הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל אנאבר

Danielshvarzman

משתמש מתחיל
13
1
נק' מוניטין:
1
13
1
יש לי 250 כדור של אנאבר אני רוצה לעשות סייקל של 50MG/ED למשך של 6 שבועות משהו כזה

עכשיו אני אל סגור אל איך צריך להראות הסייקל וה PCT יש לי טמוקסיפן של טבע כדורים של 20MG

ופרווירון של BAYER כדורים של 25 MG ו כדורים של LIV52

עכשיו השאלה אם זה מספיק לPCT ומתי להתחיל לשתות את הטמוקסיפן אם צריך את הפרויורון בכלל והLIV 52

ואם החברות האלה סבבה בכלל ?? מישהו יכול לעשות לי סדר

תודה מראש לעוזרים

אם נצא מנקודת הנחה שהאנאבר הוא באמת אנאבר היתי ממליץ בחום , אבל בחום לקנות 2 ויאלים של טסט פרופ (1סמק כל יומים) אמור להספיק ל6 שבועות והסייקל שלך יהיה קרוב לשלמות.
ליב 52 תעשה איתו מה שבא לך הוא לא קריטי בכלל פה. וגם הפרויורון יהיה מיותר. בסוף הסייקל 3-4 ימים אחרי הזריקה האחרונה תעשה שבועים טומקסיפן ואיקאקלומין. ועל מנת לעסות סייקל מושלם תשלב בין השבועות 3/4 לשבוע 6 פרגניל פעמיים בשבוע
זהו פיניטו סייקל פשוט קצר וקולע !
אה.. כמעט שכחתי זהו סייקל עם אופי ׳מחטב׳ אם כבר אז כבר תוסיף קלן ואפדרין שבועיים/שבועיים או רק אחד מהם כל הדרך מה שבא לך

• פותח/ת השרשור
אני ממש רוצה לעשות זריקות אבל לא ממש אפשרי בגלל הצבא זה בלגן לנסוע לבסיס עם מזרקים ואם יטפסו זה בלאגן שלם אני משתחרר עוד חצי שנה אני יעשה כמו שצריך

לנושא יש לי אנאבר של geneza ואם יש עוד מישהו שיכול לעזור ואם זה מספיק רק טמוקסיפן לpct והפרויורון צריך או לזרוק ?

ואם יתפסו אותך אם 250 כדורים של סטרואידים אנבולים לא יהיה בלאגן בכלל... וזה שאתה חייל בסדיר ומופיע פה תחת שם מלא כולל משפחה ומספר שאתה עומד לקחת סטרואידים זה הכי פחות מדאיג !
העיקר שמצ״ח לא יראו מזרק...
יש אנשים מצחיקים בעולם

נערך לאחרונה:
יש לי 250 כדור של אנאבר אני רוצה לעשות סייקל של 50MG/ED למשך של 6 שבועות משהו כזה

עכשיו אני אל סגור אל איך צריך להראות הסייקל וה PCT יש לי טמוקסיפן של טבע כדורים של 20MG

ופרווירון של BAYER כדורים של 25 MG ו כדורים של LIV52

עכשיו השאלה אם זה מספיק לPCT ומתי להתחיל לשתות את הטמוקסיפן אם צריך את הפרויורון בכלל והLIV 52

ואם החברות האלה סבבה בכלל ?? מישהו יכול לעשות לי סדר

תודה מראש לעוזרים
איזה אנאבר?
בכל אופן, LIV52 במהלך הסייקל עד סופו. פרווירון ניתן לוותר או להוסיף, בכל מקרה שלא ייכנס ל-pct.
כעיקרון אנאבר הוא אנדרוגן חלש ובעל פעילות אנאבולית די חלשה.
אנאבר בעל רעילות נמוכה יחסית לכבד אף-על-פי שהוא 17aa. אנאבר ידכא את ה-HPTA במתינות כמו גם את ייצור הטסט הטבעי.
לכן נדרש PCT עדין מאוד בכדי לשמר מרבית תוצאות הסייקל. טמוקסיפן לבדו בהחלט מספיק ובמינון שאינו עולה על 20mg. רצוי מאוד לבצע בדיקת דם עם פרופיל הורמונלי מלא כשבוע לאחר הסייקל מאחר וייתכן והערכים הרצויים כבר הושגו.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה
אז טונקסיפון 20mg במשך 30 יום מספיק
כדור אחד בבוקר ? או שזה יותר מדי ?
והliv52 לשתות אחד בכלל פעם שאני לוקח את האנרבר ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית