הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ זה היוהמבין שאני צריך לקנות ? תמונה בפנים

מה שבתמונה זה אחלה של יהומבין, ניסיתי פעם עוד בתחילת דרכי ועבד סבבה, מה שכן צריך להתחיל מאחוז שומן 10-12 אחרת זה פחות אפקטיבי אם בכלל.
עוד משהו שחשוב לציין זה שזמני לקיחת הכדורים מאוד לא נוחים, לך על שורף שומן אחר, קלן או אפדרין יותר טובים מיהומבין בכמה מונים.

• פותח/ת השרשור
מה שבתמונה זה אחלה של יהומבין, ניסיתי פעם עוד בתחילת דרכי ועבד סבבה, מה שכן צריך להתחיל מאחוז שומן 10-12 אחרת זה פחות אפקטיבי אם בכלל.
עוד משהו שחשוב לציין זה שזמני לקיחת הכדורים מאוד לא נוחים, לך על שורף שומן אחר, קלן או אפדרין יותר טובים מיהומבין בכמה מונים.

אני מבין אחי ..כל הקטע הוא שאני לא מצליח למצוא אתר טוב מי חול שישלח לי אפדרין או קלן ... ובארץ אני לא ישלם סכום כזה גדול שאני יכול לקנות פי 3-4 מיזה באתר בחול .
היוהמבין שכאן הוא מאתר שהזמנתי מימנו תוספים וזה אתר אמין .

אני קונה בארץ מאחד מהמכון שלי במחיר סבבה, גם אם זה יותר מהמחיר בחול עדיף לי, יותר נוח, לא צריך להסתבך עם המכס ושיעקבו את החבילה וגם ככה נמנע מזיופים וסקאמרים.
אם בא לך בכל זאת מחול ** נתתי לגיטימציה לעורר דיון על הזמנות בלתי חוקיות מחו״ל, בפעם הבאה המנהל ישעה אותי לאלתר***. דרך אגב מוכרים יהומבין באתר של בודיבילדינג

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני לא יודע בכמה הציעו לך קלן שאתה חושב שהוא ייקר. זה זול מאוד יחסית לאפקט שהוא נותן ולכמות שאתה יכול לקנות. וורמוגה וסיירוקס הם זולים ועושים את העבודה.
אני אומר את זה כי ניסיתי יהימובין וזה בקושי עובד עם בכלל - כסף הולך לפח

אני לא יודע בכמה הציעו לך קלן שאתה חושב שהוא ייקר. זה זול מאוד יחסית לאפקט שהוא נותן ולכמות שאתה יכול לקנות. וורמוגה וסיירוקס הם זולים ועושים את העבודה.
אני אומר את זה כי ניסיתי יהימובין וזה בקושי עובד עם בכלל - כסף הולך לפח
מסכים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית