הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה אלון גבאי מעדכן ומביא לנו סרטון מוטיבציה

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
הבחור נראה פשוט פנטסטי!

image.jpg

האנגלית שלו הופכת תסרטון לבדיחה
בכל מקרה יש לו גוף אסתטי ברמות

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
האנגלית שלו יכולה ליהיות יותר טובה משלי אז ?
המבטא פשוט הורס וזה נשמע מוזר

זה לא מפריע לאינספור שעוקבים אחריו, תשים על Mute, ותצפה שוב בסרטון:)

גאווה ישראלית 👏

האנגלית שלו יכולה ליהיות יותר טובה משלי אז ?
המבטא פשוט הורס וזה נשמע מוזר
אני מסכים שזה נישמע קצת חורק. מצד שני, כשרואים למשל סרטונים של לוחמי MMA ברזילאים שמדברים אנגלית לא מושלמת (בלשון המעטה) עם מבטא פורטוגזי כבד, מבחינתי זה רק מוסיף לאותנטיות של הסירטון (היא הנותנת גם לגבי ספורטאים בעלי מבטא צרפתי, רוסי, או כל מבטא זר אחר. אני מניח שזה איכשהו קשור לעובדה שאנחנו ישראלים..).

נערך לאחרונה:
איך הבן אדם הזה מתפרנס?
הוא לא עובד הריי...

הוא מתפרנס מאוכלוסיית פתאים שמאמינים שהוא באמת טבעי...

איך בדיוק הוא מתפרנס מהם ?
ואולי אני גם פתי אבל איך אתה יודע שהוא לא טבעי ? הוא מתאמן בערך 10 שנים ... למה שלא יגיע לרמה גבוהה ?

איך בדיוק הוא מתפרנס מהם ?
ואולי אני גם פתי אבל איך אתה יודע שהוא לא טבעי ? הוא מתאמן בערך 10 שנים ... למה שלא יגיע לרמה גבוהה ?

הוא מתפרנס מזה שהוא מפרסם מוצרים שאמורים לגרום לאנשים להראות כמוהו.
יודע? אני לא. ככה אני חושב.

אולי הוא לא "טבעי" אבל יאמר לזכותו שהוא נעצר בגדילה שלו באיזשהי נקודה , אני מאמין שהוא בכיוון השורפי שומן וכל החרא הזה שאני לא מבין בו אבל אם פעם הוא היה לא טבעי והזריק אני כן מאמין שבתקופה האחרונה (מאז שהוא הפסיק לגדול) הוא די טבעי...

מעטים האנשים שמודים בשימוש בחומרים. מעטים עוד יותר האנשים שמתפרנסים מזה ומודים.
כל אחד בוחר להאמין במה שנראה לו.

אין שום סיבה שאדם בריא בעל אמצעים שמתפרנס מגופו ברמה בינלאומית ורוצה להמשיך לעשות זאת, לא יעזר בעזרים שהטבע לא חנן אותו בהם (מן הסתם הוא השתמש בהם על מנת להגיע לאותה רמה, ולכן הוא חייב להמשיך להשתמש בהם על מנת לפחות לשמר את השגיו ). גם רבים בתעשיית הבידור בהוליווד למשל, עסוקים מאוד בלשמר ולשפר את מראם החיצוני, אם זה בוטוקסים למיניהם, שיניים מחרסינה (או השד יודע ממה הן עשויות) וכן, כניראה שגם gh ועזרים אחרים שרובנו מכירים וגם אם חלקנו היה מעוניין להעזר בהם, היינו נאלצים לוותר עקב המחיר הלא נמוך. רבות כבר דובר בזה, אך אני אישית חושב שזו קצת נאיביות (שנובעת אולי מחוסר ניסיון עם חומרים או מחוסר הכרות עם אנשים שמתעסקים עם חומרים) לחשוב שאנשים בתעשייה הזאת שמתפרסמים ומפרסמים עצמם, לא יינצלו את כל המשאבים העומדים לרשותם על מנת להצליח.

אולי כדאי לפרגן לאלון על הישגיו? לקחת השראה מהמראה שלו? מוטיבציה? טבעי או לא זה עניינו האישי של אלון,

אני מכיר אנשים על חומר שנראים לא משהו, חומר זה לא הכל.

כל הכבוד לאלון, נראה מעולה, מלוטש עד הפרט האחרון.

אולי כדאי לפרגן לאלון על הישגיו? לקחת השראה מהמראה שלו? מוטיבציה? טבעי או לא זה עניינו האישי של אלון,

אני מכיר אנשים על חומר שנראים לא משהו, חומר זה לא הכל.

כל הכבוד לאלון, נראה מעולה, מלוטש עד הפרט האחרון.
כן הוא נראה פצצה וכל הכבוד לו על ההתמדה ואח של היה המפקד שלי בצבא אבל שלא יבוא ויבלבל תמוח שזה טבעי

אני בדר"כ לא נוהג להתערב בריבי ה"טבעי" לא "טבעי" אבל לפי דעתי האישית.. זה הכל עניין של נקודת מבט.
יש אנשים שלא יראו קלן, ואפילו חומרים יחסית קלים של חיטוב כמו T3 כסטרואידים, ויחשיבו את עצמם כלא טבעיים..
התרבות של הסטרואידים בעולם מפותחת בהרבה מישראל, ויש המון מקומות שטסט שם לצורך העניין נחשב דבר רגיל ונורמטיבי,
אני זוכר שהיה פה איזה אחד שאמר שהוא מאמין שאפילו אם יקחו אותם לפוליגרף, הם כל כך מאמינים בזה, ולדעתם זה כל כך נכון, שהם יצאו דוברי אמת.
סתם נקודה למחשבה.

אנגלית פתטית ודיבור עם סססססס יותר פתטי,מי שאוכל שהוא טיבעי באמת ילד מפגר שלא מבין בשיט בפיתוח גוף ובמה אפדרי ומה לא בצורה טיבעי

Back
למעלה תחתית