עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא יודע אם הוא גולש כאן עדיין PcGunMan היה אצלו בסידרה של פגישות והוא היה מרוצה.
יאיר הכין כמה אנשים לתחרויות שהם זכו בהם מקום ראשון, בכל מקרה משמועות בלבד אין לי ניסיון אישי שמעתי שהבחור הוא אחלה.
היתרון הגדול ביותר אצל יאיר שאתה נמדד בבוד פוד (לחץ אוויר) וכך יודע במדוייק את אחוזי השומן, נוזלים ומסת השריר בגופך מה שיכול לתת אינדקציה מעולה על התקדמות ובניית תפריט תזונה בהתאם לאימונים.
אני רק יודע שהמחיר לא זול בכלל, יאיר יש לו תואר ראשון בחינוך גופני ותזונה.
200 שקל??? על מה ולמה?
תפריט תזונה ואימונים מותאם אישית 😆🤡😆200 שקל??? על מה ולמה?
איך אתה יכול ללכת לאיש מקצוע אם אתה לא סגור בכלל על המטרות שלך, רועי
את המטרה שלך אתה קובע, לא איש מקצוע אלא אם הוא המאמן שלך בקבוצה.לכן אני הולך לאיש מקצוע שיעזור לי להחליט ויוביל אותי אל המטרה.
את המטרה שלך אתה קובע, לא איש מקצוע אלא אם הוא המאמן שלך בקבוצה.
יש אינספור מטרות, החוכמה היא ללכת על המטרה שתשיג אותה.
😆🤩למה ללכת לתזונאי? כי אתה עצלן?
והשאלה הראשונה שתזונאי שואל אותך היא מה המטרה שלך. אם אתה לא יודע אותה, המצב שלך לא טוב.
לא.. החוכמה היא להציב מטרות לטווחים קצרים. אם אתה רוצה לגדול, אז המטרה היא לגדול ולא להיות מר עולם. אם המטרה היא להתחזק, אז זה להרים משקלים חזקים יותר לטווח הקרוב ולא להיות סטרונגמן.
כרגע המטרה שלך היא פשוט להיעלם מהעולם לפי הלוג שלך...
למה ללכת לתזונאי? כי אתה עצלן?
והשאלה הראשונה שתזונאי שואל אותך היא מה המטרה שלך. אם אתה לא יודע אותה, המצב שלך לא טוב.
לא.. החוכמה היא להציב מטרות לטווחים קצרים. אם אתה רוצה לגדול, אז המטרה היא לגדול ולא להיות מר עולם. אם המטרה היא להתחזק, אז זה להרים משקלים חזקים יותר לטווח הקרוב ולא להיות סטרונגמן.
כרגע המטרה שלך היא פשוט להיעלם מהעולם לפי הלוג שלך...
אז בעצם, מה שאתה מתכוון לעשות זה ללכת לאיש מקצוע, לשלם לו כסף בשביל שיגיד לך איזו מטרה לדעתו כדאי לך לשאוף ואז שידריך אותך אליה?
במקרה אני שוקל יותר ממך, אז להיעלם מהעולם? לא ממש.