הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הכל מההתחלה

Gwinth2

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
שלום, אני עוד מעט בת 21, 164 ושוקלת 52-53. אחוז שומן הערעכו לי פה לפי תמונות מלפני כחודשיים- הביאו לי בסביבות ה16-20%.
עשיתי תקופת חיטוב רצינית אז, ועכשיו אני יודעת איך מרגיש הגהינום.
הייתי רצה הרבה, ונפצעתי קלות בברך אז הפסקתי את כל עניין הדיאטה והספורט כי ממש כאב לי וכבר הייתי אובססיבית לדיאט...
עכשיו אני רוצה לחזור אבל לעשות את זה נכון.
השאלה אם אני צריכה לעשות קודם מסה (ואיך מסה? מאזו קלורי שלילי עם פחממה מועטה והרבה חלבון? לשתות אבקת חלבון???)
ורק אז חיטוב?
ממש בקרוב אחזור לרוץ, תעבור לי תקופת ההחלמה (הייתי רצה 6-7 קמ 4 פעמים בשבוע ובהמשך אעלה את זב)

את לא חייבת לרוץ כדי לרדת במשקל, רק להיות במאזן קלורי שלילי (לאכול פחות ממה שאת מכניסה).
תעלי תמונה עדכנית שלך ולפי זה תדעי את האחוז שומן שלך, ולפי זה תחליטי אם להיכנס לחיטוב או למסה.

אני מניח שבחודשיים שעברו מאז שהעלת את התמונות לפורום אחוז השומן לא השתנה יותר מדי (במיוחד בהתחשב בעובדה שאת שוקלת אותו דבר, תקני אותי אם אני טועה).

מומלץ מאזן קלורי חיובי (לא גבוה מדי) ותרגילים מורכבים בעצימות גבוהה, שני מאמרים רלוונטים מהפורטל שלנו:
מה נשים יודעות אבל לא רוצות להבין
המדריך השלם להעלאה במסת השריר

בהצלחה!

Back
למעלה תחתית