עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני גם יכול לתפוס תמונות כאלה על אנשים
ברור שיש לו מסת שריר ופרופרציות אבל איך אתה בכלל יכול להשוות איתו לפיל היט ? לקאי? לדוריאן ? לדעתי גם מבחינה אסתטית דוגמני פיטנס כמו סטיב קוק לוקחים אותו בהליכה...כולכם כבר התרגלתם לסטנדרטים של היום
פעם אלה לא היו הסטנדרטים והוא היה נחשב כאחד בעל מסת שריר טובה ופרופורציות טובות
מבחינתי עד היום
ברור שיש לו מסת שריר ופרופרציות אבל איך אתה בכלל יכול להשוות איתו לפיל היט ? לקאי? לדוריאן ? לדעתי גם מבחינה אסתטית דוגמני פיטנס כמו סטיב קוק לוקחים אותו בהליכה...
קודם כל לא אמרתי שזה גוף לא יפה או ״לא מכובד״ , יש לו גוף יפייפה אבל בגוף שלו אין משהו מיוחד , זה גוף בר השגה שבנאדם שעושה 2-3 סייקלים יכול להגיע אליוחביבי התפיסה שלך לגבי איך גבר (גבר, לא בהמת אדם) צריך להיראות התעוותה בעקבות יחצנות ופרסום אגרסיביים של כל עולם הפיטנס שמי שמנהל אותו הם חבורה של כרסתנים תאווי בצע. נקודה למחשבה.
קודם כל לא אמרתי שזה גוף לא יפה או ״לא מכובד״ , יש לו גוף יפייפה אבל בגוף שלו אין משהו מיוחד , זה גוף בר השגה שבנאדם שעושה 2-3 סייקלים יכול להגיע אליו
א. מודדים פורפורציה לרוב בין גב למותן , דבר שני אני לא רואה משהו מיוחד במותן שלו חוץ מתמונה אחת שנראית כמו פוטושופ, בנוסף הבטן בפיגור , דבר שלישי אני מטיל ספק בזה שהוא טבעיא. אם אתה מחפש משהו מיוחד תראה את הפרופורציה בין החזה למותן.
ב. מה שיפה פה זה שזה בר השגה גם בלי סייקלים. (כמובן עם גנטיקה טובה).
מזאת אומרת לשלוט בה?הבטן לא בפיגור
יש לא בטן מעולה שהוא אשכרה מצליח לשלוט בה
לא כמו הבילדרים של היום
אני חושב שהוא התכוון לזה שהיום יש לכל הבילדרים מן כרס כזאת, נדמה לי גם שקוראים לזה growth hormone gutמזאת אומרת לשלוט בה?