סרטון "Dorian on BP:"unless you are a PL-don't even do it

• פותח/ת השרשור mars
  • פורסם בתאריך

mars

משתמש משקיע
2,762
2,020
נק' מוניטין:
4,060
2,762
2,020
הקטע הרלוונטי ב 9:20

קצת קשה לי לקבל את זה אבל שיהיה

אז מה נשאר?
מקבילים, פרפרים ופולאובר?

אז מה נשאר?
מקבילים, פרפרים ופולאובר?
בנץ' עליון ותחתון, ופולאובר זה יותר לגב מאשר לחזה. ודוריאן צודק, הflat bench עובד על החזה התחתון אבל הdecline עובד על החזה התחתון יותר חזק, מה שאומר שאם מה שאתם רוצים זה נטו מסת שריר ואתם לא מתכננים להתחרות, לא בטוח שבנץ' רגיל היא הבחירה הכי חכמה.
הנה סרטון שמסביר טוב למי שיש סבלנות -

בנץ' עליון ותחתון, ופולאובר זה יותר לגב מאשר לחזה. ודוריאן צודק, הflat bench עובד על החזה התחתון אבל הdecline עובד על החזה התחתון יותר חזק, מה שאומר שאם מה שאתם רוצים זה נטו מסת שריר ואתם לא מתכננים להתחרות, לא בטוח שבנץ' רגיל היא הבחירה הכי חכמה.
הנה סרטון שמסביר טוב למי שיש סבלנות -

כן אבל לקצר את הטווח תנועה פי 3 , לשים הרבה יותר משקל ולהפעיל הרבה יותר לחץ על הכתפיים והמרפקים בשביל טיפה יותר מסה אוברול מה שגם זה לא בטוח... נשמע כמו חרא עסקה.

זה שהוא ס!ס לא אומר שכל דבר שיוצא לו מהפה הוא זהב....
אנשים מתחילים לשכוח את זה .

לא צריך ללכת כמו עיוור אחריו...אבל לא לשכוח שבמשך שנים הוא היה מס' 1 בעולם אז יש סיכוי שהוא מבין קצת

בדבר אחד הוא צודק כל הקריעות חזה שראיתי זה מלחיצת חזה זה פשוט תרגיל עם הרבה מאוד עומס על החיבורים החלשים של הגידים בעייתי לכן צריך מאוד להזהר

לא צריך ללכת כמו עיוור אחריו...אבל לא לשכוח שבמשך שנים הוא היה מס' 1 בעולם אז יש סיכוי שהוא מבין קצת

יש סיכוי גם שהוא לא מבין קצת והוא פשוט מבורך גנטית והחומרים שהוא לקח השפיעו עליו יותר טוב ממה שהם השפיעו על הבילדרים האחרים בתקופתו ואז לא כל כך משנה איך הוא התאמן הוא פשוט היה נראה מצויין.

מכיר הרבה אנשים כאלו אגב שאין להם מושג באימונים , מתאמנים כמו טמבלים אבל מה יש להם גוף פצצה אז להקשיב להם?

עזבו אותו כבר, הוא ממש לא היחיד שאומר את זה. תחפשו בגוגל flat vs decline ותראו כמה דיונים יש על הנושא הזה

אין דברים כאלה... כל ראיון איתו משאיר אותי בפה פעור, פשוט לא יודע איך לאכול אותו. האיש הזה גדול מהחיים (תרתי משמע).
מספר 1 בגנטיקה, בחומרים, בקעקועים, ביושר, בקשקושים... מלך 👑.

אולי שכל הבילדרים יפסיקו לעשות בנצ' ואז תפסיק לשמוע שחיף אומר שהוא לוחץ 160 לחזרות...

ונשבר הזין מהשאלות המסריחות האלה ששאולים..."לאיפה אתה מוריד את המוט באינקליין" ..אפילו הוא לא ידע מה לענות ואז התחיל לזיין את המוח כי אין מצב שהוא יגיד "לא יודע" ...הדקה וחצי שראיתי פה הראו לי השקפה של כל באדיבילדר שראיתי ברעיוניות או יצא לי לשבת איתו 1-1 יותר מכמה דק'.
ואז הם מתלוננים על ליצנים בחד"כ ואומרים STFU AND TRAIN..
אולי כדאי שיתחילו ליישם את הדברים האלו על עצמם ויפסיקו לשאול שאלות מפגרות על טכניקות בתרגילי ביצים .

• אהבתי
Reactions: Tom
אולי שכל הבילדרים יפסיקו לעשות בנצ' ואז תפסיק לשמוע שחיף אומר שהוא לוחץ 160 לחזרות...

ונשבר הזין מהשאלות המסריחות האלה ששאולים..."לאיפה אתה מוריד את המוט באינקליין" ..אפילו הוא לא ידע מה לענות ואז התחיל לזיין את המוח כי אין מצב שהוא יגיד "לא יודע" ...הדקה וחצי שראיתי פה הראו לי השקפה של כל באדיבילדר שראיתי ברעיוניות או יצא לי לשבת איתו 1-1 יותר מכמה דק'.
ואז הם מתלוננים על ליצנים בחד"כ ואומרים STFU AND TRAIN..
אולי כדאי שיתחילו ליישם את הדברים האלו על עצמם ויפסיקו לשאול שאלות מפגרות על טכניקות בתרגילי ביצים .
פגעו לך בבייבי... 😉

יש סיכוי גם שהוא לא מבין קצת והוא פשוט מבורך גנטית והחומרים שהוא לקח השפיעו עליו יותר טוב ממה שהם השפיעו על הבילדרים האחרים בתקופתו ואז לא כל כך משנה איך הוא התאמן הוא פשוט היה נראה מצויין.

מכיר הרבה אנשים כאלו אגב שאין להם מושג באימונים , מתאמנים כמו טמבלים אבל מה יש להם גוף פצצה אז להקשיב להם?
נראה לי שקצת הגזמת...יש הבדל בין אלא שאין להם מושג ומבורכים גנטית לבין להיות מספר 1 בעולם...

הייתי מקשיב לו אם הייתי בילדר מתחרה ולוקח חומרים , בשום מקרה אחר- לא.
מה? לא חשוב לך לדעת אם דוריאן נח אותו זמן בין חזה עליון-תחתון לבית יד אחורית-קדמית?ומה הוא חושב על אכילת אוכמניות באותה קערה עם הבננות והשיבולת או בקערה נפרדת?.
אתה חתיכת ליצן .

אז אני לא מבין מה אתה רוצה ממנו...אתה אומר שהוא מבין בתחום שלו...לא ציפית שהוא יתן טיפים וידבר על איך להיות שחקן כדורגל

אז אני לא מבין מה אתה רוצה ממנו...אתה אומר שהוא מבין בתחום שלו...לא ציפית שהוא יתן טיפים וידבר על איך להיות שחקן כדורגל
גם לא על בנץ' פרס...

• פותח/ת השרשור
גם לא על בנץ' פרס...
הוא לא נתן ולו טיפ אחד על בנץ' פרס.
הוא כניראה מודע לעובדה שמדובר בתחום שונה מהתחום בו הוא ושכמותו מתעסקים, ולכן הוא אמר שאם אתה לא מתעסק בתחום של בנץ' פרס, כלומר פאורליפטינג, אל תעשה את התרגיל. הוא בעיניין של פיתוח שרירי החזה,וכאחד בעל לא מעט קבלות בתחום, אם הוא אומר שמניסיונו הדרך הטובה ביותר לפתח את שרירי החזה היא abc ולא def ,מן הראוי (למי שמתעסק בתחום הבילדינג) לשמוע מה שיש לו לומר, גם אם הוא לא מוכרח לקבל ולהסכים לכל מילה. מן הסתם ישנם גם בילדרים מהרמות הגבוהות שנותנים לבנץ' פרס מקום מרכזי באימון החזה שלהם, איש הטוב בעיניו יעשה.

לדעתי זה פשוט כל תרגיל משפיע על אנשים אחגת , לדוגמא שאני התחלתי ללכת לחדר כושר המדריך החכם שלי לא השכיל להכניס לי בנץ פרס לאימון , לאחר חודש חודשיים שקראתי קצת באינטרנט , התחלתי לעבוד בנץ פרס ואני מאוד מרוצה מהתוצאות, אולי זה גם מתקשר לעניין שאתה על חומרים יהיה יותר אפקטיבי לעבוד על תרגילים מבודדים לחזה מאשר תרגילים מורכבים

Back
למעלה תחתית