הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נרוסין במהלך pct

Koral Viner

משתמש מתחיל
52
1
נק' מוניטין:
1
52
1
אני כרגע נמצא באמצע pct ולוקח טמוקסיפין עכשיו עברתי עקירה כירורגית ורציתי לדעת אם יש בעיה לקחת משכך כאבים שנקרא נרוסין ?
בבקשה תשובה מהירה

• פותח/ת השרשור
כלומיד אני לא לוקח למרות שהבנתי שצריך זה רק סייקל ראשון ואני מעדיף לא להכניס כל כך הרבה חומרים לגוף שלי,
למרות שכנראה אני טועה וצריך לקחת כלומיד לפי מה שהבנתי זה לא חובה ,
אז העדפתי שלא
תודה רבה דרך אגב על התשובה 😃

כלומיד אני לא לוקח למרות שהבנתי שצריך זה רק סייקל ראשון ואני מעדיף לא להכניס כל כך הרבה חומרים לגוף שלי,
למרות שכנראה אני טועה וצריך לקחת כלומיד לפי מה שהבנתי זה לא חובה ,
אז העדפתי שלא
תודה רבה דרך אגב על התשובה 😃

אתה מעדיף לא להכניס כל כך הרבה חומרים לגוף שלך? הידעת שנרוסין ברמת הרעילות שלו לכבד לא ידידותי יותר מאנאדרול?

התרשה לי לשאול איזה סייקל בצעת?

• פותח/ת השרשור
סייקל ראשון של 500 לשבוע טסט אנטט
למשך 8 שבועות,
אמרתי מההתחלה יכול להיות שאני טועה אבל מחוסר ידע וחוסר באנשים שכל אחד אומר משהו אחר אני עושה רק מה שאני חייב וכמה שיותר ׳לפי הספר׳
לגבי הרעילות לכבד לא ידעתי ומצד שני אני לא לוקח כלומיד כי אני לא יודע שום דבר עליו מבחינת תופעת לוואי חוץ מי זה שאני משאר שהוא גם רעיל לכבד

סייקל ראשון של 500 לשבוע טסט אנטט
למשך 8 שבועות,
אמרתי מההתחלה יכול להיות שאני טועה אבל מחוסר ידע וחוסר באנשים שכל אחד אומר משהו אחר אני עושה רק מה שאני חייב וכמה שיותר ׳לפי הספר׳
לגבי הרעילות לכבד לא ידעתי ומצד שני אני לא לוקח כלומיד כי אני לא יודע שום דבר עליו מבחינת תופעת לוואי חוץ מי זה שאני משאר שהוא גם רעיל לכבד

אתה זוכה בשרביט של לייצן השבוע.

עכשיו בוא נעשה קצת סדר, טסט אננטט למשך 8 שבועות, אני מניח שכמעט ולא ראית תוצאות מהסיבה הפשוטה שהאננטט נכנס בזריקה השישית בממוצע שזה השבוע השלישי, כלומר כמעט חודש.

דבר שני לא שילבת פרגניל במהלך הסייקל ואני רואה שגם לא בסופו.
כלומיד רעיל? מיותר? לא נחוץ? חבר, לא עשית שיעורי בית בכלל לפני שהתחלת להשתמש בחומרים ואציין זאת כשימוש בצורה חפוזה ובלתי אחראית.

מה צופה לך העתיד הקרוב?

1. אי שמירת הישגים, מהמעט או מהכלום שהשגת, ואפילו נסיגה מהמקום בו התחלת.

2. התאוששות לקויה/חלקית.

3. לא עברת את ה8 שבועות מה שמשאיר את הציר שלך בגדר הסביר ולא מושבת טוטאלוס.
(בונוס).

ממליץ לך להוסיף כלומיד, ולבצע בדיקות דם לראות איפה אתה עומד מבחינת ערכים. (מקווה שבצעת בדיקת דם לפני כניסתך לסייקל על מנת שתוכל לבצע את ההשוואה).

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אז לא בדיוק...
כי כן עשיתי שיעורי בית וממה שהבנתי טסט אנטט סייקל ראשון זה בין 8-10 שבועות והפסקתי בשבוע השמיני כי הופיעו לי המון פצעים באזור החזה והגב ,
ולא צייני את זה כי זה לא היה קשור לpct אבל כן השתמשתי בפרגניל במהלך הסייקל
ויותר מי זה אבל כבר 3 שבועות מאז הזריקה האחרונה ואני רושם עלייה של שמונה קילו מתחילת הסייקל וזה לשלב זה מספיק לי,
במיוחד שאני מתכנן עוד 5 שבועות לעשות סייקל יותר רציני ,
רק לגבי הכלומיד הדעת שלי חלוקה בגלל שבפורום אומרים תשתמש ואנשים שאני מכיר שמזריקים כבר המון זמן אמרו לי את מה שאמרתי בתחילת השרשור לגבי הכלומיד

רק לגבי הכלומיד הדעת שלי חלוקה בגלל שבפורום אומרים תשתמש ואנשים שאני מכיר שמזריקים כבר המון זמן אמרו לי את מה שאמרתי בתחילת השרשור לגבי הכלומיד
אנשים שמזריקים המון זמן וכנראה שלא מבינים כלום בחומרים.
כבר עסקנו בנושא בעבר:
http://www.lbs.co.il/threads/47321/

• פותח/ת השרשור
נו בסדר אמרתי לך שעסקנו בנושא הזה בעבר וזה מה שאמרו לי :
בפורום פה אמרו לי לקחת
ומחוץ לפורום ממליצים שלא ,
בכל מקרה לגבי הכלומיד לא שאלתי כי כבר עסקתי בזה בפורום הזה בעבר כמו שציינת אתה פשוט שאלת אותי אז עניתי ...
בכל מקרה תודה על העזרה לגבי הנורסין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית