1.כרגע אני שוקל 61 על 178 ס"מ בכמה זמן עם הייעוץ אני אוכל לעלות ל70-75 ק"ג(יש לי גם גיינר)
2.מאיזה גיל הייעוץ?
2.מאיזה גיל הייעוץ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה תעלה ב % שומן אבל לא באופן דרסטי אם נמשוך את זה מספיק זמן (הטווח שציינתי). אם תעלה למשקל שהצגת תוך 3 חודשים, אתה בהחלט תגיע ל 20-25% שומן בקלות.זאת אומרת שאני לא אעלה הרבה באחוזי שומן? נגיד ואני עכשיו 11% ואני אעלה בערך ל72 ק"ג אני אעלה בהרבה אחוזי שומן?
זה משתנה, ככה שאני לא יכול לענות על זה באופן קונרקטי. יש אנשים שיכולים להעלות 10-15 ק״ג במשקל ולהעלות 2-3% שומן ויש אנשים שיעלו 10-15% שומן. לכן כל שבוע יהיה שינוי בתפריט בהתאם לשקילות השבועיות כדי שלא תעלה יותר מידי במשקל ותשמור על אזור ה 1.5-2 ק״ג העלאה בחודש (חוץ מהחודש הראשון, ששם כמו שציינתי, עולים גם נוזלים עקב צריכה גבוהה יותר של פחמימות/נתרן).אז יש סיכוי שאני לא אעלה יותר מ15-16 אחוז שומן? אם עולים הרבה אחוזי שומן החיטוב לא יהיה ארוך אחרי זה?
לא. אתה לא יורד בשומן בהעלאה במסת השריר, אלא ב % השומן (וגם זה בספק).1.יש סיכוי שבתקופת מסה אני ארד נגיד 2 קילו של שומן ואעלה 4 קילו של שריר?
בונים תוכנית מותאמת אישית.2.בייעוץ אישי אתם בונים לכל אחד תוכנית אימונים מותאמת או סתם נגיד נותנים למישהו שרוצה מסה SS?
זה מה שאנחנו עושים בייעוץ אישי 😃תיקון ל1: בקיצור לעלות רק בשריר וכמה שפחות בשומן זאת המטרה שלי
אני כתבתי ״לפחות״. כמובן ש 1:3-4 זה אידאלי, זה פשוט יקח הרבה יותר זמן.טוב קראתי עוד כמה מאמרים והבנתי שאי אפשר לעלות מסה נקייה אבל אתה אמרת שאם אני ארשם לייעוץ אני אעלה 2:1 לטובת השריר אבל כתוב שצריך להיות בין 3-4:1 לטובת השריר