הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יאיר להב

• פותח/ת השרשור roei
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
כל בן אדם שקרא קצת יותר מ2 עמודים פה בפורום לא צריך ללכת לאיזה קוף ולשלם לו אגורה על הדברים האלה
זה לא שהוא יבוא ויעשה דברים שאתם לא יודעים
הדבר היחיד שהוא כן יכול לעשות זה לתת לכם מוטיבציה ובטחון - ואם בשביל זה אתם משלמים אז בכלל אין טעם ללכת להתאמן בלי שני הדברים האלה.
תזונאי לא המציא את הגלגל והוא לא יגיד שום דבר שלא נמצא\נאמר פה ובספרים\מאמרים מפורסמים שנגישים לכולם.

כל בן אדם שקרא קצת יותר מ2 עמודים פה בפורום לא צריך ללכת לאיזה קוף ולשלם לו אגורה על הדברים האלה
זה לא שהוא יבוא ויעשה דברים שאתם לא יודעים
הדבר היחיד שהוא כן יכול לעשות זה לתת לכם מוטיבציה ובטחון - ואם בשביל זה אתם משלמים אז בכלל אין טעם ללכת להתאמן בלי שני הדברים האלה.
תזונאי לא המציא את הגלגל והוא לא יגיד שום דבר שלא נמצא\נאמר פה ובספרים\מאמרים מפורסמים שנגישים לכולם.
מילים כדורבנות

• פותח/ת השרשור
סתם מעניין אותי לשמוע עוד דיעה מבנאדם שמבין ולא חבל לי על 200 ש"ח לא קשור לעודף כסף או משהו כזה.

אתה רוצה עוד דעה?
תקרא עוד מאמר, ספר, פורום. צור קשר עם מאמנים של קרוספיט בחו"ל. חלקם מאוד ישמחו לדבר איתך. זה בחינם.

אני לא מכיר את יאיר להב בכלל, אבל אני אתפלא אם הוא איזה מומחה שיש לו דיעה יותר מעמיקה או מעניינת ממאמנים באינטרנט. יש פה חברה בפורום שמתייעצים עם ריפטו על בסיס שבועי כמעט 😃

אבל אם אתה הולך אז תדווח כי זה אכן מסקרן.

בקיצור אתה רוצה למדוד אחוז שומן ואתה מוכן לשלם על זה 200 שקל

לא יודע מי אמר לך שזה עולה 200 ש"ח ממה שאני יודע פגישה אצלנו לא יורדת מ400

איזה זיוני שכל אתם דופקים אכושלינג,
יאיר הוא פשוט תותח הוא יעלה אותך במסה ויחטב הכי טוב מכל המאמרים ומכל מה שאנשים פה יעשו שלא יזנו את השכל, יש לעלות במסה ויש לחטב הוא יעעשה את זה בדרך הטובה ביותר
בגלל שקראת מאמר לא הופך אותך להיות תותח בעניין צריך המון נסיון בדברים האלה במיוחד כשאתה לא מכיר את הגוף שלך, הוא עושה לך מעקב של אחוז שומן משקל היקפים וכו' ותמיד טוב שיהיה עם מי להתיעץ ולשאול בן אדם שמבין.
הוא לוקח ל12 חודש 2500 שקל (אי אפשר ללכת אליו לפי פגישות זה מה שהוא קובע אם לא מתאים לך שלום בי בי 12 פגישות בשנה, כל חודש פגישה בערך.
הוא מכין את אלון צוקרמן ובזמנו את דרור עוקבי
הוא היה בעצמו מר ישראל ב1990 הוא הראה לי תמונות שלו חבל על הזמן

נערך לאחרונה:
איזה זיוני שכל אתם דופקים אכושלינג,
יאיר הוא פשוט תותח הוא יעלה אותך במסה ויחטב הכי טוב מכל המאמרים ומכל מה שאנשים פה יעשו שלא יזנו את השכל, יש לעלות במסה ויש לחטב הוא יעעשה את זה בדרך הטובה ביותר
בגלל שקראת מאמר לא הופך אותך להיות תותח בעניין צריך המון נסיון בדברים האלה במיוחד כשאתה לא מכיר את הגוף שלך, הוא עושה לך מעקב של אחוז שומן משקל היקפים וכו' ותמיד טוב שיהיה עם מי להתיעץ ולשאול בן אדם שמבין.
הוא לוקח ל12 חודש 2500 שקל (אי אפשר ללכת אליו לפי פגישות זה מה שהוא קובע אם לא מתאים לך שלום בי בי 12 בשנה כל חודש פגישה אחת.
הוא מכין את אלון צוקרמן ובזמנו את דרור עוקבי
הוא היה בעצמו מר ישראל ב1990 הוא הראה לי תמונות שלו חבל על הזמן
שילמת 2500 שקל?

• פותח/ת השרשור
המחיר ירד זה 12 פגישות ב-2400 ש"ח וזה יוצא 200 פר פגישה ומי שאין לו מה להגיב לעניין שפשוט לא יגיב באמת שזה מיותר ומוריד מהרמה של הפורום.
קורן, אתה מתנגד לכך וזכותך המלאה, אבל ברגע שבנאדם נסגר על החלטה זה סתם מיותר לבוא ולהגיד עדיף ככה ולא כדאי ככה וחבל ובזבוז כולה שאלתי איך הוא בתור תזונאי וקיבלתי את התשובה שרציתי זה הכל...

אז למה זה מעצבן אותך אם אתה אומר שזה שווה את זה?

אם אתה אומר לעצמך וואלה איזה פריר שמע, הבן אדם הזה העניק לי ידע עצום בנושא שלא היה לי לפני למדתי המון ממנו, איך לעלות ולחטב כמו שצריך במינמום טעיות, לבנות תוכניות אימונים ברמה גבוה מאוד , שאת כל זה לא הייתי לומד ממאמרים בפורום והכי חשוב בזכותו לאט לאט למדתי להכיר את הגוף שלי מה עושה לי הכי טוב, איזה תוכנית מתאימה איזה תפריט מתאים וכו', אז 2500 שקל כן זה היה שווה את זה בהחלט

וזה מה שווה, הידע ולא התוצאות, כי אם יש לך את הידע תדע להמשיך לעשות זאת בדרך הטובה ביותר בהמשך בלעדיו

המחיר ירד זה 12 פגישות ב-2400 ש"ח וזה יוצא 200 פר פגישה ומי שאין לו מה להגיב לעניין שפשוט לא יגיב באמת שזה מיותר ומוריד מהרמה של הפורום.
קורן, אתה מתנגד לכך וזכותך המלאה, אבל ברגע שבנאדם נסגר על החלטה זה סתם מיותר לבוא ולהגיד עדיף ככה ולא כדאי ככה וחבל ובזבוז כולה שאלתי איך הוא בתור תזונאי וקיבלתי את התשובה שרציתי זה הכל...

ממ לא ירד נראה לי היה ככה, פשוט לא זכרתי בדיוק, עיגלתי כזה:120ag:

השאלה היא לא אם הוא תותח או לא, אלא אם הוא שווה את ה2500 שקל. והתשובה היא לא.
את אותו הידע ואת אותה התוצאה אתה יכול להשיג מקריאה באינטרנט, בלי מינוס של 2500 שקל בכיס.
זה שאתה עצלן זה מילא, אבל אל תגיד שיאיר להב עושה ניסים. תזונה זה לא מדע החלל, כולה תפריט ותוכנית אימונים.

ולא יקר? 2500 שקל בשנה בשביל שבנאדם יוסיף לך פעם בחודש פרוסת לחם ו2 סטים לרגליים? אה וגם יקיף אותך בסרט מדידה ויגיד לך וווווואייייי אתה תותח כמה ירדת כל הכבוד תמשיך ככה!!111

השאלה היא לא אם הוא תותח או לא, אלא אם הוא שווה את ה2500 שקל. והתשובה היא לא.
את אותו הידע ואת אותה התוצאה אתה יכול להשיג מקריאה באינטרנט, בלי מינוס של 2500 שקל בכיס.
זה שאתה עצלן זה מילא, אבל אל תגיד שיאיר להב עושה ניסים. תזונה זה לא מדע החלל, כולה תפריט ותוכנית אימונים.

ולא יקר? 2500 שקל בשנה בשביל שבנאדם יוסיף לך פעם בחודש פרוסת לחם ו2 סטים לרגליים? אה וגם יקיף אותך בסרט מדידה ויגיד לך וווווואייייי אתה תותח כמה ירדת כל הכבוד תמשיך ככה!!111

מאיפה אתה יודע שהוא טוב או לא? היית אצלו? מה אתה ישר שולל דברים, לא רוצה להיות פה גס, לא אתה ולא the sun נראים מתאמנים, אז מה אתם משחקים אותה שאתם קוראים הרבה ובלבלה ומבינים , אין ידע אין תוצאות נקודה, אז אל תטיח שטיות כי אתה חושב שמקריאה באיטנרנט אתה כבר יודע לבנות תפריט או תוכנית אימונים אני מודיע לך שאתה אפילו לא קרוב, זה עניין של נסיון רב. ובכל זאת בכל דבר אפשר לשאול ולהתיעץ איתו בsms הוא זמין כל הזמן!!! ועונה כמו שצריך ועוזר, וחוץ מזה רוב האנשים ממש ממש לא מבינים אז הם הולכים לתוזנאי שיוריד אותם במשקל, והוא עושה את זה מדהים

וחוץ מזה להזיכרך אתה הלכת לגיל שלמת כסף ועשה לך נזקים אז לפחות אני יודע לאן ללכת שבו אדם לא יקח ממני סתם כסף ובסוף יעשה לי נזק! , וחוץ מזה כל אחד מעדיף להשקיע את הכסף שלו בדברים אחרים כמו שאתה לא יכול בלי אלכוהול בעניני זה בזבוז מוחלט אז מה נתחיל להתווכח על זה? בשביל מה לקנות אם אפשר לגנוב ודברים כאלה?

נערך לאחרונה:
מאיפה אתה יודע שהוא טוב או לא? היית אצלו? מה אתה ישר שולל דברים, לא רוצה להיות פה גס, לא אתה ולא the sun נראים מתאמנים, אז מה אתם משחקים אותה שאתם קוראים הרבה ובלבלה ומבינים , אין ידע אין תוצאות נקודה, אז אל תטיח שטיות כי אתה חושב שמקריאה באיטנרנט אתה כבר יודע לבנות תפריט או תוכנית אימונים אני מודיע לך שאתה אפילו לא קרוב, זה עניין של נסיון רב. ובכל זאת בכל דבר אפשר לשאול ולהתיעץ איתו בsms הוא זמין כל הזמן!!! ועונה כמו שצריך ועוזר, וחוץ מזה רוב האנשים ממש ממש לא מבינים אז הם הולכים לתוזנאי שיוריד אותם במשקל, והוא עושה את זה מדהים

כמה עלית במשקל גוף, אחוז שומן ובמשקלי עבודה בשנה שהיית אצלו? (תן נתונים של לפני ואחרי)

נערך לאחרונה:
גובה 163
שקלתי 63 קילו על 19 אחוז שומן
היום אני בערך אותו גובה
75 קילו על 13 אחוז שומן,
יש לציין שהתאמנתי חצי שנה לפני שבאתי ליאיר שקלתי לפני 52 קילו

חזה לחצתי 60 קילו 6-8 חזרות לא זוכר
היום חזה לוחץ 100 קילו 6 חזרות

סקווטים לא עשיתי , התחלתי לעשות סקווטים עם 60-70 קילו 10 חזרות
כיום 140 קילו 6 חזרות
בעיני זה תוצאות מדהימות

אם אתה גם כל כך מעוניין בתמונות, תשאיר מסנג'ר איסקיו אני אשלח לך, שלא תחשוב שאני מזיין את השכל כי מאוד קל לרשום , לפרומים אני לא מעלה!
כמובן של לפני ואחרי

נערך לאחרונה:
נו אז בסה"כ עלית משהו כמו 15 קילו, מה כל הטררם?
ואתה איתו לפחות שנתיים-שלוש

נו אז בסה"כ עלית משהו כמו 15 קילו, מה כל הטררם?
ואתה איתו לפחות שנתיים-שלוש

שלוש לא, שנתיים כן
מה אתה משחק אותה לא הגעת לחצי מהתוצאות שאני הגעתי
בשלוש שנים לעלות 25 קילו מהמשקל שלך ולרדת באחוז שומן זה מטורף

עם גיל לא עשית רבע מזה

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית