הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה מסכם את פיל היט ב-2 תמונות. דעתכם?

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
פיל היט בפעם הראשונה שהוא מעפיל בתחרות מר׳ אולימפיה למקום הראשון בשנת 2011

image.jpeg

וכאן פיל היט מעפילה לתואר בפעם החמישית ברציפות, בתחרות שהתקיימה לפני מספר ימים בודדים בלאס-וגאס.

מר׳ אולימפיה 2015

image.jpeg

איך אתם מדרגים אותו?

לטעמי, היה הרבה יותר אסטטי ותמים בשנת 2011. הרבה יותר קלאס, ללא יהירות מיותרת.

הוא בהחלט יותר גדול היום.
אבל פחות אסתטי לטעמי.

ניסיתי להבין מה מפריע לי בפנים שלו.
שמתי לב שצורת הלסת (וחלק ממבנה הפנים) שונה בשתי התמונות.
מוזר.

הוא בהחלט יותר גדול היום.
אבל פחות אסתטי לטעמי.

ניסיתי להבין מה מפריע לי בפנים שלו.
שמתי לב שצורת הלסת (וחלק ממבנה הפנים) שונה בשתי התמונות.
מוזר.
והעיניים שלו שבולטות יותר מדי

היה תותח נשאר תותח וישאר גם ככה לשנים הבאות..
אין בו פגם אלוף ללא עוררין עם קאי ובלי קאי..
יכול להיות שגדל "אובר" לטעמם של אנשים מסוימים אבל הפרופורציות אויי הפרופורציות שלו כל כך מדויקות כל שריר בגגודל הנכון הכל תואם ויושב בדיוק כמו שצריך..!

רק על הטבור הזה צריך להוריד לו ניקוד

השנה הגיע שטוח מדי לא הגיע לו

השופטים והקהל מצפים ממקום ראשון באולימפיה שכל שנה יעשה שיפור , וישתפר מידי שנה בשביל לשמור על התואר שלו. אצל פיל אין שיפור הוא כל שנה נראה תכלס אותו הדבר. ואם קאי גרין היה עולה השנה בתכלס היה אוכל אותו. עזבו תפוליטיקה בצד הוא היה משמיד את פיל הבמה. השייפ של קאי היה מטורף השנה שבוע לפני הוא נראה כמו מר אולימפיה. מלך חדש.

השופטים והקהל מצפים ממקום ראשון באולימפיה שכל שנה יעשה שיפור , וישתפר מידי שנה בשביל לשמור על התואר שלו. אצל פיל אין שיפור הוא כל שנה נראה תכלס אותו הדבר. ואם קאי גרין היה עולה השנה בתכלס היה אוכל אותו. עזבו תפוליטיקה בצד הוא היה משמיד את פיל הבמה. השייפ של קאי היה מטורף השנה שבוע לפני הוא נראה כמו מר אולימפיה. מלך חדש.
אבל הקטע שהיה לקאי השנה באולימפיה דפק אותו חזק מאוד. שנה הבאה אם הוא יעלה כולם פשוט ישימו עליו ז*ן

כמה שאתה טועה.
לקאי אין ובחיים לא יהיה דרך לנצח את פיל.
בלי שפיל לא יהיה לגמרי off.
הגודל לא קובע פה כלום.
מאז שג'אי קאטלר לא במשחק, פיל לוקח בהליכה.
ולפי מה שנראה, הוא גם יעקוף את רוני במספר הזכיות ברצף.
והריי לך שייפ של מר אולימפיה שבוע אחרי התחרות:

נדיר שאני טועה 😉
אם פיל יכך 9 אולימפיות ברצף אני פורש מהפורום.

תתנחם בזה שאם ג'יי יענה לאתגר של רוני שתיהם על הבמה באולימפיה 2016
תכלס ג׳יי ינצח אותו... רוני נראה מדולדל למרות שהוא עדיין ענק וכמובן שרירי אבל בכל זאת, מדולדל...

תכלס ג׳יי ינצח אותו... רוני נראה מדולדל למרות שהוא עדיין ענק וכמובן שרירי אבל בכל זאת, מדולדל...
רוני לא הולך עם קביים עכשיו?
איך הוא יעלה בכלל על במה?

לא נראה לי
החליפו לו את שתי הירכיים בניתוח.
כל הרגל שלו פלטינות.
וחוץ מזה מעולם לא ממש אהבתי אותו.
הוא לא היה אסתטי בכלל.
הוא סתם היה... גדול...

תראה את פיל השנה, הכי יבש שהיה אי פעם.

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית