הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רנדי אורטון מהwwe

• פותח/ת השרשור סהר
  • פורסם בתאריך

סהר

משתמש פעיל
304
184
נק' מוניטין:
793
304
184
עכשיו יצא לי לראות פרק אחרי מלא מלא זמן..
רנדי אורטון מי שמכיר או זוכר נהיה מופגז בטירוף! כולו פסים בהמסטרינג חטוב רצח גדל מאוד ועלה במסת שריר.. לא זכור לי אותו אף פעם בשייפ כזה.. אשכרה נדהמתי ..
מעניין אותי לדעת אם לעוד משהו יצא לראות לאחרונה אותו ועל איזה סייקל נראה לכם הוא יושב?
אני יודע שהאשכול נשמע מאוד ילדותי ופתטי אבל באמת זה הפתיע אותי.. בכלל הרבה דמויות שם השתפרו מאוד (כמובן מבחינת מראה אני מתכוון) וזה ידוע שבדוק מספקים להם עם כל האמצעים והכלים שם חומרים מהטופ..
דעתכם חברים ?

זו שאלה בכלל? בוודאי שהם על חומרים.

נו באמת... איך אפשר לדעת?
זה גם לא כ"כ משנה, סביר שיש שם טסט...
מה הכוונה "חומרים מהטופ"? טסט זה טסט יש לו מבנה כימי אחד והאסטר הוא אחד. זה החומר הפעיל. לא כ"כ מבין למה אתה מתכוון. האם אתה חושב ש-100מ"ג טסט רפואי יותר אנאבולי מ-100מ"ג של טסט UG?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה לא מחדש לי, זו לא השאלה שלי בכלל
השאלה שלי היא לגבי מי שיצא לו לראות אותו לאחרונה או עוקב שם על איזה סייקל נראה לכם הוא נמצא כי הוא דפק חתיכת שיפור בתקופה קצרה
נו באמת... איך אפשר לדעת?
זה גם לא כ"כ משנה, סביר שיש שם טסט...
כמנהל פורום ואדם שאמור להיות לו וותק וניסיון התשובה שלך אמורה להיות הרבה יותר מורכבת.. או שפשוט סתם הגבת ולא ראית איך הוא נראה היום..
כי זה לא נראה סתם עוד אחד שעשה סייקל ו׳השתפר סבבה׳, הוא נראה יבש איכותי עלה במסת שריר חטוב הרבה הרבה יותר מפעם.. זה ממש תפס לי את העין ולכן פתחתי את הפוסט לשמוע דעות של מי שגם יצא לו לראות את השינוי ההזוי הזה אני יחפש תמונות ויעלה כדי שתבינו על מה אני מדבר

השאלה שלי היא לגבי מי שיצא לו לראות אותו לאחרונה או עוקב שם על איזה סייקל נראה לכם הוא נמצא כי הוא דפק חתיכת שיפור בתקופה קצרה
כמנהל פורום ואדם שאמור להיות לו וותק וניסיון התשובה שלך אמורה להיות הרבה יותר מורכבת.. או שפשוט סתם הגבת ולא ראית איך הוא נראה היום..
כי זה לא נראה סתם עוד אחד שעשה סייקל ו׳השתפר סבבה׳, הוא נראה יבש איכותי עלה במסת שריר חטוב הרבה הרבה יותר מפעם.. זה ממש תפס לי את העין ולכן פתחתי את הפוסט לשמוע דעות של מי שגם יצא לו לראות את השינוי ההזוי הזה אני יחפש תמונות ויעלה כדי שתבינו על מה אני מדבר

סהר, זה סיפור בעל פרק אחד.

אין מה להרחיב מעבר לדבריו של תום, הוא עלה למסה חטוב, הסייקל שלו היה מורכב בהתאם. אחרי הכל זו הצגה ולא מציאותי כמו איגרוף תאילנדי וכדומה.

אי אפשר לענות על כך תשובה מורכבת.
סביר שהוא לא יורד מחומרים ומחליף כל העת בין החומרים, זו הפרקטיקה השולטת.
סביר שיש שם טסט + נגזרת טסט או NOR-19 + נגזרת DHT + מינון נמוך של AI ואולי הורמון גדילה וסלין.

(אל תסיק מכך שאני חושב שסייקל המשלב טסט+טרן+מסטרון למשל, כלומר ריבוי חומרים, עדיף בהכרח על סייקל טסט בלבד - ממש לא).

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אלבום תמונות מהקרב האחרון (10 בפברואר,הכי מעודכן) נגד ג'ון סינה (שלפי דעתי יותר חטוב וחזק,במציאות)
http://orton-photos.com/thumbnails.php?album=312
קלעת בול בחיי!!
בדיוק על זה דיברתי,אשכרה לא צריך להוסיף.
אי אפשר לענות על כך תשובה מורכבת.
סביר שהוא לא יורד מחומרים ומחליף כל העת בין החומרים, זו הפרקטיקה השולטת.
סביר שיש שם טסט + נגזרת טסט או NOR-19 + נגזרת DHT + מינון נמוך של AI ואולי הורמון גדילה וסלין.

(אל תסיק מכך שאני חושב שסייקל המשלב טסט+טרן+מסטרון למשל, כלומר ריבוי חומרים, עדיף בהכרח על סייקל טסט בלבד - ממש לא).
כן באמת מטורף מה שהולך שם.. לא ציפתי לתגובה שונה.. הם גם נגישים בטח לסחורה מספר 1.
כוונתי לחומרים מהטופ משמע - חומרים רפואיים,איכות בלי פשרות.
ראיתי את הרוטינת אימונים שלו באמת מטורף

נערך לאחרונה:
הם גם נגישים בטח לסחורה מספר 1.
לרוב המפורסמים (ספורטאים מכל הסוגים,בילדרים ואפילו שחקני קולנוע) הם בעלי גישה לחומרים שלאנשים חובבים יהיה קשה עד בלתי אפשרי להשיג.

גון סינה נראה פצצה , יש עליו מסה מטורפת עם זאת הוא חטוב ויבש ברמה גבוהה

הנושא הזה יותר מתאים לאוף טופיק ולכן הועבר לשם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית