העלאת תמונות

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך

talp

משתמש משקיע
4,968
4,036
נק' מוניטין:
12,989
4,968
4,036
קאנטרי זכרון
אני כבר 3-4 ימים לא מצליח לעלות שום תמונה דרך הפורום.
גם מהפלא וגם מהמחשב.
רושם לי הודעת שגיאה על חלק מההעלאות, ועל החלק האחר זה פשוט מגיע ל 100% ונתקע...

הבנתי שלא לכולם יש את הבעיה הזאת, אולי רק לי :\

• פותח/ת השרשור
בתמונה הראשונה קיבלתי ישר הודעת שגיאה תוך כמה שניות.

בשנייה לקח לזה בערך 2 דקות עד שגם על התמונה השנייה קיבלתי הודעת שגיאה (תוך כדי כתיבת ההודעה)
2 דקות זה נתקע על 100%

ניסית להעלות ולעשות לך צילום מסך גם דרך הפלא אבל זה נתקע ולא נתן הודעה...
מהפלא בהתחלה זה מראה את הפסים השחורים/אפורים שמאמל מהבהבים, ובתמונה השנייה זה מראה לך שזה הפסיק עם הפסים אבל עדיין לא העלה.

1940085_10202656077377398_1806253788_n.jpg
1940288_10202656077057390_146844054_n.jpg

כמו שאתה רואה, התחברתי כרגע דרך המשתמש שלך והעלתי את התמונות הנ״ל, מה שאומר שזה לא משהו ברמת הפורום אלא בעיה אצלך כנראה במחשב (אם כי מוזר שזה קורה לך גם בפלאפון).
הינה כמה דברים שכדאי לנסות:

1. נסה להעלות את התמונות מדפדפן אחר. דפדפנים לדוגמה יהיו Internet Explorer, FireFox, Chrome

2. במידה וזה לא עבד, נסה להעלות את התמונות ממחשב אחר או מכשיר טלפון אחר

3. נסה להעלות תמונות אחרות - לא אלו שאתה מנסה כרגע (תבחר תמונות אקראיות בגוגל כמו שאני עשיתי)

תעדכן אותי מה עבד או לא עבד.

• פותח/ת השרשור
כמו שאתה רואה, התחברתי כרגע דרך המשתמש שלך והעלתי את התמונות הנ״ל, מה שאומר שזה לא משהו ברמת הפורום אלא בעיה אצלך כנראה במחשב (אם כי מוזר שזה קורה לך גם בפלאפון).
הינה כמה דברים שכדאי לנסות:

1. נסה להעלות את התמונות מדפדפן אחר. דפדפנים לדוגמה יהיו Internet Explorer, FireFox, Chrome

2. במידה וזה לא עבד, נסה להעלות את התמונות ממחשב אחר או מכשיר טלפון אחר

3. נסה להעלות תמונות אחרות - לא אלו שאתה מנסה כרגע (תבחר תמונות אקראיות בגוגל כמו שאני עשיתי)

תעדכן אותי מה עבד או לא עבד.
אני כרגע גולש בפיירפוקס, ניסיתי להעלות תמונה מהכרום וזה עבד.
אתה מבין בזה? אולי זה איזה תוסף, או חוסם פירסומות או משהו בסגנון...
יש לך מושג מה זה יכול להיות?
אני כרגע מנסה להוריד כל מיני דברים :\

נסה לכבות את כל התוספים בדפדפן ולהעלות תמונות. אם זה עבד זה אומר שאחד התוספים דופק את העלאה, אז תכבה אותם אחד אחד ותראה מה גורם לזה. אם זה לא עוזר, אז תתקין את הפיירפוקס מחדש.

• פותח/ת השרשור
ניסיון אוקיי הבנתי מה הבעיה, flash player.
אבל עכשיו משום מה זה נותן לי לעלות תמונות בודדות ולא כמה ביחד (לסמן רק אחת בהעלאה).
אתה יודע איך אפשר להחזיר את זה חזרה להעלאה המרובת תמונות?

קבצים מצורפים

• a.baa-natural-ass-from-strawberry.jpg
    a.baa-natural-ass-from-strawberry.jpg
    KB 25.4 · צפיות: 125
אתה יודע איך אפשר להחזיר את זה חזרה להעלאה המרובת תמונות?
כנראה ביטלת את הפלאש ולכן זה לא נותן לך להעלות כמה במכה. כדי להעלות מספר תמונות בבת אחת, אתה צריך שה Flash player יהיה מופעל ברמת הדפדפן.

• פותח/ת השרשור
כנראה ביטלת את הפלאש ולכן זה לא נותן לך להעלות כמה במכה. כדי להעלות מספר תמונות בבת אחת, אתה צריך שה Flash player יהיה מופעל ברמת הדפדפן.
הפלאש זה מה שתקע לי את העלאות.
הורדתי גירסא חדשה 12 וגרסא ישנה יותר 11.6 ובשניהם לא עובד.

התקנתי וביטלתי את התוסף וזה נותן לי לעלות רק תמונה אחת, ברגע שאיפשרתי זה חזר חזרה לתקלות. ובלי קשר מהפלא זה עדיין עושה בעיות :/ אני עם כרום על גלקסי 2, אנדרואיד 4.1

הגיע הזמן לעבור לכרום 😃
בגדול, הסרה טוטלית של הדפדפן (תעשה גיבוי קודם למועדפים), כולל הסרה של התקיית Profile תחת
C:\Users\<Windows login/user name>\AppData\Roaming\Mozilla\
(אם אתה לא מוצא, זה כנראה מוסתר, אז תאפשר תצוגה של קבצים מוסתרים).

ולהתקין את הפיירפוקס מחדש, אמור לסדר את העניין.

בגדול זו בעיית פלאש וזה לא קשור רק לפורום. זה כנראה גם יעשה לך בעיות באתרים אחרים, אז כדאי לפתור את זה.
לגבי האנדרואיד, מה הבעיה שם בדיוק? זה עושה פסים ולא מעלה את התמונה? נסה לעשות ריסט למכשיר (או לנקות זיכרון RAM בדרך כזו או אחרת).
אם זה לא עזר, נסה מדפדפן אחר. אם דפדפן אחר עבד (נניח כרום), אז זו בעיה בדפדפן של המכשיר.

העלאת התמונות עובדת ע״י Flash Player. אם התוסף לא עובד אצלכם תקין, אז זו הבעיה העיקרית.

• פותח/ת השרשור
זה הסתדר לי עם העלאה של תמונה בודדת ועכשיו שוב פעם בעייתי.
חוץ מפה לא חוויתי שום בעיה בפלאש :/

ואני לא רוצה למחוק את כל כל הפרופיל בפיירפוקס יש לי מלא אצרים במועדפים, , היסטוריה וסיסמאות שאני צריך

אם זה עובד לך מדפדפן אחר שהוא לא פיירפוקס, זה אומר שהבעיה היא בדפדפן ולא בפורום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית