הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ WINI,דלקת,LIV52

danielbar

משתמש מתחיל
35
0
נק' מוניטין:
0
35
0
אני מתחיל חיטוב בקרוב
הסייקל יראה ככה
WIN 1-6 50MG ED
3 כדורים של LIV52 בכל פעם שאני יקח כדור של WIN אחרי ארוחה (שעה 9 20MG ,שעה 3 10MG, שעה 12 20MG)
NOLVA 7-10 40/40/20/20

יש לי שלוש שאלות
אחת היא
קראתי פה אשכול מסויים שדברו על דיבול ואחד המנהלים אמר שLIV52 בכלל לא יעזור לרעילות של הכבד שהכדור הזה גורם
מסוג 17AA והשאלה שלי היא.. לפי מה שהבנתי גם WIN הוא רעיל לכבד לא ברמה של הדיבול אך רעיל וגם מסוג 17AA
מה שאומר קניתי סתם LIV52?! הבנתי שהוא ידוע שהוא עוזר לכבד ויש לו תכונות טובות אך הוא לא יעזור לרעילות..?!

שאלה שנייה היא
אני עכשיו בודק את הכתף שלי אצל אורתופד כי יש לי כאבים בכתב במאמץ [עכשיו פחות כי התחלתי לעשות מסאג לכתף והספקתי להעמיס עליה]
בנתיים עשיתי בדיקת רטנגן והוא אמר שהכל תקין אני מחכה לבדיקת האולטראסאונד
השאלה היא כזו
אם הוא יגיד לי לקחת אנטיביוטיקה זה יפול לי על הסייקל של הWINI [בהנחה שיש דלקת] אסור לי בשום פנים ואופן לקחת את האנטיביוטיקה אני צודק?.. כי זה רעיל לכבד גם ועם ה-WINI זה יהיה ממש ממש מסוכן?

שאלה שלישית
במהלך הPCT של NOLVA
אם יצא לי לשתות אלכוהול זה יהיה מסוכן? אסור לשתות במהלך PCT עם NOLVA?
[עם WIN אין מה בכלל לדבר]

סליחה על החפירה ואשמח לקבל עזרה

אני מתחיל חיטוב בקרוב
הסייקל יראה ככה
WIN 1-6 50MG ED
3 כדורים של LIV52 בכל פעם שאני יקח כדור של WIN אחרי ארוחה (שעה 9 20MG ,שעה 3 10MG, שעה 12 20MG)
NOLVA 7-10 40/40/20/20

יש לי שלוש שאלות
אחת היא
קראתי פה אשכול מסויים שדברו על דיבול ואחד המנהלים אמר שLIV52 בכלל לא יעזור לרעילות של הכבד שהכדור הזה גורם
מסוג 17AA והשאלה שלי היא.. לפי מה שהבנתי גם WIN הוא רעיל לכבד לא ברמה של הדיבול אך רעיל וגם מסוג 17AA
מה שאומר קניתי סתם LIV52?! הבנתי שהוא ידוע שהוא עוזר לכבד ויש לו תכונות טובות אך הוא לא יעזור לרעילות..?!

שאלה שנייה היא
אני עכשיו בודק את הכתף שלי אצל אורתופד כי יש לי כאבים בכתב במאמץ [עכשיו פחות כי התחלתי לעשות מסאג לכתף והספקתי להעמיס עליה]
בנתיים עשיתי בדיקת רטנגן והוא אמר שהכל תקין אני מחכה לבדיקת האולטראסאונד
השאלה היא כזו
אם הוא יגיד לי לקחת אנטיביוטיקה זה יפול לי על הסייקל של הWINI [בהנחה שיש דלקת] אסור לי בשום פנים ואופן לקחת את האנטיביוטיקה אני צודק?.. כי זה רעיל לכבד גם ועם ה-WINI זה יהיה ממש ממש מסוכן?

שאלה שלישית
במהלך הPCT של NOLVA
אם יצא לי לשתות אלכוהול זה יהיה מסוכן? אסור לשתות במהלך PCT עם NOLVA?
[עם WIN אין מה בכלל לדבר]

סליחה על החפירה ואשמח לקבל עזרה
כתבתי לגבי LIV52 שהוא תוסף טוב מאוד המכיל הרבה מרכיבים מועילים אלא שהיעילות שלו לטיפול ברעילות סטרואיד אוראלי לכבד היא אנקדוטלית עד כדי לא קיימת. לצורך טיפול ברעילות הסטרואיד האוראלי עדיף לצרוך כ-1g TUDCA שזה בעצם התרופה UDCA היעודית למטרה זו בתוספת מולקולה של טאורין (ומכאן : T UDCA).
עדיף לא לצרוך סטרואידים אוראליים ביחד עם אנטיביוטיקה כשעבור חלק מתרופות האנטיביוטיקה זה אסור בתכלית האיסור. אני לא ארשום איזה מהן מאחר והדבר יבלבל משתמשים לבחון רשימה ולהוציא מהכלל נגזרות או גנריקה לרשימה ולסכן עצמם לחינם.
במהלך ה-PCT ניתן לשתות במתינות, אל תשכח שאתה מעוניין לשקם את הכבד ואלכוהול עושה את הפעולה ההפוכה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הבנתי תודה רבה תם! באמת שאתה עוזר בצורה מדהימה!

ושאלה אחרונה ואפשר לנעול

האם הזמנים של לקיחת הכדורים טובה?[
[

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית