הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סיום סייקל

טינו

משתמש מתחיל
143
5
נק' מוניטין:
5
143
5
אני שוקל להפסיק להשתמש בטסט פרופ של סייבר בגלל שהחומר חרא ואחרי כל זריקה הישבן כואב לי ובלילה אני מקבל חום של מחלה
חוסר חשק להתאמן ירידה בתאבון ועוד ( דברים שנעלמים יום אחרי )

הבעיה היא שאני לא מצליח להשיג חומר אחר ( אמור לקבל טייגר )

אני יכול להפסיק את הטסט ולהמשיך עם הויני בלבד ?
אני בשבוע שלישי לסייקל

או לסבול עוד שבועיים עד שנסיים תסייקל.

תמשיך לחפש מקור אחר.
להבא תברר קצת לפני שאתה קונה, אל תמהר להקשיב לדילרים. יש היום מספיק חברות טובות בארץ.

• פותח/ת השרשור
כן ,לא תיארתי לעצמי שפרופ יכול להכאיב כל כך ושאני כזה רגיש לחומר .

עם סוסטנון היה לי כאב טיפה בתחלה אחרי זה עבר הייתי טייגר מלא אנרגיה ומצב רוח איזה חברות אמינות כרגע בפרופ שלהם ?

פרופ לעצמו חומר כואב, אבל, גושים וחום שאתה מתאר או הזעות זה מצביע על חוסר סטיריליות וחיסכון בעליות היצור של החומרים. בעבר כבר דיברו על החברה הזאת בפורום, התופעה חוזרת על עצמה שוב ושוב, אז אני מניח שלא מדובר רק בבאטץ אחד.
פשוט תחליף חברה, תחפש..

• פותח/ת השרשור
פרופ לעצמו חומר כואב, אבל, גושים וחום שאתה מתאר או הזעות זה מצביע על חוסר סטיריליות וחיסכון בעליות היצור של החומרים. בעבר כבר דיברו על החברה הזאת בפורום, התופעה חוזרת על עצמה שוב ושוב, אז אני מניח שלא מדובר רק בבאטץ אחד.
פשוט תחליף חברה, תחפש.

אני בחיפושים אחי..מה שמוזר הוא שיש לי חבר ( בעלים של המכון ) מוזרק תחת כבר 20 שנה והוא עכשיו בדיוק אחרי סייקל מגשר עם טסט סייבר הוא הזריק ולא מרגיש כלום

מי שעבר יותר סייקלים פחות רגיש ?

יש סיכוי שאני יקנה חברה מוכרת ואמינה כמו טייגר למשל ועדיין היו אותם תופעות

מי שמזריק 20 שנה בד"כ לעולם לא יזריק את מה שאתה מזריק. תבין, מי שמעורבב בתחום וקרוב לצלחת מקבל תמיד את האיכות הגבוהה ביותר. לכאורה הבקבוק הוא אותו בקבוק, אך הדילרים לעצמם מבשלים את הטוב ביותר. זה שהוא אומר לך שהוא משתמש זה ממש לא אומר כלום, יש כאן אינטרס שיווקי, קידום מכירה.
לגבי טייגר, אני חושב שיש אופציות זולות יותר בשוק, תמשיך לחפש.

• פותח/ת השרשור
הקטע הוא שאני הבאתי לו בקבוקון אחד לניסוי ( למה אני לא קונה ממנו והוא רוצה לבדוק תחומר )
מעניין מאוד שלא הזיז לו בכלל ואני אחרי כל זריקה צולע כיאילו אכלתי דקירה.

אני ימשיך לחפש ואעדכן.

הקטע הוא שאני הבאתי לו בקבוקון אחד לניסוי ( למה אני לא קונה ממנו והוא רוצה לבדוק תחומר )
מעניין מאוד שלא הזיז לו בכלל ואני אחרי כל זריקה צולע כיאילו אכלתי דקירה.

אני ימשיך לחפש ואעדכן.

תיהיה בטוח שמה שהבאת לו הוא לא הזריק.

• פותח/ת השרשור
איך הוורמודג

קבצים מצורפים

• IMG-20140226-WA0003.jpg
    IMG-20140226-WA0003.jpg
    KB 36.1 · צפיות: 204
  • IMG-20140226-WA0002.jpg
    IMG-20140226-WA0002.jpg
    KB 32.7 · צפיות: 163
דעות חלוקות לכאן ולכאן. לך על הדברים המוכרים שכבר הוכיחו את עצמם.
יש לך את הטצקה שהם מעולים, יש חברה חדשה בשם MXP שמנים לא כואבים ועבדים מאוד טוב. אם אתה מצליח לשים יד על ביו מדיק גם טוב. טינו, ההדפס על הויאל זו חריטה או הדפסה ? וזה פקק כחול או תאורת צילום שינתה את צבע הפקק ?

• פותח/ת השרשור
תאמת לא יודע שלחו לי תתמונה מה דעתכם? קישרו אותי לדילר אחר הוא אמר לי שאני ירגיש את ההבדל וחומר מעולה
חחחח אבל תחלאס כל אחד והאינטרס שלו

יש לו אטלס וורמודג השגתי mxp ...עוד מישו התנסה?

• פותח/ת השרשור
אהלן חברים,

אני בשבוע חמישי לסייקל פרופ + ויניסטרול( השבוע אני אמור לסיים עם הכדורים )

התוצאות ניכרות לעיין ואני לאחרונה מרגיש מעולה - אנרגטי ואגריסיביי באימון הזריקות לא כואבות.

התחילו לגדול לי הרבה פצעים לבנים בחזה מוגלתיים , אני משתמש באקניל ליבוש אבל לא ממש עוזר האם יש משהו אחר שיכול לשמור על העור ?

אני מעוניין למשוך את הפרופ ולהביא עוד בקבוק ( מכיוון שרק בשבועות האחרונים אני מרגיש טוב עם הסייקל )
מומלץ למשוך ל 7 שמונה שבועות או לפרוש בשיא ?

בתחילת הסייקל התחלתי עם סייבר וסבלתי מכאבים וגושים , עברתי ל MXP והכל נעלם
אם אני יחזור עכשיו לסייבר ( יש לי עוד בקבוק בבית ) הכאבים וגושים יתחילו לחזור או שהגוף כבר התרגל ?

אהלן חברים,

אני בשבוע חמישי לסייקל פרופ + ויניסטרול( השבוע אני אמור לסיים עם הכדורים )

התוצאות ניכרות לעיין ואני לאחרונה מרגיש מעולה - אנרגטי ואגריסיביי באימון הזריקות לא כואבות.

התחילו לגדול לי הרבה פצעים לבנים בחזה מוגלתיים , אני משתמש באקניל ליבוש אבל לא ממש עוזר האם יש משהו אחר שיכול לשמור על העור ?

אני מעוניין למשוך את הפרופ ולהביא עוד בקבוק ( מכיוון שרק בשבועות האחרונים אני מרגיש טוב עם הסייקל )
מומלץ למשוך ל 7 שמונה שבועות או לפרוש בשיא ?

בתחילת הסייקל התחלתי עם סייבר וסבלתי מכאבים וגושים , עברתי ל MXP והכל נעלם
אם אני יחזור עכשיו לסייבר ( יש לי עוד בקבוק בבית ) הכאבים וגושים יתחילו לחזור או שהגוף כבר התרגל ?

אל תחזור לסייבר, אם טוב לך עם הmxp תשאר איתם ותמשוך את הסייקל ל10 שבועות.

למה לך לחזור לסייבר אם אתה מרגיש טוב עם mxp תרכוש עוד 2 ויאל ותעלה מעט במינון , כדי למצות עוד קצת מהחומר בדרך כלל הגוף מתרגל למינון ובשביל להפיק תועלת מהחומרים צריך לעלות קצת במינון הטסט או להחליף חומר שני

• פותח/ת השרשור
כי יש לי ויאל וחצי סייבר חשבתי לחזור להשתמש

כמה לעלות
אני נותן 1 CC יום כן יום לא

מה לגבי האקנה ? יש מה לעשות

עם האקנה אתה יכול פשוט לקחת ליב52 או גדילן מצוי או ביחד לי זה בכל אופן עזר
תעלה למיל וחצי יום כן יום לא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית