אחר הכר את אלי האנה.

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אלי האנה (נולד ב-17.10.1968) הוא מפתח גוף ישראלי, שנכון לשנת 2014 הוא הישראלי היחיד שזכה באליפות העולם של NABBA.

‏("World Championships"). הוא זכה בתחרות שלוש פעמים, בקטגוריית "Tall", אבל מעולם לא זכה בקטגוריית ה- Overall Winner.

בנוסף זכה שבע פעמים בתחרות מר ישראל.
אלי גדל בכפר שלם בתל אביב, הוא החל להתאמן בפיתוח הגוף בגיל 14, וכבר בגיל 17 זכה בתחרות מר ישראל הצעיר של איגוד הIFBB.

בשנת 1987 זכה אלי בתחרות מי ישראל, באותה שנה התגייס לצבא ושירת בחיל האוויר.

בשנת 1989 אלי זכה בתחרות מר ישראל של איגוד NABBA, הישג עליו שמר כ6 שנים ברציפות. הוא נסע לארצות הברית, בה התגורר במשך שמונה שנים והתאמן בפיתוח הגוף באופן מקצועי.

במהלך שהותו בארצות הברית אלי שב כל שנה לישראל על מנת לשתתף בתחרות מר ישראל.

ב-1998 זכה האנה בתחרות מר אירופה בליטא ובאותה שנה גם זכה בספרד לראשונה באליפות העולם, ובמקום השני באליפות העולם למקצוענים. בשנת 2000 הגיע למקום השני בקטגוריה שלו בתחרות "Mr Universe", ובשנת 2002 הגיע בתחרות זו למקום השלישי. בשנת 2001 זכה האנה בפעם השנייה באליפות העולם שהתקיימה באוסטריה, ובשנת 2003 זכה בתחרות זו בפעם השלישית.

" נפילתו של אלי האנה ".

בשנת 2008 נעצר האנה בחשד לסחר בסטרואידים ולעבירות מס הכרוכות בכך, ושוחרר בערבות. בשנת 2009 הוגש נגדו כתב האישום,

בו מואשם האנה בהעלמת מס של 13 מיליון ש"ח במהלך השנים 2008-2001. עזב לאוקראינה ביוני 2012, חודש לפני פתיחת

משפטו.‏ האנה קיבל אזרחות אוקראינית וויתר על אזרחותו הישראלית. בקיץ 2013 נעצר האנה באיטליה אך הצליח להמלט ולשוב

לאוקראינה, שם, (גם ע"פ כתבת יומן בערוץ 10) הוא משולב היטב בחיי הקהילה היהודית וקשריו עם השלטונות.

ראו כתבה: http://www.netlaw.co.il/it_itemid_8731.html

זכיותיו של אלי האנה:

1994

Mr Universe - NABBA, Tall, Did not place

1996

Mr Universe - NABBA, Tall, 7th

1997

European Championships - NABBA, Tall, 2nd
World Championships - NABBA, Tall, 2nd

1998

Universe - Pro - NABBA, 2nd
World Championships - NABBA, Tall, 1st

2000

Mr Universe - NABBA, Tall, 2nd

2001

2002

Mr Universe - NABBA, Tall, 3rd

2003

אלי האנה בסרטון בעל השייפ הטוב ביותר שלו:

אלי.jpg

לדעתי מה שמאז ומתמיד חסר לו זה כתפיים
מה שכן הוא תמיד ישאר אגדה בפיתוח גוף הישראלי, קונוטציה ראשונה שעולה לכל אדם ברחוב כשאומרים 'באדי בילדינג'

איך אתם עושים את הדברים האלה ?!?
אחרי שאתה רושם את הטקסט הרצוי,
ישנה אופציה של פלוס ומינוס בכתבן (ראה תמונה בצד),
ללא שם5220.png

סמן את הטקסט ואז לחץ על לחצן הפלוס והכנס את הקישור.

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
זה לא בזבוז זמן לדעתך? מעריך את זה והכל אבל.. כמובן שרק אם יש לך זמן פנוי 😃

תלמד, בחיים - יש דברים שעושים גם בחינם אם הם מהווים לך סוג של סיפוק.

אני פשוט נהנה לתרום.

זה לא בזבוז זמן לדעתך? מעריך את זה והכל אבל.. כמובן שרק אם יש לך זמן פנוי 😃[/quote
זה לא בזבוז זמן לדעתך? מעריך את זה והכל אבל.. כמובן שרק אם יש לך זמן פנוי 😃
אתה משום מה כורת את הענף עליו כולנו יושבים, שלא לומר יורק אל הבאר ממנה כולנו שותים. אני אומר "משום מה" מכיוון שעושה רושם שאתה מאוד פעיל בפורום ומאוד נהנה ממנו, ולכן לא כל כך ברור לי מאיפה זה בא ( למרות הסמיילי בסוף.. ).

• פותח/ת השרשור
אתה משום מה כורת את הענף עליו כולנו יושבים, שלא לומר יורק אל הבאר ממנה כולנו שותים. אני אומר "משום מה" מכיוון שעושה רושם שאתה מאוד פעיל בפורום ומאוד נהנה ממנו, ולכן לא כל כך ברור לי מאיפה זה בא ( למרות הסמיילי בסוף.. ).

+הוא פעיל במקביל באתר המתחרה לא פחות:)

+הוא פעיל במקביל באתר המתחרה לא פחות:)
האתר המתחרה לא פעיל בכלל. אז זה לא כל כך אפשרי 😛

אתה צודק לגמרי, אבל אני בא בגישה אחרת, לא רוצה להטיף חלילה שכל אחד יעשה מה שטוב לו

• פותח/ת השרשור
האתר המתחרה לא פעיל בכלל. אז זה לא כל כך אפשרי 😛

אתה צודק לגמרי, אבל אני בא בגישה אחרת, לא רוצה להטיף חלילה שכל אחד יעשה מה שטוב לו

פעיל וחצי.

תרשום חוב לראק סרטון.

image.jpg

• פותח/ת השרשור
רגע ... אתה גם באתר המתחרה !?:nono:😆

לא, אני נכנס מדי פעם לעשות הצלבות לגבי משתמשים, לא משהו שאמור להטריד אותך. אבל אם תתפס שם פעיל ומתרברב על משקלי עבודה, אני ארשום פה חוב לראק.

חחח מזתומרת הצלבות ?

כמו שניסית לתפוס אותי על חם שאני "מוזרק" ?

• פותח/ת השרשור
חחח מזתומרת הצלבות ?

כמו שניסית לתפוס אותי על חם שאני "מוזרק" ?

אני התלוצצתי, ממש לא מעניין אותי מי עושה מה, להפך אני אפילו לא נגד:79nb:

Back
למעלה תחתית