עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היי רציתי לשאול לגבי הקפה הירוק. שמעתי שהוא עוזר בהורדת אחוזי השומן ומגביר את המטבוליזם. האם כדאי לצקוך אותו? או שזה סתם שטויות..
יש לתה ירוק אניטיאוקסידנטים[/quote
היא שאלה על קפה יורק ולא על התה. זאת "המצאה" חדשה שעליה אין יותר מידי מידע..... רק מחקרים קטנים ולא ממש משמעותיים.
מסכימה, נראה לי שזה כמו שהיה עם תה טיבתי בזמנו. הרבה רוח והמלצות ומעט תוצאות.....אני בטוח שיש מחקרים אי שם שממונו על ידי נסקפה שיוכיחו שזה עוזר במשהו
אשמח אם תסבירראיתי איפה שהוא (אני חושב בRTVI או NTV) שזה זיוף ושהם פשוט מוכרים קפה לא מקולף שהוא ממש לא בריא
לא יודע אם אפשר להשוות, לתה ירוק יש סגולות שחלקן די מוכחות..אני לא מדבר על חיטוב, אבל אולי באופן עקיף. את כל עניין הרדיקלים חופשיים ואנטיאוקסידנטים אני לא כל כך מכיר מעבר לתיאוריה ולא ראיתי מחקרים..אם טוענים שזה טוב יותר והמחיר לא גבוה יותר אז סבבה למה לא..נזק כנראה שזה לא יעשהמסכימה, נראה לי שזה כמו שהיה עם תה טיבתי בזמנו. הרבה רוח והמלצות ומעט תוצאות.....
אין מה להסביר זה כל מה שאמרואשמח אם תסביר
לא יודע אם אפשר להשוות, לתה ירוק יש סגולות שחלקן די מוכחות..אני לא מדבר על חיטוב, אבל אולי באופן עקיף. את כל עניין הרדיקלים חופשיים ואנטיאוקסידנטים אני לא כל כך מכיר מעבר לתיאוריה ולא ראיתי מחקרים..אם טוענים שזה טוב יותר והמחיר לא גבוה יותר אז סבבה למה לא..נזק כנראה שזה לא יעשה