הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אנטיביוטיקה סוף סייקל אפשרי

Koral Viner

משתמש מתחיל
52
1
נק' מוניטין:
1
52
1
סיימתי עכשיו סייקל של אנטט יום רביעי הזה יעברו שבועיים המזריקה האחרונה ואז אני יתחיל שימוש בטמוקיסיפן,
עכשיו יש לי בעיה בשינים ואני חייב לקחת אנטיביוטיקה שנקראת מוקסיפן האם יש בעיה לקחת אותה ?
חוץ מי זה האם יש בעיה לקחת טמוקסיפן ומוקסיפן ?
ובנוסף כמה זמן ומה הכמות שאני צריך לקחת טמוקסיפן בהתחשב בזה שעשיתי 500 של אנטט לשבוע במשך 9 חודש ?
ובנוסף אחרי הpct אני רוצה לעשות בדיקות להכל לכבד לאסטרוגן לטוסטסטרון לתפקוד המיני ובקיצור לכל דבר שהסייקל יכל לפגוע בו אפשר רשימה של הבדיקות הללו ?

סיימתי עכשיו סייקל של אנטט יום רביעי הזה יעברו שבועיים המזריקה האחרונה ואז אני יתחיל שימוש בטמוקיסיפן,
עכשיו יש לי בעיה בשינים ואני חייב לקחת אנטיביוטיקה שנקראת מוקסיפן האם יש בעיה לקחת אותה ?
חוץ מי זה האם יש בעיה לקחת טמוקסיפן ומוקסיפן ?
ובנוסף כמה זמן ומה הכמות שאני צריך לקחת טמוקסיפן בהתחשב בזה שעשיתי 500 של אנטט לשבוע במשך 9 חודש ?
ובנוסף אחרי הpct אני רוצה לעשות בדיקות להכל לכבד לאסטרוגן לטוסטסטרון לתפקוד המיני ובקיצור לכל דבר שהסייקל יכל לפגוע בו אפשר רשימה של הבדיקות הללו ?
PCT :

• טמוקסיפן : 40-40-20-20 מ"ג.
  • כלומיד : 150-100-100-50 מ"ג.
מוקסיפן מוריד מהיעלות של טמוקסיפן עקב שיתוק אנזים (CYP3a4) הקשור במטבוליזם של טמוקסיפן.

מבחינת בדיקת דם בקש מהרופא :Test Free, Test Total, LH, FSH, DHEA-Sulfate, prolactine, progesterone, T3, T4, TSH, estradiol.
ALT, AST, GGT.

• פותח/ת השרשור
אז מה לעשות לא לקחת מוקסיפן ולסבול קצת את הכאב ?,
ואם אפשר יותר פירוט על מה זה בדיוק 20-20-40-40 אני מאוד אשמח ,
תודה מראש על הזמן והתשובות

לגבי האנטיביוטיקה אני לא יכול לתת לך תשובה מאחר ואני לא מכיר מספיק את הבעיה. כעיקרון ה-pct מתחיל יותר משבועיים לאחר הזריקה האחרונה, נסה לתזמן שם את האנטיביוטיקה.
לגבי המינון הכוונה היא:
4 שבועות בסה"כ.
שבוע ראשון 40מ"ג ליום.
שבוע שני 40מ"ג ליום.
שבוע שלישי 20מ"ג ליום.
שבוע רביעי 20מ"ג ליום.

באופן דומה עם הכלומיד.

• פותח/ת השרשור
תום קודם כל תודה רבה על הרצינות ועל התשובות ,
עכשיו יש שאומרים שבגלל שאני שוקל רק 76 קילו ובגלל שהשתמשתי רק באנטט אז אני יעשה רק 10 יום טמוקסיפן מה אתה אומר על זה ומה ההיגיון בזה אם בכלל ?

תום קודם כל תודה רבה על הרצינות ועל התשובות ,
עכשיו יש שאומרים שבגלל שאני שוקל רק 76 קילו ובגלל שהשתמשתי רק באנטט אז אני יעשה רק 10 יום טמוקסיפן מה אתה אומר על זה ומה ההיגיון בזה אם בכלל ?
אין בזה היגיון. את ה-pct יש להתחיל לפי האסטר (אנטט) כשבועיים וחצי לאחר זריקה אחרונה באופן ובמינונים שציינתי עם טמוקסיפן וכלומיד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית