בעיה קטנה מהפלאפון

yogevnn

משתמש משקיע
7,906
2,086
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,125
7,906
2,086
כשגולשים מהפלאפון, אם אני לוחץ על התגית של ההתראות נפתחת החלונית של ההתראות, אבל אם אני לוחץ שוב כדי לסגור כמו במחשב, אז זה עובד לדף של ההתראות. זה לא ממש באג זה פשוט התנהגות שונה בין המחשב לבין הפלאפון אני אתקן את הנוסח של ההודעה, במחשב עוברים עם העכבר כדי לפתוח את החלונית ויוצאים ממנה כדי להוריד.

בפלאפון לחיצה אחת פותחת. לחיצה שניה נכנסת פנימה במקום לסגור (יש למטה כפתור של הצג את כל ההתראות אז לדעתי עדיף שזה יסגור במקום)

זה עובד ב-2 המקרים באופן זהה. במחשב אתה פשוט לא לוחץ על כפתור ההתראות אלא על מקום ריק אחר במסך ולכן ההתראות נעלמות. אם תלחץ שוב על ההתראות במחשב, אתה תגיע לאותו דף התראות כמו בנייד.
כדי להוריד את חלון ההתראות מהמסך של הנייד, אתה צריך ללחוץ על כל מקום אחר במסך (מקום ריק, למטה/למעלה - סביר להניח שתצטרך לגלול קצת כדי להגיע למקום שכזה).

• פותח/ת השרשור
ה עובד ב-2 המקרים באופן זהה. במחשב אתה פשוט לא לוחץ על כפתור ההתראות אלא על מקום ריק אחר במסך ולכן ההתראות נעלמות. אם תלחץ שוב על ההתראות במחשב, אתה תגיע לאותו דף התראות כמו בנייד.

כן שמתי לב לזה בגלל זה שיניתי, הכיוון שלי היה שזה קצת פחות ממשק סלולרי ככה, אומנם זה אתר אבל הוא מותאם בצורה כזאת שגורמת למשתמש להרגיש שהוא באפליקציה סלולרית. מה גם שזה לא אידיאלי לחפש מקום ריק.

בקיצור לדעתי יהיה יותר נוח אם לחיצה נוספת תסגור 😃

לצערי כרגע זה בלתי אפשרי מבחינת המערכת. אבל בהמשך אחפש דרך לסדר את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית