הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אטריות שעועית שחורות או מש

protein partisan

משתמש מתחיל
23
13
נק' מוניטין:
30
23
13
לא מתכון אלא יותר המלצה על מוצר עם ערכים מעולים שראיתי שמוכרים עכשיו באחת מרשתות המזון במחיר מבצע של 2 חבילות ב-15 ש"ח.
מדובר באטריות של שעועית שחורה אורגנית ואטריות של שעועית מאש אורגנית, שניהם ללא גלוטן בכלל ועם ערכים פצצתיים: 45 גרם חלבון, 30 גרם פחמימה, 4 גרם שומנים ו-21 גרם סיבים תזונתיים ל-100 גרם!

אני אישית אוהב לזרוק למחבת הקפצה - או ווק אם יש לכם - ביצה ולקשקש אותה ואז לזרוק קצת נבטים, ברוקולי, אפונה ירוקה ופטריות שיטאקי (מוסיפות טעם מעושן ממש טעים) יחד עם רצועות של חזה אווז. מנה מוקפצת פשוטה ומלאה בחלבון איכותי, ללא גלוטן.

תודה, נשמע נחמד. חשוב לא לאכול את זה לבד...
איפה בדיוק קנית את זה?

• פותח/ת השרשור
קניתי בסניף של שופרסל דיל בגלילות, אני חושב שיש גם בסניפים אחרים, זה נמצא באיזור של ה-green (האורגני, ללא גלוטן וכו').
מומלץ מאד לא לאכול לבד!

ככה זה נראה:

7OvJZlg.jpg

חחחח WTF עם הקרנף
כמה עלו הפרטיות? נראה טוב..

• פותח/ת השרשור
הקרנף שייך לבן שלי, הוא היה רעב באותו הרגע.
פטריות גם יש בכל רשתות המזון, גם לא הכי זול בעולם אבל משדרג מנות.

היי, הייתי במגה ושופרסל שלי ולא מצאתי! חיפשתי איפה שהאטריות והפסטות... אני מחפש במקום הנכון?

היי, הייתי במגה ושופרסל שלי ולא מצאתי! חיפשתי איפה שהאטריות והפסטות... אני מחפש במקום הנכון?
למגה יש מחלקה של עדן טבע מרקט בטוח תמצא שם. אם לא אז, או בעדן טבע או בניצת הדובדבן אתה תמצא את זה ועוד הרבה סוגים שונים
למגה יש מחלקה של עדן טבע מרקט בטוח תמצא שם. אם לא אז, או בעדן טבע או בניצת הדובדבן אתה תמצא את זה ועוד הרבה סוגים שונים

• פותח/ת השרשור
זה נמצא רק בסניפים שיש בהם מחלקה של שופרסל גרין (אורגני, נטול גלוטן, בריאותי וכו'). לא בכל הסניפים של שופרסל שלי יש מחלקות כאלו.
אני יודע שבכל הסניפים של שופרסל דיל, הדיסקאונט של הרשת הזו, יש מחלקות כאלו. נסה שם.

וכמו שכתב yogevnn, סביר להניח שיש גם במחלקות של עדן טבע מרקט בסניפי מגה, רק שאני לא בטוח ששם קיים המבצע של 2 ב-15.

45 גרם חלבון? נשמע קצת הזוי, לא?
בכל מקרה, מה הכוונה ב"מומלץ מאוד לא לאכול לבד"?
תודה על ההמלצה, אחפש בפעם הבאה שאני בעדן טבע מרקט.

Back
למעלה תחתית