הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ושתיית אלכהול

john_cena

מושעה
95
8
נק' מוניטין:
-9
95
8
אני בקרוב כנראה מתחייל סייקל ראשון.

האם במהלך הסייקל (אורכו כחודשיים) ניתן לשתות מידי פעם אלכוהול? ואני לא מדבר על כמויות.

אין לגחך על שאלותיי, אני בור ועם הארץ בנושא.

תודה לעונים.

אני בקרוב כנראה מתחייל סייקל ראשון.

האם במהלך הסייקל (אורכו כחודשיים) ניתן לשתות מידי פעם אלכוהול? ואני לא מדבר על כמויות.

אין לגחך על שאלותיי, אני בור ועם הארץ בנושא.

תודה לעונים.
אם אתה בור אל תשתמש. תכבד את עצמך.
לגבי שאלת האלכוהול הדבר תלוי במינוני השתייה ובסוג החומרים. באופן כללי אלכוהול תמיד מזיק.

• פותח/ת השרשור
מה הקשר לכבד את עצמי? אתה שומע את עצמך?

פניתי למישהו עם ניסיון של שנים בנושא, והוא מספק לי וגם מזריק לי.

מה הקשר לכבד את עצמי? אתה שומע את עצמך?

פניתי למישהו עם ניסיון של שנים בנושא, והוא מספק לי וגם מזריק לי.
עניתי לך על שאלתך בנוגע לאלכוהול.
מעבר לכך נתתי לך טיפ מאחר והצהרת שאתה בור בנושא ומתכוון להתחיל שימוש בחומרים. אין לך מה להיעלב, זאת עצה שתמיד ניתנת בפורום, לפני שאתה מתחיל להשתמש למד את הנושא ככל שאתה יכול. מדובר בבריאות כמו גם במה שתפיק מהסייקל.

עניתי לך על שאלתך בנוגע לאלכוהול.
מעבר לכך נתתי לך טיפ מאחר והצהרת שאתה בור בנושא ומתכוון להתחיל שימוש בחומרים. אין לך מה להיעלב, זאת עצה שתמיד ניתנת בפורום, לפני שאתה מתחיל להשתמש למד את הנושא ככל שאתה יכול. מדובר בבריאות כמו גם במה שתפיק מהסייקל.
🙌
חוץ מזה,ג'ון סינה האמיתי טבעי לא? 🤣

• פותח/ת השרשור
אני לאט לאט מנסה ללמוד וקורא. מעבר לכך, לפני שאתחיל את הסייקל (עוד לא בטוח, אני עדיין חושב על זה)
אתייעץ איתכם וארשום את החומרים (ואם תתנו לי לרשום גם את המחירים, שאדע לא עובדים עליי)

לגבי ג'ון סינה - גם אם הבן אדם לוקח סייקלים ללא הפסקה, עדיין יש לו תוצאות מפחידות.. מפלצת גנטית.

יכול בקלות להתחרות ברמות הגבוהות

• פותח/ת השרשור
טוב, לאחר שאני כבר כמה ימים קורא קורא קורא וקורא - החלטתי לרדת מזה.
האמת שכבר התחלתי לפני יומיים (הייתי חפוז, אני יודע) אבל אני אחזיר את החומר ואשלם קנס "יציאה"

א. כל הכבוד לכל המנהלים פה, ידע מטורף, החכמתי רבות.
ב. שאלה אחרונה - לא נורא שהתחלתי לפני יומיים, ואני פתאום מסיים?

נ.ב - אין צורך בהערות שהיית חפוז מידי ובלהבלהלבלה, אני מספיק התחבטתי כל הלילה והגעתי להחלטה בבוקר.

לא. לא קרה כלום מזריקה אחת.
רק תהיה החלטי ,זה נשמע כאילו אתה הפכפך וגם למחרת אתה יכול פתאום להחליט לחזור לסייקל.
תהיה סגור על עצמך,אתה משחק פה עם המערכות בגוף שלך,לא משחק בלגו

• פותח/ת השרשור
זו אחת התכונות הגרועות שלי - אני לא בן אדם החלטתי, אבל עכשיו אני סגור נעול ונצור על העניין.

הייתה זריקה אחת ועוד יומיים של 6 בליעות כדורים בסה"כ (וינסטרול)

לגבי האלכוהול זה בסדר מדי פעם לא יזיק יותר מדיי לדעתי אלא אם כן אתה משתמש באורלים ואז אסור ,
לגבי החוסר ידע בכל נושא הסטרואידים , תקרא מאמרים באתר תחכים בייחוד על האופן שבו לוקחים והשילובים למיניהם והכי הכי חשוב
לגבי אופן לקיחת פיסיטי .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית