עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בנץ' עליון ותחתון, ופולאובר זה יותר לגב מאשר לחזה. ודוריאן צודק, הflat bench עובד על החזה התחתון אבל הdecline עובד על החזה התחתון יותר חזק, מה שאומר שאם מה שאתם רוצים זה נטו מסת שריר ואתם לא מתכננים להתחרות, לא בטוח שבנץ' רגיל היא הבחירה הכי חכמה.אז מה נשאר?
מקבילים, פרפרים ופולאובר?
בנץ' עליון ותחתון, ופולאובר זה יותר לגב מאשר לחזה. ודוריאן צודק, הflat bench עובד על החזה התחתון אבל הdecline עובד על החזה התחתון יותר חזק, מה שאומר שאם מה שאתם רוצים זה נטו מסת שריר ואתם לא מתכננים להתחרות, לא בטוח שבנץ' רגיל היא הבחירה הכי חכמה.
הנה סרטון שמסביר טוב למי שיש סבלנות -
לא צריך ללכת כמו עיוור אחריו...אבל לא לשכוח שבמשך שנים הוא היה מס' 1 בעולם אז יש סיכוי שהוא מבין קצת
פגעו לך בבייבי... 😉אולי שכל הבילדרים יפסיקו לעשות בנצ' ואז תפסיק לשמוע שחיף אומר שהוא לוחץ 160 לחזרות...
ונשבר הזין מהשאלות המסריחות האלה ששאולים..."לאיפה אתה מוריד את המוט באינקליין" ..אפילו הוא לא ידע מה לענות ואז התחיל לזיין את המוח כי אין מצב שהוא יגיד "לא יודע" ...הדקה וחצי שראיתי פה הראו לי השקפה של כל באדיבילדר שראיתי ברעיוניות או יצא לי לשבת איתו 1-1 יותר מכמה דק'.
ואז הם מתלוננים על ליצנים בחד"כ ואומרים STFU AND TRAIN..
אולי כדאי שיתחילו ליישם את הדברים האלו על עצמם ויפסיקו לשאול שאלות מפגרות על טכניקות בתרגילי ביצים .
חח תאמין לי שהחלק הזה אפילו לא עצבן אותי..פגעו לך בבייבי... 😉
נראה לי שקצת הגזמת...יש הבדל בין אלא שאין להם מושג ומבורכים גנטית לבין להיות מספר 1 בעולם...יש סיכוי גם שהוא לא מבין קצת והוא פשוט מבורך גנטית והחומרים שהוא לקח השפיעו עליו יותר טוב ממה שהם השפיעו על הבילדרים האחרים בתקופתו ואז לא כל כך משנה איך הוא התאמן הוא פשוט היה נראה מצויין.
מכיר הרבה אנשים כאלו אגב שאין להם מושג באימונים , מתאמנים כמו טמבלים אבל מה יש להם גוף פצצה אז להקשיב להם?
נראה לי שקצת הגזמת...יש הבדל בין אלא שאין להם מושג ומבורכים גנטית לבין להיות מספר 1 בעולם...
מה? לא חשוב לך לדעת אם דוריאן נח אותו זמן בין חזה עליון-תחתון לבית יד אחורית-קדמית?ומה הוא חושב על אכילת אוכמניות באותה קערה עם הבננות והשיבולת או בקערה נפרדת?.הייתי מקשיב לו אם הייתי בילדר מתחרה ולוקח חומרים , בשום מקרה אחר- לא.
גם לא על בנץ' פרס...אז אני לא מבין מה אתה רוצה ממנו...אתה אומר שהוא מבין בתחום שלו...לא ציפית שהוא יתן טיפים וידבר על איך להיות שחקן כדורגל
הוא לא נתן ולו טיפ אחד על בנץ' פרס.גם לא על בנץ' פרס...