שאלה קטנה בנוגע לייעוץ

• פותח/ת השרשור EryX
  • פורסם בתאריך

EryX

משתמש מתחיל
84
3
האישור הרפואי הנדרש הוא נדרש רק לצורך אימונים בחד"כ או אימונים בכללי?
כי בכוונתי לבקש בייעוץ אישי אך ורק תפריט תזונה שמותאם לאימונים שאני עושה כרגע שהם כבר קיבלו אישור של רופא
זה יחסוך לי ללכת לרופא המשפחה שמרוחק ממני ולבקש אישור נוסף להתאמן למרות שאני כבר ביקשתי ואני כבר מתאמן

בנוסף לכך האם הבדיקות דם הן הכרחיות לקבלת ייעוץ?

האישור הרפואי נועד ללא קשר לאימונים. זה כדי לבדוק היסטוריית מחלות ומצב פיזי כללי.

אילו אימונים אתה עושה? קח בחשבון שזה יכול להיות לא אופטימלי לעשות רק את תפריט התזונה שאנו מביאים, כי זה בדרך כלל עובד באופן אופטימלי יותר עם תוכנית האימונים שלנו.

לגבי הבדיקות דם, זה בגדר המלצה בלבד ולא מחייב.

• פותח/ת השרשור
האישור הרפואי נועד ללא קשר לאימונים. זה כדי לבדוק היסטוריית מחלות ומצב פיזי כללי.

אילו אימונים אתה עושה? קח בחשבון שזה יכול להיות לא אופטימלי לעשות רק את תפריט התזונה שאנו מביאים, כי זה בדרך כלל עובד באופן אופטימלי יותר עם תוכנית האימונים שלנו.

לגבי הבדיקות דם, זה בגדר המלצה בלבד ולא מחייב.

אה הבנתי
אני נמצא בכושר קרבי כבר 1.9~ שנים ואני גם עוסק באומנויות לחימה שונות
הבעיה העיקרית שלי היא לא כושר או ניפוח שרירים הבעיה שלי זה אחוז שומן גבוה שנובע מהעובדה שאומנם אני מתאמן קבוע אבל אני אוכל כל דבר(ואני באמת מתכוון כל דבר לא משנה כמה מתוק וכמה לא בריא הוא העיקר שיהיה טעים) וזה פוגם לי גם באיכות האימונים וגם באחוזי שומן שלי לכן רציתי יותר תפריט נכון מאשר תפריט ותוכנית אימונים כי אין לי לא זמן להוסיף אימונים בשבוע ולא מנוי לחד"כ

הבעיה שלך בעיקרון תהיה לווסת את נפח/עצימות האירובי שאתה כדי להמשיך לרדת במשקל.
נניח אם תתקע במשקל ואנחנו כבר נרד לסף התחתון שאפשר להגיע אליו מבחינה קלורית בתפריט, כל מה שישאר זה לשחק עם העצימות (מהירות) ונפח (מספר הדקות בשבוע) של האימונים האירובים. אם זה משהו שאפשרי מבחינתך, אז כן, אפשר להירשם לייעוץ האישי.

• פותח/ת השרשור
הבעיה שלך בעיקרון תהיה לווסת את נפח/עצימות האירובי שאתה כדי להמשיך לרדת במשקל.
נניח אם תתקע במשקל ואנחנו כבר נרד לסף התחתון שאפשר להגיע אליו מבחינה קלורית בתפריט, כל מה שישאר זה לשחק עם העצימות (מהירות) ונפח (מספר הדקות בשבוע) של האימונים האירובים. אם זה משהו שאפשרי מבחינתך, אז כן, אפשר להירשם לייעוץ האישי.

בוא נשאל את זה ככה:
יש לי אימונים קבועים
יש לי אחוז שומן נתון(לדוגמה 20%) אגב פירסמתי תמונות להערכת אחוז שומן ביום שישי ועד היום הן לא נענו אשמח אם תענה להן
האם בעזרת תפריט קבוע אוכל לשנות את האחוז שומן מבלי לשנות את האימונים הקבועים? כמובן בהינתן שהיום אני אוכל לא במסגרת תפריט קבוע והרבה מאוד ג'אנקפוד(אני כן שותה רק מים במשך היום) ולא בשעות קבועות וכדומה

אגב פירסמתי תמונות להערכת אחוז שומן ביום שישי ועד היום הן לא נענו אשמח אם תענה להן
לינק?

האם בעזרת תפריט קבוע אוכל לשנות את האחוז שומן מבלי לשנות את האימונים הקבועים?
עד אחוז שומן מסויים (אני לא יודע איזה, אבל מ 20% נניח 12-14%) כן אתה תוכל. אם תרצה לרדת נמוך יותר מזה, אתה תצטרך לשנות את האימונים שלך מבחינת נפח/עצימות.

• פותח/ת השרשור
לינק?

עד אחוז שומן מסויים (אני לא יודע איזה, אבל מ 20% נניח 12-14%) כן אתה תוכל. אם תרצה לרדת נמוך יותר מזה, אתה תצטרך לשנות את האימונים שלך מבחינת נפח/עצימות.

http://www.lbs.co.il/threads/44618/page-7#post-639741

אז אתה אומר שבעיקרון יש לי אפשרות כזו? לרדת מהאחוז שומן הנוכחי שלי אל עבר ה10%-12%

10-12% קשה לומר, אבל סביר להניח של 12-14% כן. אני לא יכול לדעת כן או לא, כי שוב, אתה חוסם 50% מהכלים שקיימים (אירובי) כדי להמשיך לרדת במשקל לאורך זמן. כמו שציינתי, אם תתקע במשקל ובתפריט נרד לרמות נמוכות יחסית של קלוריות, לא יהיה יותר מה לעשות ואתה תצטרך לשנות את האימונים האירובים שלך במידה ותרצה להתקדם. אתה לערך 18%

Back
למעלה תחתית