הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Wrist Wraps

daniel1212

משתמש פעיל
736
214
נק' מוניטין:
918
736
214
איך הרצועות האלה? לגביי מידה הבנתי שעדיף מידה גדולה ליתר ביטחון כי תמיד אפשר להסתדר עם גדול. עריכה: הכוונה , Signature Wrist Wraps 19.5

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה, אני מוכר רצועות של אינזר שלא נעשה בהם שימוש מעולם, 20 אינצ', ב-150 ש"ח.

למה מוכר? אף פעם לא היה לי שימוש ברצועות , אם אני נופל על מידה גדולה, אז זה בסדר ואפשר ללפף את זה עוד סיבוב נגיד? או שזה בעיה ולא נוח?

למה מוכר? אף פעם לא היה לי שימוש ברצועות , אם אני נופל על מידה גדולה, אז זה בסדר ואפשר ללפף את זה עוד סיבוב נגיד? או שזה בעיה ולא נוח?
ה-20 אינצ' הן הגודל הכי טוב לכולם [כמעט כולם עם 20 אינצ'].
מוכר כי היו לי אינזר, איבדתי אותן, קניתי חברה אחרת שיהיה לי רק בינתיים עד שהאינזר יגיעו, אבל התרגלתי לרצועות הזמניות אז אני כבר לא משתמש באינזר. האינזר יותר תומכות והייתי איתן שנתיים, אבל אחרי שהתרגלתי לרכות של הרצועות הזמניות קשה לי לחזור לאינזר.

מאור אל תטעה. אני אישית משתמש ב24", ואף שקלתי לקנות 36". הכל תלוי לאיזו מטרה אתה קונה ואם השתמשת בעבר.
אבל כן באופן כללי 20" הן אחלה.

לי יש את ה-18, גם לאיש הלילה וגם לנחש, והן נהדרות.
הרצועות האלה כ"כ חזקות שהן מחזיקות את היד כמו מלחציים!

• פותח/ת השרשור
לי יש את ה-18, גם לאיש הלילה וגם לנחש, והן נהדרות.
הרצועות האלה כ"כ חזקות שהן מחזיקות את היד כמו מלחציים!

אתה מעריך שגם 20 יהיה לך טוב? אני מעדיף שיהיה ארוך מאשר קצר מידי ואז אני סתם יתקע עם זה..

אם אלו הרצועות הראשונות שלך לא הייתי ממליץ על הGold, למרות שהן נהדרות.
אני חושב שהTitanium של טיטאן מעולות בתור רצועות ראשונות, גם מה ש @Leviathan הציע מתאים.
ה18 אינץ' אמורות להספיק לך.

איזה מידה הייתם מציעים למי שיש ידיים קטנות ?

או שבכלל הייתם מציעים את התרסיס שהציעו כאן כתחליף למגנזיום ?

• פותח/ת השרשור
אם אלו הרצועות הראשונות שלך לא הייתי ממליץ על הGold, למרות שהן נהדרות.
אני חושב שהTitanium של טיטאן מעולות בתור רצועות ראשונות, גם מה ש @Leviathan הציע מתאים.
ה18 אינץ' אמורות להספיק לך.
תודה רבה לשניכם 😃 , כבר דיי ננעלתי על ה Gold ואני יקח את ה 18 , שוב תודה

גם לי יש את הרצועות שויבריל דיבר עליהן, רמה מאד גבוהה אני משתמש בהן לוויטליפטינג והן מעולות !! מומלץ בכללי לקנות מליםטינג לארג׳ שירות מצויין וציוד איכותי..

שאלה:
כיצד הרצועות עוזרות לך? באיזה תרגילים אתה משתמש בהן?
לי נשברו שתי הידיים בעבר באיזור מפרק כף היד.
אני מתשמש ברצועות בלחיצות בעיקר, ולפעמים בפרונט סקוואט.
איפה שיש עומס על כף היד.

• פותח/ת השרשור
לי נשברו שתי הידיים בעבר באיזור מפרק כף היד.
אני מתשמש ברצועות בלחיצות בעיקר, ולפעמים בפרונט סקוואט.
איפה שיש עומס על כף היד.

אז אתה מרוצה מהרצועות של ה Gold בבנץ ופרס?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית