- דיאטה דלת פחמימות. בהנחה שתעברי אליה ותקפידי על גרעון נכון אל מול הצרכים שלך, אין שום סיבה שלא תרדי במשקל. בהצלחה 😃

תאמת שהסתכלתי על התפריט הזה וכן הוא דומה רק שהוא עזר לי לגוון ולהוסיף עוד דברים שלא ידעתי שאפשר בדיאטה
איך אפשר באמת להתייעץ פה עם המומחים?
ואולי באמת אשלב יותר מוצרים כמו יוגורט 0% ואוריד פירות לטובת דברים שבעלי יותר ערכים תזונתיים כמו אגוזי מלך טחינה כמו בתפריט שעוז הציע למעלה
האם יצא לך אישית לנסות שורף שומן?
תוסף המזון שהצעת מיותר ויקר. עדיף לצרוך קפאין.
בכל מקרה, שורף השומן הטוב ביותר נקרא "גירעון קלורי".

בהסתכלות על התפריט, יש לך יותר מדי פחמימה בתפריט... יכול להסביר את העלייה במשקל... נוזלים.
אין בכלל שומן בתפריט, חיוני לתהליכים ביולוגיים בגוף,
דבר שני תחשבי מחדש את הbmr תכפילי ב1.2 ותורידי 500 קלוריות, יכול להיות שאת אוכלת מעל מה שאת צריכה
ודבר אחרון אם כל הטיפים למעלה לא עזרו והכל נכון תעלי את האירובי בעוד חצי שעה לסה"כ השבועי.
עריכה:
עוד משהו שעלה בדעתי... האם עשית העמסת פחמימות בתהליך הדיאטה שלך? אם כן, באיזו תדירות והאם הדגש היה על פחמימה?
כמה זמן את נמצאת בתהליך הירידה?

נתחיל בזה שהליפו זה סתם בזבוז כסף.. זה עוזר לך פסיכולוגית בלבד. כולנו היינו שם.. באמת חבל על הכסף.
הייתי במצב שלך ובגלל זה נרשמתי לייעוץ אישי, תתחילי בתפריט יותר מסודר. את מתאמנת את שורפת הרבה אנרגיה במהלך השבוע 1000-1200 קלוריות ליום זה כלום! חייתי על פחות מזה, התלהבתי מהירידה של הנוזלים (ואולי קצת שומן בהתחלה) אבל הכל נתקע וחזר.. תעשי את זה מסודר!
שורפי שומן "אמיתיים" קיימים ואפשר לקרוא עליהם בפורטל, אבל אנחנו רחוקים מהם ואפשר להגיע לתוצאות מגרעון ואימונים בלבד. אני יכול להגיד לך על עצמי שמהייעוץ למדתי המון, אני אוכל היום פי 3 ממה שהייתי רגיל, מתאמן בצורה יותר מסודרת ומשבוע לשבוע יש התקדמות. אני לא מומחה, אבל אני מאמין שאם תסדרי לך את התפריט זה יפתור לך את הבעיה. הייתי גם תקוע על אותו משקל 3-4 שבועות (של הרעבה ו400 דקות אירובי בשבוע) תשקלי את האופציה לצאת ל"חופשה" מהדיאטה לשבוע שבועיים.. (כלומר, להיות על מאזן קלורי נטראלי עם אימוני כוח בלבד) זה יאזן את החילוף חומרים ויחזיר את הגוף לתפקד נורמלי. אצלי זה עבד כמו קסם. עליתי טיפה בנוזלים אבל מזה לא מתרגשים זה לא פרמטר.. זה נעלם כמו שזה בא.והיום אני תופס תראש למה לא עבדתי מסודר עוד מתחילת התהליך, היום הייתי במקום אחר לגמרי...

יש לך פה כל מה שאת צריכה (כולל תפריטים לדוגמא):
http://www.kilogram.co.il/

בהצלחה!

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית