הוא ראה אותי היום עושה סקוואט חופשי כמו עילג ובא לדבר איתי חחחחאתה מתאמן בקאנטרי בזיכרון נכון? יש לכם שם מאמן חדש בשם איתי צרקו, עשה איתי את הקורס....אחד האנשים הכי תותחים בעולם!!!
אם זה הוא... קצת שחום שיער קצוץ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא ראה אותי היום עושה סקוואט חופשי כמו עילג ובא לדבר איתי חחחחאתה מתאמן בקאנטרי בזיכרון נכון? יש לכם שם מאמן חדש בשם איתי צרקו, עשה איתי את הקורס....אחד האנשים הכי תותחים בעולם!!!
כןן 😛 אין לו הרבה ניסיון בסקוואטים...אבל באמת אדם תותחהוא ראה אותי היום עושה סקוואט חופשי כמו עילג ובא לדבר איתי חחחח
אם זה הוא... קצת שחום שיער קצוץ?
הוא הדגים למישהו וגם לו היה קצת היפר אקסטנשן חחחחחכןן 😛 אין לו הרבה ניסיון בסקוואטים...אבל באמת אדם תותח
מאמן וינגייט...בחור רגיל לא מכיר לא זה ולא זה...את האמת שאין לו ממש ניסיון, הוא אדם תותח מבחינת אישיות, אני מת עליו, אבל הוא לא הבחור ללמוד ממנו כ"כ...:\ שונא לומר את זההוא הדגים למישהו וגם לו היה קצת היפר אקסטנשן חחחחח
הוא מאמן וינגייט או שהוא מכיר את LBS? או האתר המתחרה?
חחחחח אני אלמד אותו 😛מאמן וינגייט...בחור רגיל לא מכיר לא זה ולא זה...את האמת שאין לו ממש ניסיון, הוא אדם תותח מבחינת אישיות, אני מת עליו, אבל הוא לא הבחור ללמוד ממנו כ"כ...:\ שונא לומר את זה
תמסור לו דש ממני למרות שאני מדבר איתו עכשיו חחחחחחחח אני אלמד אותו 😛
ואל תאמר לו שאמרתי את מה שכתבתי על הניסיון שלו...אני גם ככה שונא את מה שאמרתיחחחחח אני אלמד אותו 😛
חחח מה אתה דואג... יש לי טקאט 😃תמסור לו דש ממני למרות שאני מדבר איתו עכשיו חחח
ואל תאמר לו שאמרתי את מה שכתבתי על הניסיון שלו...אני גם ככה שונא את מה שאמרתי