הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה לגבי סייקל

DubbleBiceps

משתמש מתחיל
187
10
נק' מוניטין:
48
187
10
אני צריך עזרה דחופה לגבי סייקל שאני נמצא בו.
אני בשבוע החמישי, ברצוני לדעת כמה זמן אני יכול למשוך את הסייקלים עם אסתרים קצרים
החומרים הם:
טסט פרופ
דקה פיניל

אני צריך עזרה דחופה לגבי סייקל שאני נמצא בו.
אני בשבוע החמישי, ברצוני לדעת כמה זמן אני יכול למשוך את הסייקלים עם אסתרים קצרים
החומרים הם:
טסט פרופ
דקה פיניל
אין דבר כזה דקה פיניל הכוונה פניל-פרופיונט (כי רשמת קצרים). דקה כקיצור של דקאנוט הוא האסטר הארוך...
לא רצוי ופחות אפקטיבי למשוך הסייקל יותר מ-8 שבועות.

• פותח/ת השרשור
כן כן פיניל לא רצוי יותר מ8 שבועות.??
בלתי אפשרי למשוך את הסייקל ל10 שבועות.? ומאיזה בחינה אסור בעצם.?

כן כן פיניל לא רצוי יותר מ8 שבועות.??
בלתי אפשרי למשוך את הסייקל ל10 שבועות.? ומאיזה בחינה אסור בעצם.?
אתה יכול למשוך ל-10 שבועות אלא שמאחר ומדובר בחומרים קצרים משיכת הסייקל נהיית לא אפקטיבית, הרצפטורים רוויים ( ננדרולון וטסט בעלי יכולת היקשרות טובה לרצפטורים), המיוסטטין עולה וההתאוששות תהיה איטית יותר. אז אפשר למשוך אבל תצפה לעלייה שאפיינה את תחילת הסייקל.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול למשוך ל-10 שבועות אלא שמאחר ומדובר בחומרים קצרים משיכת הסייקל נהיית לא אפקטיבית, הרצפטורים רוויים ( ננדרולון וטסט בעלי יכולת היקשרות טובה לרצפטורים), המיוסטטין עולה וההתאוששות תהיה איטית יותר. אז אפשר למשוך אבל תצפה לעלייה שאפיינה את תחילת הסייקל.

אז עם איזה חומרים אתה ממליץ להמשיך את הסייקל ואם בכלל אפשר להמשיך עם משהו אחר כדי לצבור עוד מסה ועוד שאלה שאני מסיים את הסייקל אני צריך להמשיך עם הפרגניל גם אחרי הסייקל לעוד תקופה .?
או רק להתחיל לקחת נולבה? תום.?? מישהו משהו עזרה בבקשה ?

אז עם איזה חומרים אתה ממליץ להמשיך את הסייקל ואם בכלל אפשר להמשיך עם משהו אחר כדי לצבור עוד מסה ועוד שאלה שאני מסיים את הסייקל אני צריך להמשיך עם הפרגניל גם אחרי הסייקל לעוד תקופה .?

חבר, ראשית תרגע. אתה לא יכול להספים את התגובה שלך בצורה שכזו, מעט סבלנות.

כשאתה מסיים את הסייקל, אתה גם מסיים עם הפרגניל, לא ממשיך להזריק פרגניל.

כ3 ימים לאחר הזריקה האחרונה של האסתר הקצר אתה מתחיל לקחת כלומיד ונולבה לפי הפרוטוקול.

ולגבי המשך הסייקל, מה המטרה שלך? אם אתה רוצה להמשיך, תעשה פיצוץ ושיוט. אין סיבה לעבור את ה8 עד 10 שבועות בלחץ כאשר מדובר באסתרימים קצרים.

גבר תרד מהסייקל, תמתין 12 שבועות ואז תחזור לjuice 🏋️😅 🏋️
בלאס אנד קרוז כמו שהציע פה ידידי אייל לפי דעתי לא מומלץ למי שהוא לא מקצוען, אם אתה ממש חסר סבלנות בצורה אידיוטית ואתה רוצה עוד מסה לא משנה באיזה מחיר אז תעשה בלאסט אנד קרוז מה אני אגיד לך..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית