הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אמסטרדם

Spasm32

משתמש קבוע
1,712
642
נק' מוניטין:
2,661
1,712
642
עוד 10 ימים בדיוק אני נוחת בצהרי היום בסכיפהול עם עוד 7 חברים לשבוע של הוללות אחרי 3 שנים של לחימה מאומצת ושמירה עליכם חברים יקרים. עכשיו, ברור לי שמעבר לאטרקציות הברורות והמוכרות (סמים, החלונות האדומים, בית אנה פרנק) יש עוד מלא מה לעשות בעיר. אשמח אם הבקיאים ביניכם ימליצו על איזה דבר או שניים...

@Grrr All Mighty

כמה המלצות:
1- תשאל בחור מקומי איפה לקנות גראס ואל תלך למקום הראשון שאתה רואה (מסתבר שיש הבדלים תהומיים באיכויות)
2- הייתי ממליץ להתרחק מבראוניז ולהתמקד בעישון נקי
3- וואליבי פארק מגניב לאללה
4- מדאם טוסו
5- דאנג'ן גם מגניב (אפשר לקנות כרטיס משולב עם המדאם טוסו)
6- הכי חשוב! קפה דה קלוס (cafe de klos) לספייריבס הכי טוב שתאכל בחייך!
7- פאב קרול דרך מאוד מגניבה להכיר אנשים (במיוחד בחורות, ככה הכרתי את ארוסתי אגב)- מה שיש שם זה אולטימייט פארטי פאב קרול
8- שים לב שהמועדונים הטובים פתוחים כמעט רק בסופ"ש (שישי-שבת) שווה לנצל את הימים האלה ללכת למקומות שלא פתוחים בזמן אחר (מועדון סטודנטים מגניב- דאנסן בין יאנסן, פאראדיסו ויש עוד שבמקרה שלנו היו סגורים כמו מילקווג) האסקייפ למיטב זכרוני (המועדון הגדול באחת הכיכרות ההומות) פתוח כמעט כל יום.
9- אם לא יצא לך לעשן גראס בעבר או שתכתוב כאן או שתתייעץ עם מישהו כי קל מאוד לפקשש ולהרוס את החוויה (אני לא מומחה ובקושי עישנתי אבל שם פעם ראשונה שממש ממש עפתי על זה)
10- קח בחשבון שכמעט כל הישראלים באו לשם ונמעכו למשך כל התקופה והדבר הכי מסעיר שהם עשו זה מקדונל'דס או מדאם טוסו, שזה בסדר אבל קח את זה בחשבון.
11- יש שם גם פאבים עם בירות בוטיק מאוד מיוחדות, אם במקרה זה הקטע שלך תכתוב כאן ואבדוק לך.

תבלה בובל'ך! אני מת לחזור לשם...

אני לא אכנס לאטרקציות וכו', זה תחפש באתרים המתאימים.
אבל תעשה לעצמך טובה ותעבור ב "chipsy king" ובקופי-שופ barney's תזמין מילק שייק.
ציפס של מלכים ומילק שייק אגדי.....עושה את היום.
תהנה!

תראה לי להכין אותך בקצרה, אין באמסטרדם שום דבר מיוחד חוץ סמים וזונות..
דאנג'ן, מאדם טוסו , היינקן וכאלה זה נחמד וכיף לא נורמלי אבל רק אם אתה בהיי מטורף כי בתכלס אין שם שום דבר מיוחד 😃
מצטרף להמלצה של המפצל על ''קפה דה קלוס'' ..
איך בא לי עוד סופ''ש !!!!!!!!!!!

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם על התגובות, במיוחד המפצל שהפציץ בפרטים!

@MasterSplitter
כבר הבנתי שיש מקומות שלא נכנסים אליהם (ע"ע בולדוג). יש לך המלצות על קופישופס ספציפיים? (כבר המליצו לי על דולפינס ואברקסס)
למה לא בראוניז?
יש תכנון חזק כבר על הוולאבי. לא צריך להזמין לזה כרטיסים מראש או משהו נכון?
מה זה הדאנג'ן? על זה לא שמעתי בחיים.
מזתומרת פאב קרול? סבב פאבים? ומה זה האולטימייט פארטי הזה?
בירות בוטיק זה אמנם נחמד אבל אני אוותר על ההמלצה חחח

@itay78
אעשה זאת. תודה.

@obzion
בטח הייתי הולך לשם גם בלי ההמלצה עם כל המאנץ' שיהיה לנו חחח

ד"א מישהו פה יודע אולי מה הדרך הכי מהירה "להתנקות" או כמה זמן החומר יישאר בגוף אחרי שבוע של שימוש כבד?

תודה לכולם על התגובות, במיוחד המפצל שהפציץ בפרטים!

@MasterSplitter
כבר הבנתי שיש מקומות שלא נכנסים אליהם (ע"ע בולדוג). יש לך המלצות על קופישופס ספציפיים? (כבר המליצו לי על דולפינס ואברקסס)
לא שמעתי משהו רע על הבולדוג אבל לא הייתי שם. אין לי שמות ספציפיים אם אתה לא תמצא אני בטוח שמסטטוס קצר בפייסבוק תוכל להשיג המון שמות.
למה לא בראוניז?
אתה לא יודע מה באמת יש בפנים, יש לזה דיליי של שעה~ וכולם אוכלים קצת, מחכים, מתבאסים שאין כלום, אוכלים הכל, מתהפכים. חברים שלי ניסו 3 פעמים במקומות שונים וזה לא עשה להם טוב. זה גימיק נחמד אבל אני לא מוצא שום יתרון לצרוך גראס ע"י אכילה.
יש תכנון חזק כבר על הוולאבי. לא צריך להזמין לזה כרטיסים מראש או משהו נכון?
לא שידוע לי, כולה לונה פארק. שים לב לשעות פתיחה זכור לי שנסגר ב4-5 אחה"צ ושים לב למזג אוויר עכשיו בטח מאוד מאוד קר.
מה זה הדאנג'ן? על זה לא שמעתי בחיים.
סוג של מופע אימה עם שחקנים שמפחידים אותך ומספרים על זוועות הסטוריות. זה מגניב ונחמד, לא הייתי מגדיר כחובה אבל אני אהבתי. לגבי אנה פרנק לא הייתי ולא ממש מבין למה הולכים לזה, כולה חדר ת'כלס. אם אתה בקטע יש גם מוזיאון ואן גוך (הצייר, לא הוודקה).
מזתומרת פאב קרול? סבב פאבים? ומה זה האולטימייט פארטי הזה?
האולטימייט פארטי זה חברה שעושה פאב קרול, כן זה סבב פאבים בקבוצה מאורגנת (עד כמה שזה יכול להיות מאורגן חבורה של שיכורים) לדעתי זה דיל מעולה ודרך טובה להכיר בחורות. במקרה אני עם החולצה של זה עלי.. קח קישור:
https://www.joinultimateparty.com/en/pubcrawls/leidseplein-pub-crawl

בירות בוטיק זה אמנם נחמד אבל אני אוותר על ההמלצה חחח

ד"א מישהו פה יודע אולי מה הדרך הכי מהירה "להתנקות" או כמה זמן החומר יישאר בגוף אחרי שבוע של שימוש כבד?

• פותח/ת השרשור

וואי האולטימייט פארטי הזה נשמע אדיר וזה בדיוק שניה מהמלון שנהיה בו!

ואנחנו לא באמת מתכוונים ללכת למוזיאון אנה פראנק, זה סתם שם קוד שאומרים להורים במקום החלונות האדומים חח...

אף פעם לא הייתי באמסטרדם, אבל כדי להתנקות מהר תשתה המון מים 4~ ליטר אפשר גם לקחת סדורל למשך כמה ימים
( :

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית