הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלות לגבי סוף סייקל והתחלה של אחר

Koral Viner

משתמש מתחיל
52
1
נק' מוניטין:
1
52
1
עוד שבועיים אני מסיים סייקל של ראשון של אנטט ורציתי לשאול כמה שאלות שעלו במהלכו:
אוקיי אז ככה :
1. למשך כל הסייקל מהשבוע השני אני מתשתמש בפרגניל , הרבה אנשים ששאלתי בתחום אומרים שאני יכול להחליף את זה בפריוורון האם זה נכון ומה ההבדל ביניהם ?
2.לקראת סוף הסייקל בערך לפני שבועיים-שלוש התחילו כבר להיות הרבה פצעים באזור החזה וקצת בגב , מה יש לעשות אם זה ? , האם להמשיך ? יש לי כמה חברים שמזריקים רק לאחד יש פצעים ויש לו הרבה אבל הוא גם עבר המון סיקליים במינונים גבוהים .. אני לא רוצה פצעים ורציתי לדעת איך להימנע, וחוץ מי זה אם אני הולך לרופא עור האם ניתן להגיד שאני מזריק ושיעזור לי בקטע הזה ?,
3.יום אחרי הזריקה האחרונה שלי התחלתי להרגיש מין גוש קטן כזה איפה שהזרקתי , לפי מה שהבנתי החומר פשוט לא התפזר או משהו כזה מה עושים אם זה ?, והאם להזריק עוד פעם באותו מקום עבר כבר יותר משבוע ... ?,
תודה מראש לעונים 😃

אהלן, אענה לך בקצרה לפי סדר השאלות שלך.

1. אין קשר בין פרווירון לפרגניל, פרווירון נועד לדמות פעילות של טסטוסטרון, הוא מעלה את הטסט החופשי. ובד׳כ משתמשים בו במהלך הסייקל כתוסף.

אנשים שמבצעים Blast&Cruise יוסיפו פרווירון למשך תקופת הגישור בין הסייקלים.

פרגניל, הוא הורמון נשי שמעודד המשך ייצור זרע ובכך מונע מהאשך שלך להצתמק עקב קבלת טסט ממקור חיצוני.

2. האם לקחת סטרואיד אוראלי במהלך הסייקל?
בכל אופן, הפצעים הם אחד מתופעות לוואי הרבות שקיימות בנטילת סייקל.
אין לך צורך ללכת לרופא ולהתייעץ איתו זה פצעים שיחלפו רק אל ״תפוצץ״ אותם,
פצעים בד׳כ יוצאים במהלך הסייקל או במהלך/בסופו של תקופת הPCT. כשהפצעים יחלפו זה יהיה הסימן שאומר שגופך התאזן. לא לשכוח לבצע בדיקות דם לאחר תקופת ההתאוששות על מנת שתוכל לבצע השוואה מהבדיקות דם שבצעת לפני הכניסה לסייקל.

3. מדוע תזריק לאותו מקום אם ציינת שזו הייתה הזריקה האחרונה שלך. בכל אופן מומלץ ואף רצוי במקרים דומים אם זה מתרחש במהלך הסייקל לתת למקום ההזרקה לנוח ולהציק למקום אחר.

בהצלחה.

עוד שבועיים אני מסיים סייקל של ראשון של אנטט ורציתי לשאול כמה שאלות שעלו במהלכו:
אוקיי אז ככה :
1. למשך כל הסייקל מהשבוע השני אני מתשתמש בפרגניל , הרבה אנשים ששאלתי בתחום אומרים שאני יכול להחליף את זה בפריוורון האם זה נכון ומה ההבדל ביניהם ?
2.לקראת סוף הסייקל בערך לפני שבועיים-שלוש התחילו כבר להיות הרבה פצעים באזור החזה וקצת בגב , מה יש לעשות אם זה ? , האם להמשיך ? יש לי כמה חברים שמזריקים רק לאחד יש פצעים ויש לו הרבה אבל הוא גם עבר המון סיקליים במינונים גבוהים .. אני לא רוצה פצעים ורציתי לדעת איך להימנע, וחוץ מי זה אם אני הולך לרופא עור האם ניתן להגיד שאני מזריק ושיעזור לי בקטע הזה ?,
3.יום אחרי הזריקה האחרונה שלי התחלתי להרגיש מין גוש קטן כזה איפה שהזרקתי , לפי מה שהבנתי החומר פשוט לא התפזר או משהו כזה מה עושים אם זה ?, והאם להזריק עוד פעם באותו מקום עבר כבר יותר משבוע ... ?,
תודה מראש לעונים 😃

1. אין שום קשר בין השניים, מדובר בשני תכשירים שונים למטרות שונות.

פרווירון - מטרת הפרווירון היא בגדול בגדול להעלאות את רמת היצר המיני - התכשיר נועד במקור לגברים אשר לכאורה יש להם רמת טסט' כללית די טובה, אך רוב הטסט' נקשר לחלבונים אלבומין וSHBG ולכן לא נשאר מספיק טסט' חופשי לביצוע פעולות של שימור שריר וחשק מיני ע"י המרה גבוהה יותר לDHT. הפרווירון פותר את הבעיה הזאת בכך שהוא מבצע היקשרות מהירה לאותם החלבונים ובכך משאיר יותר מהייצור של הטסט' במצב חופשי.

פרגניל - LH סינטטי - בניגוד למה שנאמר זהו לא הורמון נשי! זהו הורמון משותף גם לבנות זוגנו וגם לנו. הגברים יעשו בו שימוש כדי לגרום לאשכים לייצר טסט' ובכך לשמור על גודלם ובריאותם בעוד נשים ישתמשו בו כמקדם זקיקים ובסופו של דבר הבשלת ביציות. בד"כ נשים יזריקו אותו מאחר והחסר בLH אצלם יגרום לבעיות פוריות מה שאצל גבר הבעיה היא מורכבת יותר מסתם LH.

לסיכום - פרגניל לשימור אשכים, פרווירון להעלאת הטסט' החופשי - שתי מטרות שונות.

2. אקנה זו כמובן תופעה ידועה ואתה אמור לדעת את זה! זה יכול לקרות במהלך הסייקל, בסוף הסייקל וגם בכלל לא. כל גוף וסף הגירוי שלו. אם אתה יכול לחיות עם זה תמשיך, אם זה מפריע לך, אתה יודע מה לעשות.

3. הגוש הקטן שאתה מדבר עליו זה לא בגלל פיזור - ככל שמתקדמים עם ההזרקות כך גם חלק מהשמן שעדיין לא נספג בשלמותו גורם להיווצרות גוש בטוסיק, גוש זה יחלוף עם סיום הסייקל בהדרגה. מלבד-זאת יש כמובן להיזהר ולהקפיד על טכניקת הזרקה טובה כדי למנוע הצטלקות של השריר באזור.

אביעד, זה הורמון שמיוצר האומנם בצורה סינטטית אך מקורו מצוי בשילית האם.

זה שיש בו שימוש גם לגברים זה משהו אחר.

אוקיי אז ככה :
תודה מראש לעונים 😃
שים לב לכותרת: "שאלות לגבי סוף סייקל והתחלה של אחר", איפה האחר?...
בכל מקרה לא הזכרת pct. אני מאוד מקווה שאתה מתכנן כזה. זכור להתחיל את ה-pct כ-20 יום לאחר הזרקה אחרונה ולסיים עם הפרגניל שבוע לפני כן.
אין להוסיף פרגניל או פרווירון ל-pct. הראשון ימנע ייצור עצמי של LH והשני הוא סטרואיד.
לאחר ה-PCT יש לחכות כחודשיים טרם התחלה של סייקל נוסף וכמובן לבצע בדיקות דם הכוללות פרופיל הורמונלי מלא.

אביעד, זה הורמון שמיוצר האומנם בצורה סינטטית אך מקורו מצוי בשילית האם.

זה שיש בו שימוש גם לגברים זה משהו אחר.

אייל, מדובר ב-LH אנאלוגי ולא HCG אמיתי.

אצל נשים, ההורמון הזה (LH) מדמה את פעולת ה- HCG שמקורו לא בשיליה אלא בשכבת האפיתל שעליה תבוא השיליה.
אצל גברים, הוא מחליף את פעולת הLH בגירוי תאי לידינג וסטולי ליצירת זרע וטסט' בסופו של דבר.

אצל שני המינים ההורמון מופרש מההיפופיזה בראשיתו - מדובר בגונדוטרופין וכפי שאנחנו יודעים על גונדוטרופינים הם מווסתים משם ע"י פקודת RH.

HCG - מופרש בתחילת הריון ע"מ לתמוך בו עד שהשיליה תתפוס את מקומה, בד"כ לקראת סוף הטרימסטר הראשון. לאחר שהשיליה מספיק בוגרת בכדי לספק את הנחוץ, רמות ההורמון צונחות באופן משמעותי.

בעבר היו מייצרים את הפרגניל באמת משתן של נשים הרות והיו מזקקים את הורמון הHCG שגורם להפרשת אותו הורמון ההצהבה (LH), מה שהיה מאוד בעייתי מבחינת תחזוק (שמו היה כוריגון).

אגב, הפרשת ההורמון בצורה גבוהה לאישה לא הרה, עלול להצביע על סרטן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית