היפר לורדוזיס

apophiss

משתמש מתחיל
44
1
נק' מוניטין:
1
44
1
יש לי היפר לורדוזיס יאני קיעור יתר בגב התחתון בטן וישבן בולטים..

יצאתי מבולבל יש אומרים לי לקצר שרירי גב תחתון כי זה נובע מהארכת יתר שלהם ויש אומרים לי הפוך הם מקוצרים מידי צריך להאריך אותם...

קיצר יצאתי מבולבל אשמח לכל עזרה

מה עושים במצבים כאלה...

יש לציין שאם אני מכניס תבטן חזק חזק ודוחף אגן זה מעלים את זה רק אי אפשר להחזיק ככה מעל 30 שניות או להיות ביום יום וכו...

יש לי היפר לורדוזיס יאני קיעור יתר בגב התחתון בטן וישבן בולטים..

יצאתי מבולבל יש אומרים לי לקצר שרירי גב תחתון כי זה נובע מהארכת יתר שלהם ויש אומרים לי הפוך הם מקוצרים מידי צריך להאריך אותם...

קיצר יצאתי מבולבל אשמח לכל עזרה

מה עושים במצבים כאלה...

יש לציין שאם אני מכניס תבטן חזק חזק ודוחף אגן זה מעלים את זה רק אי אפשר להחזיק ככה מעל 30 שניות או להיות ביום יום וכו...

במה ההיפרלורדוזיס מפריע לך?

לא אסטטי ופוטנציאל לבעיות גב ויציבה שגויה מאוד
אין קשר ישיר בין היפרלורדוזה לבין "בעיות" גב. גם המושג של יציבה "שגויה" הוא בעייתי . הרבה אנשים אוהבים לדבר על יציבה "נכונה" , למרות שאין לזה תמיכה מחקרית. ולרוב גם אין קשר לכאב.

ההיבט האסטתי שווה התייחסות אם זה אכן מפריע לך. קח בחשבון שאם סיימת את הגדילה שלך ( אם אתה מעל גיל 18-19 ) , ומבנה עמוד השדרה שלך התקבע, היכולת שלך להשפיע על המבנה שלו היא מועטה. אתה כן יכול להשפיע על טונוס השרירים ועל צורת העמידה/נשיאת המשקל שלך.

• פותח/ת השרשור
תודה

ממה שנראה זה לא נובע מעמוד השידרה אלא כתוצאה מעמידה שמוטה ישיבה מול מחשבים שנים וכו

חולשת שרירים התארכות או התקצרות פלטפוס גם משפיע מעט

העניין שיש כאלה אומרים לי צריך לקצר אותם את שרירי הגב התחתון כדי לשפר את ההיפר

ואחרים הפוך להאריך

אז יצאתי מבולבל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית