הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב חד בחזה חייב עזרה

חיים14

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
שלום לכולם
במהלך לחיצת חזה בסמיט הרגשתי כאב חד בחזה שמאל לא יכולתי להמשיך ללחוץ וכאב לי. לקחתי שבוע הפסקה כדי לתת מנוחה על מנת שזה יעבור והיום חזרתי להאתמן וכשלחצתי על הסט הראשון קיבלתי שוב את אותו כאב אך בעוצמה חזקה יותר אפילו נשמע כאלו היה מן רעש כמו קליק חזק ולא יכולתי להמשיך התפתלתי מכאבים למשך 2 דקות ואז נרגע לי האזור אבל מאז ועד עכשיו אני מרגיש כאבים באזור בעיקר ברגע שאני מאמץ את האזור הנל. מה עליי לעשות ובמה אתם חושבים שמדובר?
האם גם רופא משפחה יכול לעזור או רק רופא ספורט?
תודה על עזרתכם

היי, אתה מרגיש כאבים כשאתה לוחץ על המקום? האם הכאבים מופיעים בעיקר מתנועות של לחיצת חזה \ פרפר? (האם הכאבים מופיעים למשל כשאתה עובד על כתפיים)

• פותח/ת השרשור
היי תודה על ההתייחסות.
כשאני לוחץ על המקום לא מרגיש כאבים. כן כואב בתנועות של לחיצת חזה/ פרפר. כשאני עובד על כתפיים גם מרגיש כאבים חזקים

• פותח/ת השרשור
לא ביקשתי שתרפא אותי.
ביקשתי עזרה בחוות דעת האם בעצם מדובר בדלקת וייעוץ מה לעשות על מנת להחלים
והתשובה שלך בינתיים לא עניינית ולא פותרת לי כרגע את הבעיה.
גם אם אלחץ בטכניקה של פאוורליפטרים עדיין יכאב לי

תאלץ לקחת מנוחה של שבוע-שבועיים ותעקוב אחר הכאב במהלך התנועות, אם הוא פוחת או נשאר אותו רמה.
דברים אחרים שאתה יכול לעשות לנסות לזרז את ההתאוששות היא לעסות את המקום, לחמם עם מים חמים את האזור כ20 דקות כל כמה שעות.
אם אתה רואה שהכאבים נחלשים מאוד, תוכל לנסות את הפרוטוקול פציעות שנמצא בנעוץ למעלה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית