הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לאחר שאסיים סייקל קלן , מעוניין לעשות סייקל די-בול .

• פותח/ת השרשור Asi
  • פורסם בתאריך

Asi

משתמש קבוע
1,441
884
נק' מוניטין:
2,355
1,441
884
שלום לכולם ,
אני עכשיו בתקופת חיטוב - התחלתי אותה לפני כחודשיים נקי עם תזונה נכונה, ועכשיו עד לסוף החיטוב החלטתי לשלב "קלן" ,
הסייקל קלן שלי ניראה כך :
היום ה-1 עד ה-4 : כדור 1 של 40 מק"ג .
היום ה-4 עד ה-8 : 2 כדורים של 40 מק"ג ( 80 מק"ג )
והיום ה-4 עד ה-14 : 3 כדורים של 40 מק"ג ( 120 מק"ג)
ואז משלב Ktetotifen לעוד 30 יום וכך מסיים את כל הבקבוק של ה- Meditech שיש לי הנוכחי .
עד לכאן רשמתי מה אני מבצע כרגע ,
לפי התאריך שבדקתי מתי אני אמור לסיים את הכל זה ה- 01/04/2014 ,
אני מעוניין בתאריך הזה להתחיל בסייקל של : די-בול רק כדורים ,

קראתי כל מיני מאמרים וכל מיני אשכולות פה של אנשים שמשלבים עם זה טסט , אך לצערי אני לא יודע אם אני בנוי כרגע להזרקות ,
כי הבעיה העיקרית ואני אגיד את האמת , זה המקום איחסון של החומרים והיכן אני אזריק -
כי בבית אני לא מתכוון לבצע את זה בשום פנים ואופן ( אמא ספורטאית - לא רוצה לשמוע על זה ) , ולאחסן את החומרים אני יודע שצריך מקום קריר כמו: מקרר או משהו דומה , לצערי אני כרגע לא גר לבד שאני יכול לאחסן את זה בבית ככה בחופשי בלי בעיה .
מה שכן חשבתי עליו , זה בשירותים של העבודה - אבל כל התהליך של השאיבה מהקפסולה של החומר וזה קצת מסורבל בתא השירותים.
( מזכיר לי לרגע נרקומנים במנהטן - נישמע הזוי 😣 )
האם לקחת די-בול כדורים ללא שום חומר נוסף כגון טסט יכול להיות לא תקין / לא נכון ?
וכמובן שה-PCT נורא חשוב ואני לוקח אותו בחשבון ללא ספק .

תודה רבה לכם חברים !

שלום לכולם ,
אני עכשיו בתקופת חיטוב - התחלתי אותה לפני כחודשיים נקי עם תזונה נכונה, ועכשיו עד לסוף החיטוב החלטתי לשלב "קלן" ,
הסייקל קלן שלי ניראה כך :
היום ה-1 עד ה-4 : כדור 1 של 40 מק"ג .
היום ה-4 עד ה-8 : 2 כדורים של 40 מק"ג ( 80 מק"ג )
והיום ה-4 עד ה-14 : 3 כדורים של 40 מק"ג ( 120 מק"ג)
ואז משלב Ktetotifen לעוד 30 יום וכך מסיים את כל הבקבוק של ה- Meditech שיש לי הנוכחי .
עד לכאן רשמתי מה אני מבצע כרגע ,
לפי התאריך שבדקתי מתי אני אמור לסיים את הכל זה ה- 01/04/2014 ,
אני מעוניין בתאריך הזה להתחיל בסייקל של : די-בול רק כדורים ,

קראתי כל מיני מאמרים וכל מיני אשכולות פה של אנשים שמשלבים עם זה טסט , אך לצערי אני לא יודע אם אני בנוי כרגע להזרקות ,
כי הבעיה העיקרית ואני אגיד את האמת , זה המקום איחסון של החומרים והיכן אני אזריק -
כי בבית אני לא מתכוון לבצע את זה בשום פנים ואופן ( אמא ספורטאית - לא רוצה לשמוע על זה ) , ולאחסן את החומרים אני יודע שצריך מקום קריר כמו: מקרר או משהו דומה , לצערי אני כרגע לא גר לבד שאני יכול לאחסן את זה בבית ככה בחופשי בלי בעיה .
מה שכן חשבתי עליו , זה בשירותים של העבודה - אבל כל התהליך של השאיבה מהקפסולה של החומר וזה קצת מסורבל בתא השירותים.
( מזכיר לי לרגע נרקומנים במנהטן - נישמע הזוי 😣 )
האם לקחת די-בול כדורים ללא שום חומר נוסף כגון טסט יכול להיות לא תקין / לא נכון ?
וכמובן שה-PCT נורא חשוב ואני לוקח אותו בחשבון ללא ספק .

תודה רבה לכם חברים !

אהלן,

אתה עשית רושם של בחור אינטליגנט שמבין עניין ועכשיו גרמת לי להרים גבה.

אם אינך בנוי לזריקות, אל תעשה סייקל כלל. כל מה שתעלה מהדיבול -> תרד. זה אפילו יעשה יותר נזק מאשר תועלת.

לגבי החומרים, זה יהיה הסייקל ראשון שלך, אתה עדין לא ברמה להזריק HGH שמצריך קירור במקרר, הדבר היחיד שתאלץ לאכסן במקרר זה הפרגניל. את האמפולות/ויאלים של הטסט תוכל לאכסן במחסן של צביקה השכן.

ושוב אני אומר, אם אתה לא משלב טסט כחומר בסיס, אל תבצע שום סייקל.

• פותח/ת השרשור
אהלן,

אתה עשית רושם של בחור אינטליגנט שמבין עניין ועכשיו גרמת לי להרים גבה.

אם אינך בנוי לזריקות, אל תעשה סייקל כלל. כל מה שתעלה מהדיבול -> תרד. זה אפילו יעשה יותר נזק מאשר תועלת.

לגבי החומרים, זה יהיה הסייקל ראשון שלך, אתה עדין לא ברמה להזריק HGH שמצריך קירור במקרר, הדבר היחיד שתאלץ לאכסן במקרר זה הפרגניל. את האמפולות/ויאלים של הטסט תוכל לאכסן במחסן של צביקה השכן.

ושוב אני אומר, אם אתה לא משלב טסט כחומר בסיס, אל תבצע שום סייקל.

אהלן אייל ,
קודם כל שתדע לך שאין לך מה להרים גבה , אני בסה"כ שאלתי פה כדי להפנים את הנושא הזה וללמוד ממנו -
ומבין עניין ? אני עדיין רחוק מ'זה .. אבל לאט לאט לומדים לא ? 😃
לצערי כמה שקראתי והתעניינתי בנושא הסטרואידים עדיין לא מצאתי תשובה חד משמעית ונכונה כמו שענית לי פה ,
"שבמידה ולא משלבים עם זה טסט , אז די-בול לבד מיותר לחלוטין ואפילו מזיק"
בכל מקום מראים לך רק כמה הוא "נפלא" ועושה פלאים ועולים מלא שריר וכו ... , אז אמרתי אני אשאל פה על הנושא הזה כי אני "צעיר" בו ,
אז כמו שאתה אומר : אין מנוס ממחטים - אוקיי הפנמתי ואבדוק איך אני כן מצליח לבצע זאת .
מה זה פרגניל ?

תודה רבה .

אהלן אייל ,
קודם כל שתדע לך שאין לך מה להרים גבה , אני בסה"כ שאלתי פה כדי להפנים את הנושא הזה וללמוד ממנו -
לצערי כמה שקראתי והתעניינתי בנושא הסטרואידים עדיין לא מצאתי תשובה חד משמעית ונכונה כמו שענית לי פה ,
בכל מקום מראים לך רק כמה הוא "נפלא" ועושה פלאים ועולים מלא שריר וכו ... , אז אמרתי אני אשאל פה על הנושא הזה כי אני "צעיר" בו ,
אז כמו שאתה אומר : אין מנוס ממחטים - אוקיי הפנמתי ואבדוק איך אני כן מצליח לבצע זאת .
מה זה פרגניל ?

תודה רבה .

פרגניל הוא חומר שמיוצר בתהליך סינטטי ומטרתו הינה לעודד את המשך תפקוד האשכים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
פרגניל הוא חומר שמיוצר בתהליך סינטטי ומטרתו הינה לעודד את המשך תפקוד האשכים.

אוקיי תודה רבה לך !
עזרת לי מאוד - כשאסיים את החיטוב אפתח פה אשכול מסודר בנוגע לעזרה בבחירת סייקל טסט עם דיבול וכו :-]

אהלן אייל ,
מה זה פרגניל ?

תודה רבה .
כעיקרון אם צריך לסווג דיבול אז הוא נגזרת טסט (אינו נגזרת DHT או NOR-19).
הבעיה בהרצה של דיבול לבד נעוצה ברעילות לכבד. דיבול הוא הרי סטרואיד אוראלי, בכדי להפוך אותו לכזה מבצעים לו אלקיל לשרשרת הכימית שלאחריה הוא עמיד במעבר ראשון בכבד ולכן אפקטיבי. אותה העמידות הופכת אותו לרעיל לכבד.
הרעילות מחייבת שימוש תחום בזמן ומכאן הקושי לשמור על רווחים מהסייקל.
מעבר לכך, אני מאוד לא ממליץ לך להזריק אם אינך ערוך בהתאם. הזרקה יש לבצע בצורה נכונה (מחטים לשאיבה, מחטים להזרקה, טכניקה נכונה, סטריליות וכו...). שירותים של מקום העבודה לא מתאימים.

טום יש לי שאלה שקשורה חלקית לנושא, מהי הרעילות של הדיבול לכבד ביחס לרעילות של אנטיביוטיקה לכבד?

טום יש לי שאלה שקשורה חלקית לנושא, מהי הרעילות של הדיבול לכבד ביחס לרעילות של אנטיביוטיקה לכבד?
חלק מתרופות האנטיביוטיקה רעילות לכבד לא פחות ואף יותר מסטרואידים אוראליים. חלקן כאלה שהכבד כלל אינו מסוגל לפרקן. מעבר לכך, אנטיביוטיקה דווקא ידועה לשימצה לא פחות כקשורה בבעיות גסטרו.
ההבדל העיקרי הוא ששימוש באנטיביוטיקה נדיר שנמשך מעבר ל-14 יום וגם אז תחת השגחה רפואית בעוד בסטרואידים אוראליים נוטים לעשות שימוש לפרקי זמן העולים על 4 שבועות ולעיתים אף הרבה מעבר לכך אצל משתמשים חסרי אחריות (יש הרבה מאוד כאלה).

כשהרפואה שפנו תתחיל אולי מתישהו להתפתח יש מצב שנקבל ליב52 ביחד עם האנטיביוטיקה שלנו?

כשהרפואה שפנו תתחיל אולי מתישהו להתפתח יש מצב שנקבל ליב52 ביחד עם האנטיביוטיקה שלנו?
אין סיכוי. הרפואה כבר די הבינה שההשפעה של שימוש בLIV52 בהקשר של רעילות לכבד אנקדוטלית עד לא קיימת.
(מאידך יש בתוסף מרכיבים די חיוביים באופן כללי).

רגע אז אתה אומר שהיעילות שלו כתוסף לדיבול היא 0?
לא. אני אומר שמדובר בתוסף טוב מאוד עם מרכיבים טובים. הוא פשוט לא מנקה כבד שהוכה על ידי סטרואידים 17aa.
תוספים מוכחים ובעלי השפעה חיובית על ערכי הכבד ואפילו באופן עקיף על אפקטיביות הסטרואיד האוראלי הם TUDCA ו-UDCA (הראשון עדיף).

אם אתה לא מוכן לזריקות אל תכנס לעולם הסייקלים
מה גם שבמהלך PCT תצטרך להזריק בכל מקרה (פרגניל)
כשתהיה מוכן נפשית וטכנית מבחינת החיים, לך על זה.

שימוש בפרגניל אינו במהלך ה-pct.

במהלך הסייקל עצמו, ולא במהלך הPCT.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית