הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנאבר

• פותח/ת השרשור peach
  • פורסם בתאריך

peach

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
כל יום
אני רוצה להתחיל אותו
ממליצים ?

• פותח/ת השרשור
טום יש לי עוד שאלה ..
כרגע אני לוקחת אפדרין וליפו 6 בלאק בהפרש של 4 שעות כמובן
וזה עדיין לא מביא אותי לתוצאות כמו בתמונה (פחות או יותר )
השאלה עם אנאבר באמת יועיל לי או שזה סתם בזבוז .. ומה המינון שאישה צריכה לקצת לדעתך ? אני מתאמנת 5-6 פעמים בשבוע אימוני כוח ולאחר שעה אימון חצי שעה ארובי ...

קבצים מצורפים

• 935193_618295831587432_1282236505_n.jpg
    935193_618295831587432_1282236505_n.jpg
    KB 32.3 · צפיות: 360
טום יש לי עוד שאלה ..
השאלה עם אנאבר באמת יועיל לי או שזה סתם בזבוז .. ומה המינון שאישה צריכה לקצת לדעתך ? אני מתאמנת 5-6 פעמים בשבוע אימוני כוח ולאחר שעה אימון חצי שעה ארובי ...

השאלה היא יותר מה מצבך היום לעומת המטרה הסופית, בדרך כלל עדיף לקחת את התוספים הללו שאת כבר באחוז שומן נמוך ונשאר לך לתת את "הפוש האחרון" לחיטוב.

טום יש לי עוד שאלה ..
1. אפדרין = השפעה על רצפטורי הבטא. יוהימבין (ליפו 6) = השפעה על רצפטורי האלפא. זה כמו למשוך ב-2 קצוות החבל בו זמנית. מה גם שיוהימבין זה חומר חלש יחסית שפועל בעיקר באחוזי שומן נמוכים (לנשים לערך מתחת ל 18-20%).

2. התמונה שצירפת מכילה 2 נשים עם מסת שריר לא קטנה כלל. האם אין לך מסת שריר מספקת, את יכולה לחטב עוד הרבה זמן ולא תראי תוצאות - כי אין לך מספיק מסת שריר. כדי להעלות מסת שריר, צריך לעשות בדיוק ההפך ממה שאת עושה כיום: לאכול יותר, להפסיק לקחת שורפי שומן, להתאמן אימוני משקולות ולהגביל (או להתאים את אימון המשקולות) אימונים אירובים.

• פותח/ת השרשור
אני יודעת.. להיות במסה אבל עוד מעט קיץ ולא מתחשק לי להיות קבב חחח לקראת סוף הקיץ אני יתחיל מסה.. בכל מיקרה אני משארת שהאחוז שומן שלי על 19 יכול להיות קצת פחות

אני יודעת.. להיות במסה אבל עוד מעט קיץ ולא מתחשק לי להיות קבב חחח לקראת סוף הקיץ אני יתחיל מסה.. בכל מיקרה אני משארת שהאחוז שומן שלי על 19 יכול להיות קצת פחות

הקטע הוא שנגיד גם אם תצליחי להגיע לאחוזי שומן נמוכים אולי לא תראי כמו הבחורות בתמונה ששמת ואז את בעצם "עובדת על ניוטרל" או שתשימי תמונה להערכה או שתנסי להבין בעצם אם מסת השריר שלך מתאימה כדי לעשות חיטוב לרמה הזאת ושייתקבלו התוצאות המיוחלות.
בכל מקרה בהצלחה

טום יש לי עוד שאלה ..
אנאבר הוא סטרואיד מעולה לחיטוב והנפוץ ביותר לשימוש ע"י נשים עקב תופעות הלוואי המועטות במינונים נפוצים לנשים (10מ"ג ליום).
ניתן להשתמש באנאבר בכדי להחריף את הגירעון הקלורי ולשלב עם שורפי שומן אחרים כגון קלן/אפדרין ובכך לצמצם את פירוק השריר.
מבחינת תופעת הלוואי לאנאבר כנגזרת DHT תופעות לוואי אנדרוגניות רגילות ועבור נשים רצוי להפסיק באם חשים בהופעתן.
הבעייה העיקרית באנאבר הוא המחיר. מדובר בסטרואיד מאוד יקר ולכן נתון להרבה מאוד זיופים. הזיופים האלה בעייתיים מאוד אצל נשים מאחר מאחר ובמקום אנאבר נמכר סטרואיד זול יותר בעל מבנה מולקולרי ומטאבוליזם כזה הגוזר תופעות לוואי מוגברות ו/או שונות מאלה של אנאבר.
לבסוף בהמשך למה שאמרו קודמיי אנאבר יאפשר החרפת הגירעון הקלורי תוך מזעור פירוק השריר אך בשביל להנות מהתוצאה הסופית צריך מסת שריר התחלתית מתאימה אחרת יש לבנות אותה טרם החיטוב (גם לשם כך ניתן לעשות שימוש באנאבר תוך תזונה מתאימה)

Back
למעלה תחתית