מעוניין בייעוץ אבל יש כמה שאלות לפני

Miki zano

משתמש מתחיל
3
0
אני מתאמן כבר 9 חודשים
את האימונים התחלתי במשקל של 109.5 קילו עם 30% שומן
נכון להיום אני שוקל 94 קילו עם 19.5 %שומן
אני כרגע תקוע באותו מצב כבר חודש
יש לי תוכנית a b c
שנבנתה עבורי במכון הכושר בו אני מתאמן
המטרה שלי כרגע היא לעלות במסת השרירים עם ירידה באחוזי השומן
האם הדבר אפשרי בכלל?(לעשות את שני הדברים במקביל)
והאם ניתן לקבל הערכת זמן גסה להגעה לכ 12-13% שומן עם מסתבר שריר מכובדת
ושאלה נוספת לסיום עד היום הייתי רגיללקצב ירידה במשקל לפני כשבועיים התחלתי לשתות שייק חשבון של מט רקס איסולייט והתחילה עלייה במשקל של כ1.5 קילו האם יש קשר בין הדברים?
יש לציין שאני כבר שלושה חודשים צמוד לאותו תפריט ככה שהתזונה שלי לא השתנתה כלל
תודה

שלום,

המטרה שלי כרגע היא לעלות במסת השרירים עם ירידה באחוזי השומן
האם הדבר אפשרי בכלל?(לעשות את שני הדברים במקביל)
אפשרי, אך לא יעיל מבחינת זמן/תוצאות ולכן כדאי להפריד את כל אחת מהתקופות.

העלאה במסת השריר = מאזן קלורי חיובי = אכילה של יותר קלוריות ממה שגופך דורש ביממה ( לדוגמה 2500-3500 קלוריות ביום).
ירידה בשומן = חיטוב = מאזן קלורי שלילי/גירעון קלורי = אכילה של פחות קלוריות ממה שגופך דורש ביממה (לדוגמה 1500-1900 קלוריות ביום).

אי לכך, שני המצבים מנוגדים וכדאי לבחור במטרה אחת ולרוץ איתה מספר חודשים ברציפות.

והאם ניתן לקבל הערכת זמן גסה להגעה לכ 12-13% שומן עם מסתבר שריר מכובדת
זה תלוי ב % שומן העכשווי. אני מנחש שאתה נמדד במשקל שמראה לך את אחוז השומן שלך או במכשיר שמחזיקים עם 2 הידיים (וגם קאליפר שמודדים בקפלי עור) - כולם אינם ממש יעילים למדידת אחוז שומן באופן מדוייק ולחלקם יש סטיות של עד 30-50%. צריך לראות תמונות פרונט עדכניות שלך, במצב בוקר, כדי להעריך את % השומן ולתת הערכה בהתאם (אתה יכול לשלוח לאימייל בחתימה שלי או בהודעה פרטית כאן בפורום).

ושאלה נוספת לסיום עד היום הייתי רגיללקצב ירידה במשקל לפני כשבועיים התחלתי לשתות שייק חשבון של מט רקס איסולייט והתחילה עלייה במשקל של כ1.5 קילו האם יש קשר בין הדברים?
לא סביר. אבקת חלבון זה סה״כ תחליף תזונה לחלבון מוצק בתפריט שלך. העלאה במשקל כנראה נובעת מנוזלים וכדאי להישקל שוב לאחר כמה ימים.

על סמך אחוז השומן, המשקל, גובה והגיל שלך. בנוסף, על סמך רמת המתאמן שבה אתה נמצא, היסטוריית האימונים ואורח חייך הכללי.
יש 2 מכשירים היום שמודדים אחוז שומן באופן מדוייק: DEXA ו BOD POD. את שניהם בד״כ תמצא בתנאי מעבדה. האופציה השנייה הטובה ביותר היא הערכה לפי העין ע״י אנשים שמאומנים לעשות זאת (אני חושב שלאחר צפייה ביותר מ-5000 תמונות, אם לא יותר, לאורך השנים, אני כבר מספיק טוב בזה 😃 ).
האופציה השלישית היא כמובן כל המכשירים שעובדים בהולכה חשמלית ולא מבדילים בין נוזלים לשומן ולכן הסטיות הגדולות. המכשירים הללו טובים לראות שינוי ב % השומן ממדידה למדידה בהנחה שנמדדים כל פעם באותו המצב צבירה (נניח, בבוקר, ללא אכילה/שתייה ולאחר השירותים).

• פותח/ת השרשור
אוקיי
איך מתחילים?
מה התהליך?
והאם ישנם אנשים שעברו איתך את התהליך ויכולים להראות תוצאות?

הרבה אנשים לא אוהבים להיחשף (באופן מלא, אני לא אפרסם לעולם תמונות ״ללא ראש״) לצערי בייעוץ האישי. אלו שכן הסכימו נמצאים כאן:
http://www.lbs.co.il/threads/44828/

ההרשמה מתבצעת כאן בתחתית העמוד:
http://www.lbs.co.il/pages/consultation/

לאחר מכן תקבל לכתובת האימייל שלך את כל הפרטים הרלוונטים להתחיל בתהליך (שנמצאים גם כאן: http://www.lbs.co.il/threads/13552/)

Back
למעלה תחתית