שלום לכולם ,
אני עכשיו בתקופת חיטוב - התחלתי אותה לפני כחודשיים נקי עם תזונה נכונה, ועכשיו עד לסוף החיטוב החלטתי לשלב "קלן" ,
הסייקל קלן שלי ניראה כך :
היום ה-1 עד ה-4 : כדור 1 של 40 מק"ג .
היום ה-4 עד ה-8 : 2 כדורים של 40 מק"ג ( 80 מק"ג )
והיום ה-4 עד ה-14 : 3 כדורים של 40 מק"ג ( 120 מק"ג)
ואז משלב Ktetotifen לעוד 30 יום וכך מסיים את כל הבקבוק של ה- Meditech שיש לי הנוכחי .
עד לכאן רשמתי מה אני מבצע כרגע ,
לפי התאריך שבדקתי מתי אני אמור לסיים את הכל זה ה- 01/04/2014 ,
אני מעוניין בתאריך הזה להתחיל בסייקל של : די-בול רק כדורים ,
קראתי כל מיני מאמרים וכל מיני אשכולות פה של אנשים שמשלבים עם זה טסט , אך לצערי אני לא יודע אם אני בנוי כרגע להזרקות ,
כי הבעיה העיקרית ואני אגיד את האמת , זה המקום איחסון של החומרים והיכן אני אזריק -
כי בבית אני לא מתכוון לבצע את זה בשום פנים ואופן ( אמא ספורטאית - לא רוצה לשמוע על זה ) , ולאחסן את החומרים אני יודע שצריך מקום קריר כמו: מקרר או משהו דומה , לצערי אני כרגע לא גר לבד שאני יכול לאחסן את זה בבית ככה בחופשי בלי בעיה .
מה שכן חשבתי עליו , זה בשירותים של העבודה - אבל כל התהליך של השאיבה מהקפסולה של החומר וזה קצת מסורבל בתא השירותים.
( מזכיר לי לרגע נרקומנים במנהטן - נישמע הזוי 😣 )
האם לקחת די-בול כדורים ללא שום חומר נוסף כגון טסט יכול להיות לא תקין / לא נכון ?
וכמובן שה-PCT נורא חשוב ואני לוקח אותו בחשבון ללא ספק .
תודה רבה לכם חברים !
אני עכשיו בתקופת חיטוב - התחלתי אותה לפני כחודשיים נקי עם תזונה נכונה, ועכשיו עד לסוף החיטוב החלטתי לשלב "קלן" ,
הסייקל קלן שלי ניראה כך :
היום ה-1 עד ה-4 : כדור 1 של 40 מק"ג .
היום ה-4 עד ה-8 : 2 כדורים של 40 מק"ג ( 80 מק"ג )
והיום ה-4 עד ה-14 : 3 כדורים של 40 מק"ג ( 120 מק"ג)
ואז משלב Ktetotifen לעוד 30 יום וכך מסיים את כל הבקבוק של ה- Meditech שיש לי הנוכחי .
עד לכאן רשמתי מה אני מבצע כרגע ,
לפי התאריך שבדקתי מתי אני אמור לסיים את הכל זה ה- 01/04/2014 ,
אני מעוניין בתאריך הזה להתחיל בסייקל של : די-בול רק כדורים ,
קראתי כל מיני מאמרים וכל מיני אשכולות פה של אנשים שמשלבים עם זה טסט , אך לצערי אני לא יודע אם אני בנוי כרגע להזרקות ,
כי הבעיה העיקרית ואני אגיד את האמת , זה המקום איחסון של החומרים והיכן אני אזריק -
כי בבית אני לא מתכוון לבצע את זה בשום פנים ואופן ( אמא ספורטאית - לא רוצה לשמוע על זה ) , ולאחסן את החומרים אני יודע שצריך מקום קריר כמו: מקרר או משהו דומה , לצערי אני כרגע לא גר לבד שאני יכול לאחסן את זה בבית ככה בחופשי בלי בעיה .
מה שכן חשבתי עליו , זה בשירותים של העבודה - אבל כל התהליך של השאיבה מהקפסולה של החומר וזה קצת מסורבל בתא השירותים.
( מזכיר לי לרגע נרקומנים במנהטן - נישמע הזוי 😣 )
האם לקחת די-בול כדורים ללא שום חומר נוסף כגון טסט יכול להיות לא תקין / לא נכון ?
וכמובן שה-PCT נורא חשוב ואני לוקח אותו בחשבון ללא ספק .
תודה רבה לכם חברים !