הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוצאות בדיקת דם לאחר זריקה

BreakingBadSuck

משתמש פעיל
831
225
נק' מוניטין:
736
831
225
אזי קיבלתי את תוצאות הבדיקה, 12 יום לאחר שהזרקתי 300mg טסט' אנתת של מדיטק.

לפני:
1)
2hs893t.jpg

2)
2qlv4g9.jpg

אחרי:
fnutqu.jpg

הבדיקות סותרות את מה שאמרו לי באשכול הקודם שהציר לא נסגר כל כך מהר, כמו גם שזמן מחצית החיים של טסט' הוא 11 יום.
נכון לעכשיו אני כן מרגיש קצת חרא אבל אני חושב שזה בגלל האלרגיה שלי (קדחת השחת). לאחר הזריקה לא הרגשתי שינויים שאני יכול לקבוע שהם על הסף לא פלצבו.

אשמח להסבר לתוצאות הדפוקות והאם אצטרך לקבל טיפול אחר שהוא שונה במקצת מTRT (מחר אני אהיה אצל האנדרולוגית).

אזי קיבלתי את תוצאות הבדיקה, 12 יום לאחר שהזרקתי 300mg טסט' אנתת של :
fnutqu.jpg

הבדיקות סותרות את מה שאמרו לי באשכול הקודם שהציר לא נסגר כל כך מהר, כמו גם שזמן מחצית החיים של טסט' הוא 11 יום.
נכון לעכשיו אני כן מרגיש קצת חרא אבל אני חושב שזה בגלל האלרגיה שלי (קדחת השחת). לאחר הזריקה לא הרגשתי שינויים שאני יכול לקבוע שהם על הסף לא פלצבו.

אשמח להסבר לתוצאות הדפוקות והאם אצטרך לקבל טיפול אחר שהוא שונה במקצת מTRT (מחר אני אהיה אצל האנדרולוגית).
זמן מחצית החיים של טסט אננתת הוא כ-10.5 יום. זו עובדה מדעית (קצת באותה מידה שאורך הגל של הצבע האדום הוא כ-680 ננומטר).
אם הזרקת 300 מ"ג טסט אננתת לפני 11 יום יהיה בדמך כמחצית מכך היום.
האמירות לגבי הציר הן עקיפות וקשורות בהפרשת LH ו-FSH למשל ומסתמכות על מחקרים כגון:

http://press.endocrine.org/doi/abs/10.1210/jcem-51-6-1335?url_ver=Z39.88-2003&rfr_id=ori:rid:crossref.org&rfr_dat=cr_pub=pubmed

לא מדובר בהמצאה ו/או ניסיון.

תוכל לראות כיצד רמות ה-LH יורדות בהזרקה תלת שבועית של 300מ"ג טסט אננתת למשך 11 שבועות:

Screenshot_2014-03-18-21-26-42.png
ניתן לראות שבכל מינון ותדירות שמופיעים רמות LH שנמדדו מצביעות על כך שהציר אינו מושבת.
לגבי התוצאות שלך, גם אם הטיפול אינו מתאים מבחינת המינון ו/או תדירות אינני רואה סיבה לדעיכה שכזאת ברמות ועוד בשבוע הראשון כהטסט הטבעי עדיין ברמות סבירות גם הוא.
האם תוכל להוסיף רקע שמסביר איך הגעת למצב שהזרקת 300מ"ג טסט לפני 11 יום? האם זו זריקה בודדת? מה הסיבה ש"מדיטק"?

נערך לאחרונה:
אזי קיבלתי את תוצאות הבדיקה, 12 יום לאחר שהזרקתי 300mg טסט' אנתת של מדיטק.

לפני:
1)
2hs893t.jpg

2)
2qlv4g9.jpg

אחרי:
fnutqu.jpg

שים לב איך שה Lh וה FSH צנחו לך בזמן הסייקל

הבדיקות סותרות את מה שאמרו לי באשכול הקודם שהציר לא נסגר כל כך מהר
הבדיקות לא סותרות שום דבר. אם תפסיק עכשיו להזריק, ה LH וה FSH יעלו חזרה לרמות שהיו לפני שהזרקת. זה לא אומר שהציר נסגר, זה אומר שהוא מוריד מתפקודו, בדיוק כמו שציינתי בתגובה שלי.
לא עושים בדיקת דם לאחר זריקה ראשונה. את בדיקת הדם הראשונה עושים לאחר 3-4 שבועות, יום לפני (או באותו היום) לפני הזריקה.

• פותח/ת השרשור
האם תוכל להוסיף רקע שמסביר איך הגעת למצב שהזרקת 300מ"ג טסט לפני 11 יום? האם זו זריקה בודדת? מה הסיבה ש"מדיטק"?

הסיבה שהזרקתי 300מ"ג היא שרציתי להביא לערכים גבוהים של טסט' מאחר ואני מרגיש שמיציתי את ההתקדמות שלי (קרוב לשנה שהמשקלים שלי הן : 125/120/105 מספיק שאני מוסיף 5 ק"ג לתרגיל וזה גורר כשל).

יצא כך והתחלתי ייעוץ אצל אנדרולוגית סמוך למועד הזריקה, היא ביקשה ממני לבצע את הבדיקות הנ"ל ולכן החלטתי שיהיה יותר נכון להפסיק להזריק עד אשר אהיה זכאי לקבל TRT לכל-החיים מהרפואה. (חוץ מהטסטרווין שהרפואה תתן לי, אני מתכנן להזריק בתדירות קבועה).

הזרקתי מדיטק כי אני לא יכול להניח יד על רפואי, ולמדיטק יש שם טוב לחברת UG.

ד"א לפי דעתי יש סטיה מסוימת בבדיקות דם של כללית. אם תסתכלו על בדיקות 1 ו2 שלפני הזריקה תראו שיש הפרש לא קטן בערכים שהתקבלו. הקטע הוא ששני הבדיקות נעשו באותו זמן - מבחנה אחר מבחנה.
ולידע כללי, הרופאה אמרה לי שהיא לא שולחת אותי לבדיקת TEST FREE כי הבדיקות האלה מאד לא מדויקות בכל קופות החולים בארץ (אני חושב שאפילו אי אפשר לקבל אותה בכללית).
נקודה למחשבה על הבדיקות דם בארץ...

שורה תחתונה:אם אתה רוצה טיפול טסט אתה צריך להזריק באופן קבוע לפי אורך האסטר.הזרקה בודדת שמה אותך במקום יותר גרוע כי הגוף שלך לא מיצר את הקצת טסט שהוא יכול היה ליצר אם לא היתה נוכחות של טסט חיצוני בגוף.

עדיין לא ברור איך רמות הטוטאל שלך כ"כ נמוכות 11 יום לאחר זריקה ראשונה של 300מ"ג אננתת.
הייתי מבין אם לא היו עולות אבל אחרי זריקה ראשונה אין שום סיבה לירידה כזאת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית