הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה לגבי סייקל ומינון

DubbleBiceps

משתמש מתחיל
187
10
נק' מוניטין:
48
187
10
שאלה לגבי סייקל שהתחלתי רק להזכיר : 1cc פורפ
1cc פיניל
1cc דיבול נוזלי
אני בשבוע שלישי לסייקל ועליתי ים נוזלים אני ניראה כמו כדור פורח (-: מאגירת נוזלים גדולה.!! ורציתי לשאול אם אני יכול להפסיק כרגע אם הדיבול ולהשאר רק אם הפיניל והפורפ לעוד 4 שבועות.. כדי להוריד את הנוזלים ולעלות במסה יותר נקייה אם פחות נוזלים
רציתי לדעת אם אני יכול ואם זה לא יותר מידי לעלות את המינון של הפורפ ל 1.5cc יום כן יום לא .??
ולהשאר אם הפניל על 1cc אבן יהיה עדין תוצאות טובות .? ואם 1.5cc של פורפ זה לא יותר מידי? תודה לכל מי שיכול לעזור זה ממש דחוף לי כי אני מחר צריך להזריק

קודם כל, ככה לא מתארים סייקל. מה זה 1cc פרופ?
תרשום 100mg/eod (אם זה מה שאתה עושה).
אז אם אני מבין נכון הסייקל:
100mg/eod Test prop
100mg/eod NPP
30mg/ed Dbol

באיזה אחוז שומן התחלת את הסייקל?
מה המטרה שלך?
תבין, אולי מדובר באסטרים קצרים אבל החומרים לא יבשים מדובר בטסט ובננדרולון.
אם אתה מאוכזב, אתה יכול להחליף את ה-NPP בטרן קצר (בכדי לשמור על nor19 בפנים ואם לא יותר מדי עבורך) ומסטרון למשל (אפקט מייבש ואנטי אסטרוגני) ולהעיף את הדיבול או להחליפו באוראלי יבש יותר (סופרדרול, וויני, אורל טורינבול, מטילסטנבולון או כל נגזרת DHT אחרת כשהבחירה היא לפי מטרת הסייקל).

• פותח/ת השרשור
כן הבנת נכון אלו המינונים. חוץ מה דיבול שהוא גם בזריקות דיבול 100 1cc יום כן יום לא ואז זה מתחלק ל50 חומר פעיל פר יום.
השאלה היא אם אני מוריד את הדיבול ונישאר על פיניל ופורפ זה נותן לי מסה נקייה אם פחות נוזלים.?? ואם אני מעלה את המינון של הפורפ ל1.5cc ונישאר אם הפיניל אם 1cc זה בסדר.?? ואם 1.5 cc של פורפ זה יותר מידי.?
ויש לי עוד שאלה אילך תום אני סם לב שאת הכי מבין פה פחות או יותר יש לי טסט פורפ של חברת testolic חברה תאילנדית כמו שהבנתי היא רפואית האם החומר הזה יותר טוב מאטלס.? זה ממש דחוף לי כי אני מזריק מחר ואני על 15% שומן סליחה ואני על 15% שומן סליחה

כן הבנת נכון אלו המינונים. חוץ מה דיבול שהוא גם בזריקות דיבול 100 1cc יום כן יום לא ואז זה מתחלק ל50 חומר פעיל פר יום.
השאלה היא אם אני מוריד את הדיבול ונישאר על פיניל ופורפ זה נותן לי מסה נקייה אם פחות נוזלים.?? ואם אני מעלה את המינון של הפורפ ל1.5cc ונישאר אם הפיניל אם 1cc זה בסדר.?? ואם 1.5 cc של פורפ זה יותר מידי.?
ויש לי עוד שאלה אילך תום אני סם לב שאת הכי מבין פה פחות או יותר יש לי טסט פורפ של חברת testolic חברה תאילנדית כמו שהבנתי היא רפואית האם החומר הזה יותר טוב מאטלס.? זה ממש דחוף לי כי אני מזריק מחר ואני על 15% שומן סליחה ואני על 15% שומן סליחה
שוב אני מסביר, חומר עם אסטר קצר (פרופ, פניל) נחשב כמעלה פחות בנוזלים מאשר חומר עם אסטר ארוך (אננטט, דקנוט) אבל טסט וננדרולון הם לא חומרים יבשים, לכן אלא אל תצפה שהם ייבשו אותך. חוץ מהאפקט שיתקבל מזניחת הדיבול לא יעזור לייבוש אם תתחיל לשחק עם המינונים, להיפך.
בלי קשר אם אתה רוצה לעלות ל-1.5cc, כלומר 150mg/eod מה שיביא אותך ל-600מ"ג שבועי בערך זה בסדר גמור.
הטסט הוא של Body Research, נחשב טוב מאוד עד כמה שאני מכיר.

• פותח/ת השרשור
הבנתי אתה ממליץ לעבור לחברה הזאת .? זה בסדר היא תיהיה יותר טובה מהאטלס
רגע אם אני מוריד את הדיבול הנוזלים לא ירדו לי ?

הבנתי אתה ממליץ לעבור לחברה הזאת .? זה בסדר היא תיהיה יותר טובה מהאטלס
רגע אם אני מוריד את הדיבול הנוזלים לא ירדו לי ?
אין לי דעה בנושא (להרבה משתמשים יש) הטסט פרופ של Body research יותר טוב אבל גם יותר יקר. רק תבדוק שיש לך מספיק חומר לסגור סייקל.
אם תוריד את הדיבול הם ירדו במידה מסויימת אבל (ואניחוזר פעם שלישית) טסט וננדרולון גם אם הם טסט פרופ ו-NPP הם לא חומרים יבשים ומעלים בעצמם בנוזלים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית