סרטון אריק המלך

• פותח/ת השרשור rud
  • פורסם בתאריך

rud

משתמש קבוע
1,761
449
נק' מוניטין:
1,062
1,761
449
CROSSFIT
- שבר 3 שיאי עולם-דדליפט, סקוואט טוטאל.
זה מטורף עוד יותר בהתחשב שהוא רק בן 23, וסתכלו כמה הבן אדם הזה חטוב בצורה מטורפת!!
לפי מה שהבנתי הוא מתקדם אל קטג' SMW

ופה הוא נכנד למועדון ה900 פאונד בדדליפט

אולי ישמע לכם קצת מוזר אבל הייתי שם עין יותר על ארני ליליברידג׳. (למרות שהוא מאוד חלש ביחס לדרק קנדל, אביו , אחיו) וגם על הגנון שהם פתחו ילדים בני 6-11 מתאמנים אצלהם עם דדליפט שיש ילדים בשכבה שלי שלא מצליחים (השחיפים החלשים) אם יחליטו להשקיע מצפה להם עתיד מזהיר.

עדיין מועדון 900lbs דדליפט הוא מקום של מלכים 👑

אני גם ממש אוהב אותו, יש לו גם מסה מטורפת
הטרפזים שלו מטורפים

ד״א הסוד שלהם זה
חתירות לסנטר עם מוט w כבד (כאילו 6-8 חזרות)
ודאמבל שראגס עם כיווץ (הם לא עוברים את ה-25 קילו כל יד)

זה ממאמר של ברנדון לילי ניסיתי את זה טיפה ב5/3/1 וראו הבדל יחסית

איפה אתה רואה שהוא חטוב כל כך? הישגים מטורפים וספורטאי מרשים ביותר, אבל הוא לא חטוב...
דרך אגב התפוצץ לו כלי דם בראש בגלל המשקל? מטורף. מדהים שיש אנשים עם כל כך הרבה כוח.

הטרפזים שלו מטורפים

ד״א הסוד שלהם זה
חתירות לסנטר עם מוט w כבד (כאילו 6-8 חזרות)
ודאמבל שראגס עם כיווץ (הם לא עוברים את ה-25 קילו כל יד)

זה ממאמר של ברנדון לילי ניסיתי את זה טיפה ב5/3/1 וראו הבדל יחסית
גם לי יש טרפזים מטורפים יחסית לדדליפט החלש שלי, ולא ביצעתי שום תרגיל אחר, זה ממש לא סוד, זה פשוט עבד להם...אבל הגוף שלי מגיב בצורה יוצאת דופן לכוח, אז אני גם לא אינדיקציה.

איפה אתה רואה שהוא חטוב כל כך? הישגים מטורפים וספורטאי מרשים ביותר, אבל הוא לא חטוב...
דרך אגב התפוצץ לו כלי דם בראש בגלל המשקל? מטורף. מדהים שיש אנשים עם כל כך הרבה כוח.
במצח זה בגלל הנגחות שהוא נתן לפני שנכנס לסקוואט

מהאף זה בגלל הלחץ

• פותח/ת השרשור
מהאף זה בגלל הלחץ[/quote]

צודק עחי כל הפאוורשמוקים נראים כמו חרא יחי יוסי יד 50 המלך

הוא באמת לא חטוב כל כך, שמן הוא לא אבל גם לא חטוב. לגבי התפוצצות כלי דם זה באף, שהוא דימם מהמצח כי הוא נגח במוט.
לגבי הקט' הוא עד היום היה עד 125 ועכשיו עדכן שהוא 297 פאונד (שקל 285 ביום יום). המטרה שלו להתחרות עד 140 (308 פאונד) וללכת על שיאי עולם כלליים לדעתי כי הוא גם ככה בכיוון.

• פותח/ת השרשור
הוא באמת לא חטוב כל כך, שמן הוא לא אבל גם לא חטוב. לגבי התפוצצות כלי דם זה באף, שהוא דימם מהמצח כי הוא נגח במוט.
לגבי הקט' הוא עד היום היה עד 125 ועכשיו עדכן שהוא 297 פאונד (שקל 285 ביום יום). המטרה שלו להתחרות עד 140 (308 פאונד) וללכת על שיאי עולם כלליים לדעתי כי הוא גם ככה בכיוון.
כן זה גם מה שהבנתי.
לא חטוב? הבן אדם נראה כKK, רואים קוביות.
אני לא רואה שום סיבה שהוא לא יעבור את כל החברה בSMW
דרך אגב אם אתה יודע, למה הוא החליף לLOW BAR?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית