שאלות לפני ייעוץ אישי:

BROCK LESNAR

משתמש פעיל
850
294
1.כרגע אני שוקל 61 על 178 ס"מ בכמה זמן עם הייעוץ אני אוכל לעלות ל70-75 ק"ג(יש לי גם גיינר)
2.מאיזה גיל הייעוץ?

1. תלוי מאוד בגננטיקה ומשתנים רבים נוספים. הטווח יהיה 6-10 חודשים.
2. מגיל 18. אם אתה פחות מכך, תצטרך לשלוח לי לאימייל אישור מההורים שהם מאשרים לך להשתתף בייעוץ אישי באתר.
האימייל נמצא בחתימה שלי, אפשר לצלם עם מכשיר טלפון ולשלוח את האישור. אני גם צריך אישור בריאות שלך.
באישור מההורים יש לכתוב:
אני מאשר/ת לבני <שימך> לקבל ייעוץ בתזונה ואימונים באתר www.lbs.co.il
אנחנו מאשרים שקראנו את דף ההרשמה לייעוץ ואת תנאי השימוש בייעוץ האישי.
על החתום <שם>, <ת.ז>
<חתימה>

• פותח/ת השרשור
זה לא הרבה זמן? לפי הכתוב באתר יש כאלה שעלו את זה ב3-4 חודשים ואפילו פחות.

אפשר לעלות גם ל-100 ק"ג ב 3-4 חודשים, השאלה מה עולים. אם אתה רוצה להעלות ביחס של 1:1 מבחינת שריר/שומן, אין בעיה עם זה רק תצפה להראות כמו אדם בעל עודף משקל (שמן). קח בחשבון גם שהחיטוב לאחר מכן יהיה ארוך יחסית. 2 ק"ג בחודש העלאה במשקל בתקופת העלאה במסת השריר זה מעל ומעבר. אני אפילו מכוון לאזור ה 1.5 ק"ג/חודש.

לפחות 2:1 ק"ג לטובת השריר.
אבל קח בחשבון שיש פה גם נוזלים על הפרק שאותם קשה להפריד מהעלאה במשקל. העלאה הראשונית במשקל היא נוזלים בעיקר (2-5 ק"ג).

• פותח/ת השרשור
זאת אומרת שאני לא אעלה הרבה באחוזי שומן? נגיד ואני עכשיו 11% ואני אעלה בערך ל72 ק"ג אני אעלה בהרבה אחוזי שומן?

זאת אומרת שאני לא אעלה הרבה באחוזי שומן? נגיד ואני עכשיו 11% ואני אעלה בערך ל72 ק"ג אני אעלה בהרבה אחוזי שומן?
אתה תעלה ב % שומן אבל לא באופן דרסטי אם נמשוך את זה מספיק זמן (הטווח שציינתי). אם תעלה למשקל שהצגת תוך 3 חודשים, אתה בהחלט תגיע ל 20-25% שומן בקלות.
אני לא ממליץ להמשיך העלאה במסת השריר מעל 18-20% שומן. אתה תעלה כמה % שומן בודדים, אבל לא עשרות.

• פותח/ת השרשור
אז יש סיכוי שאני לא אעלה יותר מ15-16 אחוז שומן? אם עולים הרבה אחוזי שומן החיטוב לא יהיה ארוך אחרי זה? בכלל כמה זמן פחות או יותר יהיה כל התהליך מסה ואחרי זה החיטוב?

אז יש סיכוי שאני לא אעלה יותר מ15-16 אחוז שומן? אם עולים הרבה אחוזי שומן החיטוב לא יהיה ארוך אחרי זה?
זה משתנה, ככה שאני לא יכול לענות על זה באופן קונרקטי. יש אנשים שיכולים להעלות 10-15 ק״ג במשקל ולהעלות 2-3% שומן ויש אנשים שיעלו 10-15% שומן. לכן כל שבוע יהיה שינוי בתפריט בהתאם לשקילות השבועיות כדי שלא תעלה יותר מידי במשקל ותשמור על אזור ה 1.5-2 ק״ג העלאה בחודש (חוץ מהחודש הראשון, ששם כמו שציינתי, עולים גם נוזלים עקב צריכה גבוהה יותר של פחמימות/נתרן).

התקופה של החיטוב/מסה תלוי כמה תרצה להעלות במסת השריר וכמה נמוך תרצה לרדת באחוז השומן. בגדול הייתי אומר 8-14 חודשים.

• פותח/ת השרשור
1.יש סיכוי שבתקופת מסה אני ארד נגיד 2 קילו של שומן ואעלה 4 קילו של שריר?
2.בייעוץ אישי אתם בונים לכל אחד תוכנית אימונים מותאמת או סתם נגיד נותנים למישהו שרוצה מסה SS? תיקון ל1: בקיצור לעלות רק בשריר וכמה שפחות בשומן זאת המטרה שלי טוב קראתי עוד כמה מאמרים והבנתי שאי אפשר לעלות מסה נקייה אבל אתה אמרת שאם אני ארשם לייעוץ אני אעלה 2:1 לטובת השריר אבל כתוב שצריך להיות בין 3-4:1 לטובת השריר

1.יש סיכוי שבתקופת מסה אני ארד נגיד 2 קילו של שומן ואעלה 4 קילו של שריר?
לא. אתה לא יורד בשומן בהעלאה במסת השריר, אלא ב % השומן (וגם זה בספק).

2.בייעוץ אישי אתם בונים לכל אחד תוכנית אימונים מותאמת או סתם נגיד נותנים למישהו שרוצה מסה SS?
בונים תוכנית מותאמת אישית.

תיקון ל1: בקיצור לעלות רק בשריר וכמה שפחות בשומן זאת המטרה שלי
זה מה שאנחנו עושים בייעוץ אישי 😃

טוב קראתי עוד כמה מאמרים והבנתי שאי אפשר לעלות מסה נקייה אבל אתה אמרת שאם אני ארשם לייעוץ אני אעלה 2:1 לטובת השריר אבל כתוב שצריך להיות בין 3-4:1 לטובת השריר
אני כתבתי ״לפחות״. כמובן ש 1:3-4 זה אידאלי, זה פשוט יקח הרבה יותר זמן.

Back
למעלה תחתית