הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Wrist Wraps

daniel1212

משתמש פעיל
736
214
נק' מוניטין:
918
736
214
איך הרצועות האלה? לגביי מידה הבנתי שעדיף מידה גדולה ליתר ביטחון כי תמיד אפשר להסתדר עם גדול. עריכה: הכוונה , Signature Wrist Wraps 19.5

לדעתי כדי לך להזמין את ה24" יש לי את ה18 ואני נאבק לסגור אותם, לעומת זאת יש לי רצועות של APT 24 אינצ' והם נסגרות יופי.
שוב לשיקולך - עדיף שיהיה ארוך יותר מאשר קצר מדי...

אני בכלל ממליץ אם זו רצועה ראשונה שלך הגולד מאוד מאוד קשיחות. אני השתמשתי עד עכשיו ברצועות זולות של SCHIK שבהתחלה רק הפריעו והלחץ על המפרק הציק, הגולד מרגישות כמו בד לא אלסטי מרוב שהוא חזק.

אני בכלל ממליץ אם זו רצועה ראשונה שלך הגולד מאוד מאוד קשיחות. אני השתמשתי עד עכשיו ברצועות זולות של SCHIK שבהתחלה רק הפריעו והלחץ על המפרק הציק, הגולד מרגישות כמו בד לא אלסטי מרוב שהוא חזק.
+1
לא התלהבתי מהם יותר מידי

מהנסיון שלי לרוב כל ציוד תמיכה (חגורה, רצועות כף יד, רצועות ברכיים) מרגיש לא נוח בהתחלה, לוקח זמן להתרגל.

זה טוב או רע?ההרגשה שזה לא בד אלסטי

הייתי אומר אם אתה עובר מבלי רצועות לזה - זה לא טוב כי זה הרבה יותר יפריע מיעזור. אם אתה עובר מרצועות רגילות לרצועות חזקות אפשר להתמודד עם זה. אישית אימון ראשון בבנץ' זה עזר, בסקוואט זה הפריע (אני קושר חזק).

הייתי אומר אם אתה עובר מבלי רצועות לזה - זה לא טוב כי זה הרבה יותר יפריע מיעזור. אם אתה עובר מרצועות רגילות לרצועות חזקות אפשר להתמודד עם זה. אישית אימון ראשון בבנץ' זה עזר, בסקוואט זה הפריע (אני קושר חזק).
הבנתי אותך תודה.
אתרגל להשתמש ב'רגילים' ואז אראה אם יש צורך לעבור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית