עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טום יש לי עוד שאלה ..
כרגע אני לוקחת אפדרין וליפו 6 בלאק בהפרש של 4 שעות כמובן
וזה עדיין לא מביא אותי לתוצאות כמו בתמונה (פחות או יותר )
השאלה עם אנאבר באמת יועיל לי או שזה סתם בזבוז .. ומה המינון שאישה צריכה לקצת לדעתך ? אני מתאמנת 5-6 פעמים בשבוע אימוני כוח ולאחר שעה אימון חצי שעה ארובי ...
1. אפדרין = השפעה על רצפטורי הבטא. יוהימבין (ליפו 6) = השפעה על רצפטורי האלפא. זה כמו למשוך ב-2 קצוות החבל בו זמנית. מה גם שיוהימבין זה חומר חלש יחסית שפועל בעיקר באחוזי שומן נמוכים (לנשים לערך מתחת ל 18-20%).טום יש לי עוד שאלה ..
השאלה עם אנאבר באמת יועיל לי או שזה סתם בזבוז .. ומה המינון שאישה צריכה לקצת לדעתך ? אני מתאמנת 5-6 פעמים בשבוע אימוני כוח ולאחר שעה אימון חצי שעה ארובי ...
אני יודעת.. להיות במסה אבל עוד מעט קיץ ולא מתחשק לי להיות קבב חחח לקראת סוף הקיץ אני יתחיל מסה.. בכל מיקרה אני משארת שהאחוז שומן שלי על 19 יכול להיות קצת פחות
אנאבר הוא סטרואיד מעולה לחיטוב והנפוץ ביותר לשימוש ע"י נשים עקב תופעות הלוואי המועטות במינונים נפוצים לנשים (10מ"ג ליום).טום יש לי עוד שאלה ..