הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קפה ירוק

ליטל2910

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
היי רציתי לשאול לגבי הקפה הירוק. שמעתי שהוא עוזר בהורדת אחוזי השומן ומגביר את המטבוליזם. האם כדאי לצקוך אותו? או שזה סתם שטויות..

היי רציתי לשאול לגבי הקפה הירוק. שמעתי שהוא עוזר בהורדת אחוזי השומן ומגביר את המטבוליזם. האם כדאי לצקוך אותו? או שזה סתם שטויות..

הוא עוזר קצת לדכא רעב, אם תיהי בגרעון קלורי+אימונים טובים את תתחטבי.

יש לתה ירוק אניטיאוקסידנטים שאני שמעתי על כל הדברים הטובים שהם תורמים להם. לא ראיתי מחקר אמין על כך. זה עושה טוב אז למה לא. זה לא מזיק.

אבל בשורה תחתונה, זה לא מה שיחטב

צודקת לא שמתי לב, גם בקפה ירוק טוענים יש אנטיאוקסידנטים, מסוג שונה אבל אותה משפחה כמו של התה ירוק. עד כמה שהבנתי זה מיוצר בתהליך שונה ששומר על אותם אנטיאוקסידנטים, להאמין להם? לא יודע..כמה זה הכרחי? גם לא יודע..
אני בטוח שיש מחקרים אי שם שממונו על ידי נסקפה שיוכיחו שזה עוזר במשהו

אני בטוח שיש מחקרים אי שם שממונו על ידי נסקפה שיוכיחו שזה עוזר במשהו
מסכימה, נראה לי שזה כמו שהיה עם תה טיבתי בזמנו. הרבה רוח והמלצות ומעט תוצאות.....

ראיתי איפה שהוא (אני חושב בRTVI או NTV) שזה זיוף ושהם פשוט מוכרים קפה לא מקולף שהוא ממש לא בריא

ראיתי איפה שהוא (אני חושב בRTVI או NTV) שזה זיוף ושהם פשוט מוכרים קפה לא מקולף שהוא ממש לא בריא
אשמח אם תסביר

מסכימה, נראה לי שזה כמו שהיה עם תה טיבתי בזמנו. הרבה רוח והמלצות ומעט תוצאות.....
לא יודע אם אפשר להשוות, לתה ירוק יש סגולות שחלקן די מוכחות..אני לא מדבר על חיטוב, אבל אולי באופן עקיף. את כל עניין הרדיקלים חופשיים ואנטיאוקסידנטים אני לא כל כך מכיר מעבר לתיאוריה ולא ראיתי מחקרים..אם טוענים שזה טוב יותר והמחיר לא גבוה יותר אז סבבה למה לא..נזק כנראה שזה לא יעשה

אשמח אם תסביר

לא יודע אם אפשר להשוות, לתה ירוק יש סגולות שחלקן די מוכחות..אני לא מדבר על חיטוב, אבל אולי באופן עקיף. את כל עניין הרדיקלים חופשיים ואנטיאוקסידנטים אני לא כל כך מכיר מעבר לתיאוריה ולא ראיתי מחקרים..אם טוענים שזה טוב יותר והמחיר לא גבוה יותר אז סבבה למה לא..נזק כנראה שזה לא יעשה
אין מה להסביר זה כל מה שאמרו

Back
למעלה תחתית